HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydinnn.....cumaniz mübarekk olsunn...inşalahhh dualrımızın kabull saatine denk geliriz....

Kızlarr günaydınn hayırlı cumalar bende sekine duası okudum dün gece burdaki ve yanımdaki arkadaşlarım için dua ettim allahım sen herkesin sesini duy sağlıklı hayırlı evlatlar naip et diye bende bugün sağlık ocağına gidip test yaptıracağım gerçi idrarda yapıyo onlar ama olsun çünkü ilaç kullanmam gerekebilir ağzımın içinde aft denilen yaralar oluştu bakalım kısmett

ALLAH RAZII OLSUN canim benim......ayy inşaalhh gebesindirr
günaydın canım hayırlı cumalar olsun

sanada hayırlııı cumalar.......

günaydınlar
hayırlı cumalar.dualarımız kabul olsun inşallah.bu arada benimde 5 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse kardeş istiyoruz kızıma.

günaydınlar
hayırlı cumalar.dualarımız kabul olsun inşallah.bu arada benimde 5 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse kardeş istiyoruz kızıma.

seninde canimm.......alah bagışlASINN..TEZ VAKİTTE BİDE OGLUN OLUR İNŞAALHH

içimde hiç dinmeyecek bi sızı oldu bebeğim benimde tek tesllim bu hayırlısı buymus diyorum Allah buyuk vardır bi bildiği...
benim bu aydan pek umudum yok ama Allahtan da umut kesilmez yumurtlama gununden önce iyileşsem bari seninle regli günlerimiz yakın inşallah birlikte veririz mujdeyi

Canım, o aft denilen yaralardan ben kendimi bildim bileli vardır. Gitmediğim Dr. kalmadı. Dahiliye,Genel cerrahi,derken kan testleri, alerji testleri mahvolmuştum. 9-10 günde bir ağzım bunlarla doluyodu ve her çıktığında en az 3-4 tane birden çıkıyodu.
En sonunda bir cildiyeciye göründüm, o Behçet Hastalığından şüphe etti, ama bu hastalığın en büyük belirtisi bu ağızda çıkan aftlardan cinsel organda ve kasıklarda da çıkmasıymış bende yoktu ama yine de detaylı bir kan taraması istedi.
Behçet hastalığı çıkmadı ama çok ciddi derecede Folikasit eksikliği çıktı.Normalde 17-18 olması gereken folikasit değerlerim sadece 2 çıktı.
4-5 aydır folikasit ilacı kullanıyorum.Yükselme var.Büyük ihtimallede o eksiklik yüzünden hamile kalamıyormuşum oyle demişti cildiye doktorum, bu değerlerle hamile kalamaazsın demişti.
Eğer yaptırmadıysan bir folikasit testi yaptır derim.Ben ilacı kullandığımdan beri ağzımda yaklaşık 2-3 aydır hiç yara çıkmadı diyebilrim...

Gül'üm..
Bak şöyle düşün, bebeğin doğmuş olsaydı, bir yerinde bir sağlıksızlık olsaydı,ALLAH KORUSUN özürlü olsaydı, daha büyük ve hiç dinmeyecek sızıların olacaktı.Belkide içten içten kendinmi suçlu hissedicektin onu dünyaya ben getirdim diye.Aklın hep onda olucaktı ben öldükten sonra ne olucak ona kim bakıcak diye.O yüzden çok üzülme.Hiç üzülme diyemem annesin neticede sende tatmışsın bu duyguyu.Ama çok üzülme Allahın gücüne gider.
Hem bak en azından anne olabildiğini biliyorsun, hamile kalmışsın daha önce bu çok büyük bir umut, biz onu bile bilmiyoruz
O yüzden çok takma kafana, eminim kısa zamanda müjdeli haberler vericeksin bize, hatta dediğin gibi birlikte vereceğiz.Bak yumurtlama günümüz 15 inde başlıyor, (ayy 15 dedinde telefon faturamın günü bak hatırladım ) bir an önce iyileş; vitamin al bu 15ine kadar olan sürede bol yeşillik ye, sebze meyve ye, ceviz fındık fıstık ye,düzenli uyu,.çok stressli şeyler yaşamamay özen göster,diikkat et yani kendine şu önümüzdeki 15 gün.Sonra daaaaa berabeeerrrr çift çizgiyi göreeliiiimmmm senleeeeee

