- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.621
sevindim. umutsuzluğa kapılmadığın için.... bende bu ay olmassa bende o testten almayı istiyorum. bakalım hayırlısı
az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında
az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında
hadi gözün aydın... Allah hayırlı etsin...
arkadaşım şu kürü nasıl yaptığını açar mısın biraz,napıcaksın??? ben de 3. günümdeyim,yapıyım yapabilirsem
3. günde başlayan kişileri duydum, bence başyalabilirsin. Ölçüsünü şöyle hazırlıyorum, bir tatlı kaşığı çörek otu, bir tatlı kaşığı tarçın ve bir yemek kaşığı bal (eğer macun kıvamına gelmediyse biraz daha bal konabilir) Bazı tariflerde çörek otunu ezin diyordu ama bazıları çiğneyerek tüketin. Ben çiğniyorum güzelce ve o hazırladığım karışım işte yaklaşık bi yemek kaşığını dolduruyor tamamını tüketiyorum. Aynı şekilde akşamda yapıyorum. Her seferinde taze hazırlamayı düşünüyorum. Sabah ve akşam aç karna.. Faydası ne derseniz yumurtaları büyütüp hormonları düzenlemede etkisi varmış.. 10 gün boyunca kullanacağım. Bilmiyorum ben inandım ve deniyorum bir araştırmanızı tavsiye ederim. Birde çörek otunu güzelce çiğniyorum dememin sebebi şu ki bazı arkadaşlar küçük kist oluşumuna sebep verdiğini söylemiş içime kurt düştü o nedenle bi güzel çiğniyorum tadını ala ala :) Hamile arkadaşlarım ya da gebelik şüphesi olanlar denemesin lütfen o dönemde zararı olabilir şeklinde okudum (zaten denemelerine de gerek yokta ben yine de söyleyeyim Allah korusun bebeciklerimizi :):)
bak sen bi de bizi bıkakıp gidiyodun dün dii miii:))))çoook tebrikler canımbize de dua eeeeeett
Hepinize ama hepinize teşekkür ederim kızlar allah razı olsun. adet bittikten sonra başlıcam sanırım zamanım var.
papilloamour balın ne balı olduğu önemlimi bende başlarım o saman hadi bakalım hayırlısı:)
Kızlar bu ay ovulasyon testi alayım diyorum ilk kez yapcam ama içinde çok olsun istiyorum malum ne zaman çatlıcağı bellimi olur.varmı sizin bildiğiniz bende alayım.bi link adres bişi gönderin bana.önümüzdeki ayın hazırlıklarını yapayım allahın izniyle:)
bunu adet döneminin 3.günündeyken mi yapıcaz anlayamadım
selam kızlar
bizde haziranda bebiş istiyoruz
bu topikte baya kişiye uğurlu gelmiş galiba öyle okudum bende geleyim dedim :)))
çok özür dilerim kafam çok karışıktı ondandı .... ben herkes için hergün dua ediyorum inş sizinde mutlu haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?