- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.401
Orda olmayı cok istedim aslındaevet cok değişmiş cok guzel olmuş o Paşa nın inşatının olduğu yerler dimi.ama ilk fırsatta gelicem görüşelim mutlaka:)
canım ya bişey sorcam.. bende çok fazla açlık hissi yok ama çok çabuk midem kazınmaya başlıyo.. sende de öyle oluyo mu.. daha 2 saat önce 2 tabak yemek yedim
tebrik eden arkadaşlarım hepinize çok çok teşşekkür ediyorum allahım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin hepinize inşallah kızlar benimki gerçektende kafaya takmaktan mış bu ay hep 7. ayda aşılama yaptıracam dedim durdum düzenli ilişkimiz bile olmadı neredeyse diyebilirim adetime 1 hafta kala 4 gün süren kahverengi lekelenmem oldu hastalandım tamam dedim düğüne gitmiştik ama hiç üzülmedim nasılsa aşılama yaptıracam dedim sonra lekeler gitti kanda gelmedi göğüslerim çok ağrımaya başladı karnım ve kasıklarım aradada belim ağrıdı ama kafaya koydum test yapmıycam diye neyse dün test yaptım hemen çıktı inanamadım bugünde kan verdim ve kesinleşti allahıma binlerce kez şükürler olsun cumartesi doktora gidecem inşallah bu sefer normal bi gebelik yaşarım benle hamile olan arkadaşlarım adetiniz kaç gün geçince kan verdiniz ve kaç çıktı değeri benim satım 1 mayıs dı bugün kan verdim 593 çıktı nasıl sizce değerim 30 günde 1 adet oluyorum
Leydimmm olur mu öyle şey kimse kimseyi ayırmıyor burda.Gözden kaçmıştır sayfalar karşmıştır yapma böyle ama burda herkes birbiriyle bişeyler paylaşıyor.
Canım hatırlıyorum seni lekelenme olmuştu demiştin o zamn hemen kan testi yap diye cok sevindim Allah kucagna almayı nasip etsin ben değerlerimi söyleyeyim reglime 2 gün kala 100.56 regli gunü 347.83du sanırım ama lekelenme pazar gunü tekrarladı dün tekrar kan verdim yani reglim 4 gün geçtikten sonra 2346'idi sanırım doktorum. Değerlerime normal diyor ama lekenme oldug icin disgebelikten şüpheleniyor
Canım benim sabah midem kazındı,ara ara kazınıyo ama çok açlık çekmiyorum.buna rağmen bende 2 saat önce 2 koca tabak yemek yedim:) .Birazda piskolojik benimki.Fakat benim miyomun olduğu yerde bıçak sokmuşcasına ağrım oluyo.Birde biraz önce ayağim pc nin kablosuna takıldı düştüm ve çok ağrım oldu,korktum baya ,daha tam tutunamadan ... neyse
Canım benim sabah midem kazındı,ara ara kazınıyo ama çok açlık çekmiyorum.buna rağmen bende 2 saat önce 2 koca tabak yemek yedim:) .Birazda piskolojik benimki.Fakat benim miyomun olduğu yerde bıçak sokmuşcasına ağrım oluyo.Birde biraz önce ayağim pc nin kablosuna takıldı düştüm ve çok ağrım oldu,korktum baya ,daha tam tutunamadan ... neyse
ayyy canım yaa.. birşey olmamıştır inşallah. rahim çok korunaklı biyermiş öyle kolay kolay zarar görmez inşallah bebeğin. basenin üst tarafındaki kemikler sayesinde korunuyormuş öyle okudum biyerde. hatta rahmin üstü kurşun tabakasıyla örtülüymüş. bu röntgen cihazlarının zararı o yüzden pek fazla olmuyomuş mesela... sitede okumuştum. Allah miniklerimizi korur inşallah.
cümleten selam kızlar nasılsınız? benim kırmızılar bana küstü gelmiyorlar. bu ay hep inşallah adet olmam diye dua ettim ama sanırım sonuna bebişi eklemeyi unutmuşum. bu hafta da gelmezse pzrtesi doktora gideceğim artık
Canım kaç gün geçti ki?
26 hadi olmadı 27 mayısta adet olmam gerekiyordudün test yaptım negatif. bu aralar hastanayey gidip kan verme zamanım da yok malesef o yüzden bekliyorum
arkadaşlar iki gündür buraya yazıyorum ama kimse cevap vermiyor o yüzden ben siteden ayrılıyorum allah herkesin gönlüne göre versin...
leydim_01
Gerizekalı herif.
Son dakika haberi diye haberlere girdi izlediniz mi?
Çanakkale boğazına gerçekleşen saldırı sonucunda seferberlik ilan edildi 16 yaş üzeri bütün erkekler askere açğırılıcak dedi.
Savaş çıktı dedi.
Gözüm karardı.... Allahın cezası. Sancı girdi kasıklarıma.Hayvan herifler. Bir an olsun Çanakkale tarihini yaşatmak istemiş bize.Düşük yapıyodum.......
kuzularım kızçelerimmmm hayat çok kısa hem de çok kısa o yüzden kırmayın birbirinizi.Dün gece yarısı bir akrabamızın kızı beyin kanaması geçirdi ve doğru soluğumuzu hastanede aldık.Henüz bir gelişme yok hala yoğun bakımda uyutuluyor ve kızçesinin durumunu görünce içim parçalandı annesini saatlerdir görmüyordu ve deli gibi ağlıyordu...O yüzden bana akıl vermek düşmez ama hep diyorum ya biz burada çok zor birşeyi paylaşıyoruz görüşmeden sadece yazışarak bir amaç altında toplanıyoruz.Bu arada yeni hamile arkadaşlarımız var onları çok tebrik ediyorumve sizleri çok seviyorum ben..Bu arada kırmızı kartı yedim ben ama umudum her daim devam edecek.Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?