- Konu Sahibi lady_eliph
-
Canım hoşgeldin öncelikle.
Seni de kattım. Haydi bakalım hayırlısı. Mübarek Cuma gününün yüz-suyu hürmetine Allah en hayırlı şekilde dualrınıza cevap versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
MERHABA KIZLAR
3 aylık hamile ve bütün denemeleri yapmış biri olarak ...
şunu özellikle belirtmek isterim,,,yumurtlama günlerinizi hesap edin ve gün aşırı ilişkiye girmeyin.
ben hamile kaldığım ay...sadece 3 kere ilişkiye girdim..
ve şu anda dediğim gibi 3 aylık hamileyim...
neden gün aşırı girmemeniz gerektiğine gelince,,,kocişlerin sperm kalitesi düşüyor,,birikmesi ve kaliteli olması gerekki hamile kalın..
ayrıca 3 ilişkiden birinde yani tüm yumurtlama günlerinin en yoğun olduğu günde sabah 6 da ilişkiye girdik,çünkü çocuk yapma saati en uygun ve kadınında erkeğinde en güçlü olduğu saatlermiş..bide benim yöntem deneyin...
MERHABA KIZLAR
şunu özellikle belirtmek isterim,,,yumurtlama günlerinizi hesap edin ve gün aşırı ilişkiye girmeyin.
neden gün aşırı girmemeniz gerektiğine gelince,,,kocişlerin sperm kalitesi düşüyor,,birikmesi ve kaliteli olması gerekki hamile kalın..
ayrıca 3 ilişkiden birinde yani tüm yumurtlama günlerinin en yoğun olduğu günde sabah 6 da ilişkiye girdik,çünkü çocuk yapma saati en uygun ve kadınında erkeğinde en güçlü olduğu saatlermiş..bide benim yöntem deneyin...
MERHABA KIZLAR
Canım merhaba hoşgeldin önce..
bende senin gibi düşünüyorum ama eşim öyle düşünmüyo sanki her gün ilişkide bulunursak daha çok şansımız varmış gibi düşünüyo.Bunu ona anlatamıyorum. Birde sabah ilişki olayını bende biliyorum doğru da eminim ama ben sabah yada gün içi satlerde konsantre olamıyorum ya nedendir bilmem ama direk çocuk yapmak için yaptığımızı bildiğimden olsa gerek kendimi veremiyorum daha stressli oluyorum yani. Ama gece daha sakin relax davranabiliyorum en azından.
Gerçi bu da bir yol yani mecbur kalırsak herşey mübah
ok teş. ederiz paylaşımlar için yine arada bizi bilgilendirirsen memnun oluruz öpücükle r
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsen gününü tutturmuşsun işte biz bi onu beceremiyoruz, sanırsam biz bu işi yapamıyoruz şaka bir yana tatlım benim dr en uygun olan gün aşırı demişti veya 3 günde bir, eğer 3 günü geçerse sperm kalitesi yine düşüyormuş en doğrusu 2 günde veya 3 günde bir valla biz çabalıyalımda gerisi allaha kalmı tabi...
allah tamamınıı erdirsinn canim benim.......evet bunu daha öncede duymustum....belkii bu ayy derimm.......zatii ben gün asırı girmemm...illa 2yada 3 gün ara verrimm...
canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsen gününü tutturmuşsun işte biz bi onu beceremiyoruz, sanırsam biz bu işi yapamıyoruz şaka bir yana tatlım benim dr en uygun olan gün aşırı demişti veya 3 günde bir, eğer 3 günü geçerse sperm kalitesi yine düşüyormuş en doğrusu 2 günde veya 3 günde bir valla biz çabalıyalımda gerisi allaha kalmı tabi...
sağolun kızlarr
Hamile kalamadan önce girmediğim internet sitesi,okumadığım tıopic kalmamıştı kızlar,,o yüzden böyle topicler görünce yazmayı borç biliyoruöm..
öncelikle telefonuma yumurtlama günü programı yükledim ve ona göre ilişkiye girdim..
ama en önemlisi sadece yumurtlama günlerinde girdim..
bir ayda 3 ilişki
ben size yine yazarım şimdi mesai sonu...hepinizi öptüm kızlar..kendinize iyi bakınn
Beceremiyoruz lan biz çocuk yapmayı vallahi bir nane var ama dur çözecez azkaldııı
Ya benim eşimin bir kuzeni var onun karısına hayranım.Gerçi onunkide biraz gerizekalılığa varıyo ama başarı başarıdır.
Kız 5 senelik evli, 3 çocuğu varHemde 89 doğumlu daha.Yani bildiğiniz 23 yaşında.
Son doğumunda Dr.u zorla yum.nı bağladı.Çünkü o kadar kısa aralıklarla hamile kaldıki 3üne de iç organları büzüşüp geri normale dönmekten ve bunun sık aralıklarla yaptığından dolayı hasar görmüş.Sen manyak mısın canına kastın mı var dedi.
Kız da diyoki, bunlar beni bağlamasa ben 1-2 tane daha doğururdum diyo...
Ölür müsün öldürür müsün?
kızlaaaarrrr benim mesaim bitti eve gidip kocişe yemek yapma vakti yanihepiniz kocaman öpüorum
sağolun kızlarr
Hamile kalamadan önce girmediğim internet sitesi,okumadığım tıopic kalmamıştı kızlar,,o yüzden böyle topicler görünce yazmayı borç biliyoruöm..
öncelikle telefonuma yumurtlama günü programı yükledim ve ona göre ilişkiye girdim..
bir ayda 3 ilişki
ben size yine yazarım şimdi mesai sonu...hepinizi öptüm kızlar..kendinize iyi bakınn
sağolun kızlarr
bir ayda 3 ilişki
sağolun kızlarr
bir ayda 3 ilişki
Tatlım hoşgeldin, hemen ekliyoruz senide Totem Listemizeİnşallah bu ay 10 Haziran da hiç kırmılık görmezsin önündeki 9 ay boyunca
Sevgiler...
mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
benim kociste hiçç üzülmüyooo...ben yıkıntılar içinde oluyoom o hiçççççç.nunişş der bana boşverr olur nasılsa sen benim bebegimsin derr saolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?