HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

KIZLAR...yemek pisince kotu oluyorum,,,bir sabahlar birde aksam yatagima girince cok hafif midem bulaniyor...kac gundur bisey yok,ama bugun akintim cogaldi,suerkli islaklik var...adete 6 gun kaldi...bide gogusumdeki acilar birazcik hafifledi,arada karnimda cok hafif 2-3 saniyelik 1 agri olup geciyor,,,subhelene bilirmiyim???ama umutlanmak istemiyorum...

merhaba arkadaşlar daha regli almadım bugün ikinci günüm kan testinde negatif çıkmasına ragmen umutluyum ve regli olmam gereken günde sarı kokusuz bi akıntım oldu ve kesildi şuanda akıntım var ama sarı degil beyaz hayırlısı 2 gün sonra test yapmayı düşünüyorum ve hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum saglıkla kucaklarına alırlar inş

Şekerim,sen bizden daha iyi bilirsin, bilmem umutlansan mı?
Hastane,doktor,kan,labratuar hepsi elinin altında.... Bir test versene bu kadar stres yapacağına.Sen daha iyi bilirsin bizlerden işin içindesin...

Minurecim gereksiz yere gerildk arkadaşları da gerdik.Şimdi sana bi yorum yapayım da aramız tatlansın :) Benimle aynı belirtileri yaşıyorsun hadi inşallah.Benimde adete yakın hep ıslaklık hissetiğim oldu.Bide aynı dediğin gibi arada bir girip çıkan sızlamalar.Başka bi belirtim yoktu benim ama günüm geçince anladım zaten en güzel o ama insan bekleyemiyor.Adet günü de ıslaklık olursa tamamdır bu iş.Az kalmış seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız

Canım aynı tarihlerdeyiz nerdeyse,hatırlarsan ben 7 gun kala test yapmıstım ve sonuc pozitifti.Simdide 5 gün var ve sonuç pozitif net 2 çizgi.Lütfen sen bugun eczneye git ve FORTEL isimli gebelik testini al.Kendin evde gizlice yaparsin:) olmazmı?

Ama Bakü de aynı marka olmayabilir.Bakü de hem fırıncı hem şarkutericilik yapan küçük bi dükkan varya ana caddede ordaki eczane büyük orda olabilir:)

Lütfen yap test

mınurecim benim bebeğimin cinsiyetinede bakarmısın ne olacağının önemi yok ama bakalım ne diycen merak ettim kız satım 01.05.2012 doğum tarihim 13.12.1988

Ne güzel... Minüşle sen çıtır anne olacaksınız... İlknur sen zaten tığ gibisin kuşum.Minüreyi bilmiyorum ama Ben danalar gibi yiyorum. Bu gidişle doğuma el arabasında ya da yuvarlanarak götürecek Ahmet beni
Hiç mi birşeyden iğrenmez insan!
Aman nazar değdirmeyin he kızlar.. Benim toplamım 50 kilo zaten onuda zorla aldım. evlenirken 40 kiloydum

Şekerim,sen bizden daha iyi bilirsin, bilmem umutlansan mı?
Hastane,doktor,kan,labratuar hepsi elinin altında.... Bir test versene bu kadar stres yapacağına.Sen daha iyi bilirsin bizlerden işin içindesin...

canim tabiki,hersey elimin altinda istesem kendime vaginal baktiririm,istesem test...yarim saatde neticeyi gorurum.ama yapmiyicam...bu isin doktor olmakla bir alakasi yokki,doktorluktan once insanim benimde herkez gibi umudum oldugu icin bu topikteyim...belirtiler herkezde farkli,gecen hamilelyimde hic 1 belirti yokken ,,simdi boyle seyler oluyor...ustelik uslu uslu adetin zamanini bekliyicem,cunki,korunmayi biraktigimda 2 ay doktor arkadasin israriyla kan testi ve idrar testi yaptirdim...cikmadi,,,artik soz verdim adetden gecmemis bisey yapmam...stres de yapmiyorum,,,stresten oldukca uzagim,ama benmi su mideme diyorum gelde durduk yere bulanti yap ve beni durt,,,ben yazi gelecek aylari beklerken midem falan beni durtuyor...
neyse canim,,,belkide paylasmamali sormamaliydim...neyse...

