- Konu Sahibi lady_eliph
-
bakın benim çok etkilendigim bi rüyayı anlatayım size 3-4 ay oluyoo göreliii........erkek bebegim olmuss ne gariptirkiiii bigün oglum olursa muhammet paşa koymayı düsünüyorum....ve koydum kucagıma alıp seviyorum muhammet paşam benim diyee.....ve yine çok garipkiii esimee çok benziyoduu bebişş........... hala kurtuklaamdım etkisinden sankii gercekk gibiydii sag gögsümden emzirdim bileee
Gerçekten güzel rüyaymış..Bende eğer rüyamda emzirdiysem çok etkisinde kalıyorum..Değişik bir duygu
Tatlım, Karabiber'im hoşgeldinn!
Ne demek tabiki eklerim, hatta ekledim bile, Bak aşağıdasın
Hiç kafana takma,burası herşeyi ti'ye aldığımız,beceriksizliklerimizle dalga geçtiğimiz, bi nebze stress attığımız bir sayfa.Bak herkes son derece komplekssizRahat ol, daha çok yenisiniz.İnşallah Rabb'im en hayırlı zamanda BİT'ini gönderir sana da
Tekrar hoşgeldin,öpüyoruz seni
mood-----------------------------> 16 Mayıs
KARABİBER89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
Akşam ne yemek yapıyoruzzz kızzllaaarrrr?????
sendemiii emziriyonndemekkii erkes görüyoo bunlarıı
bende bu ay gördüm rüyamdaa daga çıkıyorum..dagda bembeyaz kar var ve elma ar.alıp yiyorum ama rengiii kırmızıydı elmanınn:26:
Akşam ne yemek yapıyoruzzz kızzllaaarrrr?????
AAAAA tabiki şekerim..Emziririm,uyuturum,geçen gün rüyamda bebişlerimi hazırlamış giyinmiş anneme bile gidiyordukBenim bebiş rüyaları günlük dizi gibi
He ye..
Bende sabah namaza kalktım,kılıp yattım.O ara rüya görmüşüm.Bizim yatak odasının duvarlarını yatağın içini yerleri böcek basmış. Ahmeti dürtüp uyandırıyorum kalk Ahmet her yeri böcek basmış ilaçla buraları diye.Ama her yer vıcır vıcır böcek kaynıyo yatağın içi bile ben çığlık çığlığa....
Sonra ayağım acıdı bi kaldırdım ayağımı böcek batmış iğnesi var.Çektim çıkardım bide baktım ki -Yusufçuk böceği-..
Daha ne olduğunu anlamadan diğer ayağıma da battı.Onuda çekti Ahmet çıkardı.2 Tane Yusufçuk böceği..
Hemen uyanıp anlamına baktım.
Yakın zamanda hayırlı ve müjdeli bir haber alacağınıza işarettir yazıyordu.
Kocamın buna yorumu: "İkiz olacak Eliffff ikizzz...."
canım ben hamile kaldıgım ay buz dolabımın meyve bölümünde elma artmut ve muz görmüştüm şimdi de yeşil elma görünce ha dedim hamileyim üstelik şöyle elmayı alıp yatagma giriyorum ki ben bidaha hamile kalırsam yatarak gecirmeyi düşünüyorum iş yerinde arkdaşla şu yorumu yaptık elma bebek demek sende bebğini alıp yatıyorsun işte ama sonuç hüsran bilinç altım bana oyun oynadı regli olduktan sonra yorumu değiştirdik:)
ay allahım yaaa.kızzzz eliffffff ne iyi ettinde bu topigii kurdunn.çok şeker insanlar tanıştımm......funda bacım yakında sen onlarıı everirsindee
Gül'üm aynen benim adam bizden beter, sivilce çıkıyo yüzümde; hamilelik sivilcesi bu diyo.eşinin yorumunu çok beğendim inşallah bi taşla iki kuş:)
ay allahım yaaa.kızzzz eliffffff ne iyi ettinde bu topigii kurdunn.çok şeker insanlar tanıştımm......funda bacım yakında sen onlarıı everirsindee
Gül'üm aynen benim adam bizden beter, sivilce çıkıyo yüzümde; hamilelik sivilcesi bu diyo.
Sinirleniyorum, hamilelikten hep bunlar hormonların dengesiz tabi şimdi senin diyo.
Uykum geliyo, uyu uyu hamilelikten bebek istiyodur diyo...
Sapıtıyo bazen yapma bu kadar kendini şartlama diyorum ama kime diyorum.Şaka bi yana çokta dirayetlidir geçen ay ben yerlerde süründüm üzüntüden onunki 5 dk.da bitti bide üstüne gitti GS maçı izledi
Kuzumm aynenn ya bende süper arkadaşlar edindim, hatta biride şuan Hemşerimm, Pazar kahvaltısı yapıcaz hatta kim aceebaaa?
elifciğim merhaba
mesaj sayım 99 olduğu için buradan yazıyorum.
inşallah haziran ayı hepimize güzel haberler getirir..
listeye beni de eklersen sevinirim.
bat 8 haziran
sevgilerle
Bu arada ben ne yemek yapıyorum?[/B]
Yalancı İskender
Çok pratik ve çook lezzetli şiddetle tavsiye ederim.
Göğüs tavuğu julien şeklinde doğruyosunuz, ince ince.
1 yeşil biber, 1 kırmızı biber, 2-3 diş sarımsak, isteğe göre 1 küçük soğan,ve yine istenirse evdeki sebzelerde kabak,havuç gibi yine julien doğrayıp.
hepsini evdeki bütün baharatları da katarak kızgın ateşte soteliyorsunuz. (sulu olmayacak.)
Bir taraftanda 2-3 tane patatesi incecik dilip kızartıyosunuz (normal patates kızartması boyutundan daha ince olacak şekilde)
Kızaran patatesleri bir borcamın tabanına yayıyorsunuz, üzerine de sotelediğiniz sebzeli tavuğu üzerine seriyorsunuz.Üstünede sarımsaklı yoğurt,en üstede salçalı sos ve kuru nane...
Yanına bir cacık, az da pirinç pilavı.
AFİYET OLSUN
Bu arada ben ne yemek yapıyorum?[/B]
Yalancı İskender
Çok pratik ve çook lezzetli şiddetle tavsiye ederim.
Göğüs tavuğu julien şeklinde doğruyosunuz, ince ince.
1 yeşil biber, 1 kırmızı biber, 2-3 diş sarımsak, isteğe göre 1 küçük soğan,ve yine istenirse evdeki sebzelerde kabak,havuç gibi yine julien doğrayıp.
hepsini evdeki bütün baharatları da katarak kızgın ateşte soteliyorsunuz. (sulu olmayacak.)
Bir taraftanda 2-3 tane patatesi incecik dilip kızartıyosunuz (normal patates kızartması boyutundan daha ince olacak şekilde)
Kızaran patatesleri bir borcamın tabanına yayıyorsunuz, üzerine de sotelediğiniz sebzeli tavuğu üzerine seriyorsunuz.Üstünede sarımsaklı yoğurt,en üstede salçalı sos ve kuru nane...
Yanına bir cacık, az da pirinç pilavı.
AFİYET OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?