HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende bu ay gördüm rüyamdaa daga çıkıyorum..dagda bembeyaz kar var ve elma ar.alıp yiyorum ama rengiii kırmızıydı elmanınn:26:

bende bu ay gördüm rüyamdaa daga çıkıyorum..dagda bembeyaz kar var ve elma ar.alıp yiyorum ama rengiii kırmızıydı elmanınn:26:

ay rüyada elma görmek gebeliğemi işaretmiş :26: valla ben yaklaşık 1 hafta önce doğum yapıyodum cocuğun kafası çıkmış bende onu tutuyorum çıkmasın diye harıl harılda hastanede dr. arıyorum doğurcam diye ay iyice psikoloji alt üst oldu bu ne yaaa bozdum valla ben ama bu ay koyverdim herşey allahtan...

selam kizlar yakinda bende burdayim galiba eger gelirsem bat 10 haziran

Tatlım hoşgeldin, hemen ekliyoruz senide Totem Listemize İnşallah bu ay 10 Haziran da hiç kırmılık görmezsin önündeki 9 ay boyunca
Sevgiler...

mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

He ye..
Bende sabah namaza kalktım,kılıp yattım.O ara rüya görmüşüm.Bizim yatak odasının duvarlarını yatağın içini yerleri böcek basmış. Ahmeti dürtüp uyandırıyorum kalk Ahmet her yeri böcek basmış ilaçla buraları diye.Ama her yer vıcır vıcır böcek kaynıyo yatağın içi bile ben çığlık çığlığa....
Sonra ayağım acıdı bi kaldırdım ayağımı böcek batmış iğnesi var.Çektim çıkardım bide baktım ki -Yusufçuk böceği-..
Daha ne olduğunu anlamadan diğer ayağıma da battı.Onuda çekti Ahmet çıkardı.2 Tane Yusufçuk böceği..
Hemen uyanıp anlamına baktım.
Yakın zamanda hayırlı ve müjdeli bir haber alacağınıza işarettir yazıyordu.
Kocamın buna yorumu: "İkiz olacak Eliffff ikizzz...."

Vayyy hadi hayırlısı olsun hakkında.Bu işler belli olmaz güzelim belkide gerçekten ikizin olur..

ohhhhh çifter çifter inşaşalhh canimiçiiiiiiiiiiiii.müjdelii haber aldın iştee tülayy arakdasın olduuu

H.bulduk cnmmm....Ancak gelebildim topike.Rüyalarımız artık bilinç altı kaynaklı sanırım.Ben sürekli görüyorum çünkü

hoşgeldin canim.evet bencede düsüü düsünüppp doguruyoz her gece simdiye kadarr 55 bebegim olmustu benim

Merhaba arkadaşım topiğin hayırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu yazını okuyunca kendimi buldum sanki.benim eşimde aynı senin eşin gibi düşünüyor düz mantık dediğin gibi :) etrafındaki hamileler konusunda da kendimi buldum sanki.benden sonra evlenenler hatta benden küçük olanlar bile doğum yaptı ya da yakında yapacaklar.dediğin gibi bende kıskanmıyorum ama hepside ilk ay hamile kaldılar benim neden olmuyor diye düşünmüyor değilim..tabi Rabbim en doğrusunu bilir.hakkımızda hayırlısını versin..bu arada ben 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık.eşimde ve bende sorun olmadığı söylendi ama hala bebeğimiz teşrif edemedi bat 28 mayıs eklersen sevinirim :)

Ayyy aynen sorma valla.Bende gecen gün üçüz doğurmuşum hepside erkekmiş.Uyanınca dedim kendime "abartıyosun funda artık"

Bende aynını geçen ay görmüştüm hatta Mayıs topiğine de yazmıştım.
Annemhamileymiş sözde 3üz kız bebekleri olmuş.Dr beni yanında tuttu doğurttuğu bebekleri benim kucağıma verdia dlarını koy dedi.
Doğurrttu doğurttu kucağıma koydu.3'ünü de aldım kucağıma. Adlarınıda koydum. İlk doğanın adını Elif koydum;kendi adım, ikinci doğanın adını Naz koydum kardeşimin adı, üçüncüsü de bembeyaz mermer gibi bir kızdı, ay bu kendi gibi adı da Pamuk olsun dedim.
Bu rüyadan sonrada kendimi hamile olduğuma inandırdım.
Hepsi de psikolojik işte ne düşünürsen gece uykuda vucut rahat kalınca bilinçaltı dans etmeye başlıyo abuk subuk şeyler üçüzde doğuruyoruz beşiz de... Mühim olan uyanınca kaçız doğurduğun, bu gidişle de BAT'lara kadar hepimiz 9 doğuracaz. Ne bereketli ne bereketli, MAAAŞALLAAHHHH BİZEEE

Ayyy aynen sorma valla.Bende gecen gün üçüz doğurmuşum hepside erkekmiş.Uyanınca dedim kendime "abartıyosun funda artık"

Hahahahihihihohoytt bu rüyanın aynısını en son adet olacagım günü gecesinde gördüm bende kendime dedim abartma esra diye 3 erkek dile kolay ama aynı sabah üçüz yerine kırmızılar geldi malesef

Aynen öyle arkadaşım..Kendimi geçtim artık annem ve k.validemin rüyalarıda cabası...Onları hiç saymıyorum artık...Rabbim versin yeterki farketmez üçüz beşiz

bakın benim çok etkilendigim bi rüyayı anlatayım size 3-4 ay oluyoo göreliii........erkek bebegim olmuss ne gariptirkiiii bigün oglum olursa muhammet paşa koymayı düsünüyorum....ve koydum kucagıma alıp seviyorum muhammet paşam benim diyee.....ve yine çok garipkiii esimee çok benziyoduu bebişş........... hala kurtuklaamdım etkisinden sankii gercekk gibiydii sag gögsümden emzirdim bileee

Merhaba arkadaşım topiğin hayırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu yazını okuyunca kendimi buldum sanki.benim eşimde aynı senin eşin gibi düşünüyor düz mantık dediğin gibi :) etrafındaki hamileler konusunda da kendimi buldum sanki.benden sonra evlenenler hatta benden küçük olanlar bile doğum yaptı ya da yakında yapacaklar.dediğin gibi bende kıskanmıyorum ama hepside ilk ay hamile kaldılar benim neden olmuyor diye düşünmüyor değilim..tabi Rabbim en doğrusunu bilir.hakkımızda hayırlısını versin..bu arada ben 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık.eşimde ve bende sorun olmadığı söylendi ama hala bebeğimiz teşrif edemedi bat 28 mayıs eklersen sevinirim :)

Tatlım, Karabiber'im hoşgeldinn!
Ne demek tabiki eklerim, hatta ekledim bile, Bak aşağıdasın
Hiç kafana takma,burası herşeyi ti'ye aldığımız,beceriksizliklerimizle dalga geçtiğimiz, bi nebze stress attığımız bir sayfa.Bak herkes son derece komplekssiz Rahat ol, daha çok yenisiniz.İnşallah Rabb'im en hayırlı zamanda BİT'ini gönderir sana da
Tekrar hoşgeldin,öpüyoruz seni

mood-----------------------------> 16 Mayıs
KARABİBER89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…