HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kuzularımmm ne ghüzel haberler öyle maşallah size nazarlardan saklasıun Allah'ım sizi kolay,mutlu,huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah darısı bizlerin başına öpüyorum sizi,sarmalıyorum sıkı sıkı

cANIAM ALLAH DOĞRU ZAMANI BİLİYOR.BİZ NEDEN NEDEN DYE SORUP KENDİMİZİ HARAP EDYORUZ bİZE DÜŞEN TAKTİR EDİP SABRETMEK ELBET DOĞRU ZAMANDA NASİP OLUR.SEN ÜZERİNE DŞENİ YAP ALLAH A BIRAK HAYIRLISINI DİLE.İNŞAALAH GÜZEL BİR ZAMANNDA HAYIRLI NURTOPU GİBİ EVLADIN OLSUN(DUALARI DA UNUTMAMAK LAZM ELBETTE)

Eşim pek fazla bebek istemediğini sölüyor daha erken biraz evliliğimizi yaşayalım dio belkide beni üzmemek için. Bu ay istiomusun artık dedim az öncede bende bu ay istemiyorum dedim güldü senmi dedi

mavihayal teşekkürler arkadaşım..inşallah Allahım hepimize nasip etsin,dua ediyorum hep,sizleri de unutmuyorum hiç..sayenizde moral buluyorum gerçekten sağolun

AFFERİM Benim minik kupa kızım,şirin doğurganım
Ben sana bunları ağla diye yazmadım, aklını başına topla diye yazdım.Ağlama, ağlayacak bir şeyin yok çok şükür.Bak geçenlerde başka bir topicte bir kız yazmış.Daha 20 yaşındaymış ve yeni evliymiş.
Bebek istiyomuş,olmamış bir süre doktora gitmiş,yumurta sayımı yapılmış bir de bakmışlarki; yumurta sayısı sadece 0.01.
Yani hiç yok. Menapoza girmiş meğerse vucudu.Belki tahliller karışmıştır falan demiş bazı arkadaşlar ama kız diyorki menapoza giren kadınlarda bile bu değer 0,7 iken bu kızınki sadece 0.01
Kız kendini parçaladı inanamıyorum ben daha 20 yaşındayım dedi.Tüp bebekle bile imkansız demiş doktorları.
Düşünebiliyor musun ne acı.
Bir başka arkadaşta yine başka topicte bundan bir kaç ay önce yazmıştı.Eşinde hiç canlı sprm bulunamamış.Çok zor demiş doktorlar.Bu kız ne yapsın şimdi.Ben bunları okudum o kızların yerine koydum kendimi ve şükrettim.Düşünsene aşık olup evlendiğin adamın çocuğu olmuyo sen turp gibisin.Ya böyle bişey gelseydi başımıza.Neyden vazgeçicen, bebeğinden mi, aşık olduğun adamdan mı?
Hangisi mutluluk verecek?
O yüzden böyle yapmayın, ALLAHIN GÜCÜNE GİDER. Bırakın biraz hayatı akışına.Biliyorum oo sen şimdi hamilsin konuşuyosun diyosunuz. Girin bakın ilk sayflara bundan 1 ay önce bebeğim yokken farklı bir şey yazmış mıyım? Bir gün umudum yok demiş miyim?
O yüzden kendinizin,sağlığınızın değerini bilin nolur.
Tamam mı yiğenlerimin anneleri?

tamam küçük mercimeğin güzel annesi gerçekten tamam...kesinlikle sen nasılsa hamilesin de ondan diyosun bunları diye düşünmüyorum.o sağlık sorunu olanları,durumu imkansıza yakın olanları,ben de okuyorum,çok üzülüyorum..Allah ufak olan ihtimallerini de yükseltsin bir mucize yaratsın onlar için inşallah ne diyelim..imtihan hep işte henüz doktora filan gitmedik biz,erken diye düşündüğümden..bikaç ay daha olmazsa (ki olacak inşallah) o zaman gideriz..bir sorun yoktur inşallah

Kızlar bu ay ovulasyon testi alayım diyorum ilk kez yapcam ama içinde çok olsun istiyorum malum ne zaman çatlıcağı bellimi olur.varmı sizin bildiğiniz bende alayım.bi link adres bişi gönderin bana.önümüzdeki ayın hazırlıklarını yapayım allahın izniyle:)

Kelam, 18eylül ve asyahayat, üzüldüm inanın ama zamanın var demekki. bir arkadaşımın 1 seneden sonra oldu bebişi. şimdi hamile. üzüntüde çok etkiliyormuş. strese girme. Alllah hayırlısını ve sağlıklısını versin tez zamanda inş. bütün isteyenlere....

elif arkadaştı galiba. onunhikayesine benzer;

çok yakın tanıdığım bir çiftin çok uzun süre bebişleri olmadı. 15 sene olmadı. okadr çok istediler ama kimdeyse artık sorun bebekleri olamayacak demişler. tüm hayalleri yıkıldığı bir anda evlat edindiler. minicik çok güzel bir çocuk. sonra gelzaman gitzaman çocukları kardeş istemeye başladı. öle çok kardeş istiyorum diyordu ki. bizlere dedi. annesi babası garip garip bakıyorlardı ama birşey diyemiyorlardı. çocuğa dua et Allah sana kardeş versin diyorduk. sonra bir öğrendikki hamile... ve kardeşi doğdu.

kendinizi üzmeyin arkadaşlar. nekadar uzun sürede beklemiş olsanız sorun değil. Allah sizlere(banada) tez zamanda bebek nasip etsin. Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah....

Son düzenleme:

ben geçen ay ilk kez denedim.bu ay da devam..netten sipariş ettim gittigidiyordan..laboquick adı..gebelik testi de hediyeli

sevindim. umutsuzluğa kapılmadığın için.... bende bu ay olmassa bende o testten almayı istiyorum. bakalım hayırlısı

çok guzel yaşmışsın cnm eline yüreğine sağlık gerçekten halimize binlerce kez şükürler olsun

Canım Serpil arkadaşımız (eylulgulu) geçen ay kullanmıştı bak bu ay hamile.
gittigidiyor.com'dan sipariş etmişti.Hatta ben de edicektim ama benim eşim izin vermedi strese giriyoruz böyle akışına bırak dedi.Ama Serpil sipariş verdi ve uyguladı yararı oldu.
İstersen ondan bilgi al hangisini aldıysa onu dene.Denenmemiş markaları tercih etme derim.

Canım ben gittigidiyordan laboquick marka ovülasyon testi siparişi ettim henüz gelmedi, yani forumlarda iyi diye okudum ama bakalım deneyip göreceğiz :) Bir de sen henüz regl olmadın değilmi, reglmin ikinci gününde yani dün bal tarçın çörekotu kürüne başladım, onuda ilk kez yapıyorum.. Çalışmalarım bu kadar :) onun dışında duyduğum öğrendiğim bişey olursa seve seve paylaşırım :)

arkadaşım şu kürü nasıl yaptığını açar mısın biraz,napıcaksın??? ben de 3. günümdeyim,yapıyım yapabilirsem

Hepinize ama hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun. adet bittikten sonra başlıcam sanırım zamanım var.
papilloamour balın ne balı olduğu önemlimi bende başlarım o saman hadi bakalım hayırlısı:)

az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…