- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.361
Münurecim ağzın bal yesin:) inşallah kız olur ama öcelik sağlık tabiki.Allah aratmasın kimseye hem oğlan hem kız versin.
KIZLAR...yemek pisince kotu oluyorum,,,bir sabahlar birde aksam yatagima girince cok hafif midem bulaniyor...kac gundur bisey yok,ama bugun akintim cogaldi,suerkli islaklik var...adete 6 gun kaldi...bide gogusumdeki acilar birazcik hafifledi,arada karnimda cok hafif 2-3 saniyelik 1 agri olup geciyor,,,subhelene bilirmiyim???ama umutlanmak istemiyorum...
KIZLAR...yemek pisince kotu oluyorum,,,bir sabahlar birde aksam yatagima girince cok hafif midem bulaniyor...kac gundur bisey yok,ama bugun akintim cogaldi,suerkli islaklik var...adete 6 gun kaldi...bide gogusumdeki acilar birazcik hafifledi,arada karnimda cok hafif 2-3 saniyelik 1 agri olup geciyor,,,subhelene bilirmiyim???ama umutlanmak istemiyorum...
Minurecim gereksiz yere gerildk arkadaşları da gerdik.Şimdi sana bi yorum yapayım da aramız tatlansın :) Benimle aynı belirtileri yaşıyorsun hadi inşallah.Benimde adete yakın hep ıslaklık hissetiğim oldu.Bide aynı dediğin gibi arada bir girip çıkan sızlamalar.Başka bi belirtim yoktu benim ama günüm geçince anladım zaten en güzel o ama insan bekleyemiyor.Adet günü de ıslaklık olursa tamamdır bu iş.Az kalmış seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız
Şekerim,sen bizden daha iyi bilirsin, bilmem umutlansan mı?
Hastane,doktor,kan,labratuar hepsi elinin altında.... Bir test versene bu kadar stres yapacağına.Sen daha iyi bilirsin bizlerden işin içindesin...
mınurecim benim bebeğimin cinsiyetinede bakarmısın ne olacağının önemi yok ama bakalım ne diycen merak ettim kız satım 01.05.2012 doğum tarihim 13.12.1988
canim tabiki,hersey elimin altinda istesem kendime vaginal baktiririm,istesem test...yarim saatde neticeyi gorurum.ama yapmiyicam...bu isin doktor olmakla bir alakasi yokki,doktorluktan once insanim benimde herkez gibi umudum oldugu icin bu topikteyim...belirtiler herkezde farkli,gecen hamilelyimde hic 1 belirti yokken ,,simdi boyle seyler oluyor...ustelik uslu uslu adetin zamanini bekliyicem,cunki,korunmayi biraktigimda 2 ay doktor arkadasin israriyla kan testi ve idrar testi yaptirdim...cikmadi,,,artik soz verdim adetden gecmemis bisey yapmam...stres de yapmiyorum,,,stresten oldukca uzagim,ama benmi su mideme diyorum gelde durduk yere bulanti yap ve beni durt,,,ben yazi gelecek aylari beklerken midem falan beni durtuyor...
neyse canim,,,belkide paylasmamali sormamaliydim...neyse...
KIZLARRRR neguel 5 haziran ve tam 9 tane hamisss...bu cok guzel..hepinizi ALLAH korusun ve hamilelyiniz 9 ay problemsiz ve guzel gecsin...peki bebeginin cinsiyetini merak eden varmi???varsa yardimci ola bilirim,,,sata ve dogum yilina gore kromosom hesaplamasi 95% dogruluk orani var...kendi topigimde hesapladim ve birkaz yalnisi cikmakla herkezde dogru cikti hatta gecmise donuk hesaplamada dogru cikti...bir bayan 2 cocugum var cinsiyetini soylermisin dedi,bende hesaplayib 2 kiz dedim,oda haklisin 2 tane cadim var dedi...ve bunun gibi bicok bayan...yanin isteyene hesaplaya bilirim...halada kendi topigimde hamilelere hesapliyorum...merak edene ve eylenmek isteyene ultrasona kadar soyleye bilirim...
canim tabiki,hersey elimin altinda istesem kendime vaginal baktiririm,istesem test...yarim saatde neticeyi gorurum.ama yapmiyicam...bu isin doktor olmakla bir alakasi yokki,doktorluktan once insanim benimde herkez gibi umudum oldugu icin bu topikteyim...belirtiler herkezde farkli,gecen hamilelyimde hic 1 belirti yokken ,,simdi boyle seyler oluyor...ustelik uslu uslu adetin zamanini bekliyicem,cunki,korunmayi biraktigimda 2 ay doktor arkadasin israriyla kan testi ve idrar testi yaptirdim...cikmadi,,,artik soz verdim adetden gecmemis bisey yapmam...stres de yapmiyorum,,,stresten oldukca uzagim,ama benmi su mideme diyorum gelde durduk yere bulanti yap ve beni durt,,,ben yazi gelecek aylari beklerken midem falan beni durtuyor...
neyse canim,,,belkide paylasmamali sormamaliydim...neyse...
Minurecim gereksiz yere gerildk arkadaşları da gerdik.Şimdi sana bi yorum yapayım da aramız tatlansın :) Benimle aynı belirtileri yaşıyorsun hadi inşallah.Benimde adete yakın hep ıslaklık hissetiğim oldu.Bide aynı dediğin gibi arada bir girip çıkan sızlamalar.Başka bi belirtim yoktu benim ama günüm geçince anladım zaten en güzel o ama insan bekleyemiyor.Adet günü de ıslaklık olursa tamamdır bu iş.Az kalmış seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız
canim galiba mavisleri alicaksin ERKEK...
cok alıngansın sen munıre kotu bısey yokkı bunda rahat et dıye soyledı elıf arkadasımız art nıyet yok bence hanı hastanedesın hersey elının altında ogrenmen daha basıt hem senı de belkı ust sıralarda goruruz yapma boyle alınganlıklar
insallah ...hic 1 sey yapmadan 6 gun daha beklemek istiyorum...ALLAH seninde gonlune gore versin.insallah bende hamisimdir...bi taraftanda surekli agliyorum..insanda herseye aglarmi??? komik seyler bile aglatiyor beni...guzel yorumun icin tesekkur...
Canım aynı tarihlerdeyiz nerdeyse,hatırlarsan ben 7 gun kala test yapmıstım ve sonuc pozitifti.Simdide 5 gün var ve sonuç pozitif net 2 çizgi.Lütfen sen bugun eczneye git ve FORTEL isimli gebelik testini al.Kendin evde gizlice yaparsin:) olmazmı?
Ama Bakü de aynı marka olmayabilir.Bakü de hem fırıncı hem şarkutericilik yapan küçük bi dükkan varya ana caddede ordaki eczane büyük orda olabilir:)
Lütfen yap test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?