Canımcımm bende de çok çıkıyo ya uzun süredir yoktu ama şimdi yine çıktı bende geçen ay başladım folidonce diye bi hap vardı onu içtim 10 tlye almıştım ezcaneden içinde b12 vitaminide vardı günde bir tane 0.4 mg bu ay 1.5 milyona bi arkadaşım almış bana içinde 50 tane var o da günde tek ama 5 mg yazıyo üstünde diye içmedim onunda adı başla folibol mu ne hatırlayadım şimdi eve gidince yazarım

Eveet Folbiol.Bana da onu yazdı Dr. Bende onu kullanıyorum 1,5 TL içindede baya var. Günde bi tane sabah aç karnına içiyosun.
B12 istiyosan da Benexol diye bir ilaç var o çok iyi bir ilaç bana onu vermişti ama biraz fazla yükseltmiş benim B12 mi o yüzden bıraktık sadece Folbiol kullanıyorum şimdi.Tavsiye ederim yan etkisi falan da yok hiç.Ve aftlar için bana iyi geldi.
Bir de aftın tek nedeni bu değil, en büyük sebebi de STRESS! Uzak durucaksın, ben canımı biraz bişiye sıkıyım ertesi günü patlar 3 tane birden.
Düğün arefemde aynı yerde milim aralıklarla 8 tane birden çıkmıştı kendimi öldürmek istiyodum!!!

Tünaydııınnnn kızlarrrrr herkeze hayırlı cumalarrr... siz erkencisiniz ben işten dolayı anca girebildim, gerçi çok kalamıyacağım benim şim sürekli dışarıda olduğundan ofiste pek kalamıyorum nasıl bakalım bugün keyifler iyidir umarım ay valla dünden beri özledim sizi

Canım Allahtan ümüt kesilmez her şerin altında mutlaka bir hayır vardır, görüceksin ki en yakın zamanda allah yüzünü güldürecek o müjdeli haberi bizimle paylaşacaksın tatlım

tatoşşş bende özledimm girdimm ama kimsecikelrii göremedimm.....bende öglee arasındayimm....sen ne iş yapıyosun

tatoşşş bende özledimm girdimm ama kimsecikelrii göremedimm.....bende öglee arasındayimm....sen ne iş yapıyosun

bende ara ara girip bakabiliyorum ancak yoğunluktan, birazdan da dışarı çıkıcam belki akşam girebilirim artık kocamdan fırsat bulabilirsem tabi ben ithal bir firmada bölge müdürüyüm canım...

bende ara ara girip bakabiliyorum ancak yoğunluktan, birazdan da dışarı çıkıcam belki akşam girebilirim artık kocamdan fırsat bulabilirsem tabi ben ithal bir firmada bölge müdürüyüm canım...

ANLADIM CANİMSİNN.........bişii olmaz kocişine dekiiiii 1 saatçıkkkkkkkkkkk

dogru söylüyorsun canım her şerde vardır bı hayır ınsallah bugunlerde geçeçek...
canım ben o dediğin şeyleri nerdeyse her gün yiyorum inanılmaz kilo aldım ben,test için regli gunumu beklemiyecem ovulasyon testi alırken erken gebelik testti de aldım bidaha o stresi yaşamak istemiyorum hamile değilsem bikaç gün önceden öğreneyim ne zor bişey oldun mu olucamm mı birde artık belirtilerin hiç birine inanmıyorum gecen ay ilk denememizde ve ben hamile kaldıgım ayda ki bütün belirtileri fazlasıyla yasadım hatta hala acaba hamilemiyim üstüne mi gördüm diye düşünüyorum:)regliden 1 gun öncede yeşil bir elma gördüm rüyam da ne ruyalar ne belşirtilere prim vermiyecem bu ay oluruna bıraktım

amin canım Allah kabul etsin dualarını.bu arada geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…