cok alıngansın sen munıre kotu bısey yokkı bunda rahat et dıye soyledı elıf arkadasımız art nıyet yok bence hanı hastanedesın hersey elının altında ogrenmen daha basıt hem senı de belkı ust sıralarda goruruz yapma boyle alınganlıklar

aaa benimkini de hesaplayabilir misiiiinn münirecim yaaa... en son 6 mayısta adet gördüm, 2 haziranda da olmam gerekiyodu olmadım

Minure yine çok gerginsin ama üzerine gelmiycem.Ben sormasaydın demedim,sadece bize göre daha şanslısın herşey elinin altında,daha tecrübelisin umutlanıp umutlanmamak arasındaki çizgi bizimkinden daha belirgin sende onu söylemek istedim.
Ama bana sorarsan umutlan, çünkü çok gergin ve çok ALINGANSIN.... Sanırım sen de hamilesin.Özellikle bugün hiç normal göremiyorum seni.... Sen şimdi buna da kırılır darılırsın ama iyi bişey dedim emin ol lütfen

insallah ...hic 1 sey yapmadan 6 gun daha beklemek istiyorum...ALLAH seninde gonlune gore versin.insallah bende hamisimdir...bi taraftanda surekli agliyorum..insanda herseye aglarmi??? komik seyler bile aglatiyor beni...guzel yorumun icin tesekkur...

tebrik eden arkadaşlarım hepinize çok çok teşşekkür ediyorum allahım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin hepinize inşallah kızlar benimki gerçektende kafaya takmaktan mış bu ay hep 7. ayda aşılama yaptıracam dedim durdum düzenli ilişkimiz bile olmadı neredeyse diyebilirim adetime 1 hafta kala 4 gün süren kahverengi lekelenmem oldu hastalandım tamam dedim düğüne gitmiştik ama hiç üzülmedim nasılsa aşılama yaptıracam dedim sonra lekeler gitti kanda gelmedi göğüslerim çok ağrımaya başladı karnım ve kasıklarım aradada belim ağrıdı ama kafaya koydum test yapmıycam diye neyse dün test yaptım hemen çıktı inanamadım bugünde kan verdim ve kesinleşti allahıma binlerce kez şükürler olsun cumartesi doktora gidecem inşallah bu sefer normal bi gebelik yaşarım benle hamile olan arkadaşlarım adetiniz kaç gün geçince kan verdiniz ve kaç çıktı değeri benim satım 1 mayıs dı bugün kan verdim 593 çıktı nasıl sizce değerim 30 günde 1 adet oluyorum

canim ne alinganligi 1 sey olsa resmen agliyorum...zaten 2-3 gundur iste bile ziril-ziril oldum...gecenlerde esim kazanin dibindeki,yemeyi yemek istiyormus bende bilmeden onu cope atdim,oda geldi ayyy,,ben kazan dibine bayilirim neden atdin<<sonrada bosver canin sagolsun dedi ama ben...akittim gozumun yasini...o ne yapti,,,guldu durdu...

insallah ...hic 1 sey yapmadan 6 gun daha beklemek istiyorum...ALLAH seninde gonlune gore versin.insallah bende hamisimdir...bi taraftanda surekli agliyorum..insanda herseye aglarmi??? komik seyler bile aglatiyor beni...guzel yorumun icin tesekkur...

Bence kesin hamileesinn munire baksana ağlamak falan diyosun.Elif'de ağlıyordu böyle tv deki bi çocuk için ağlamıştı hatta.Duygusal anlar yaşıyorsan hamile olman çok yüksek ihtimal.6 gün varmış sabret az daha dayan haftaya müjdeyi ver bize.Bu arada da dikkat et akıntını kontrol et bakalım nasıl gelişecek.

canim tavsiyen icin tesekkur ederim,ama birinci umutlandigim ay 5 tane test negatif ve sonunda kan testi negatif cikinca pes etdim...
o testleri bogasim geldi...ilk hamileligimde 2cixgili testi saklamistim onuda diyer test arkadaslara emanet edip cope atdim...ogunden inad etdim,adet gecmeden test yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canim bakude o kadar ana cadde dukkan varki>>>taniyormusun burayi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…