HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında

:124::124::124: bal gıbı hamılesın ıste canım benım hayırlı ugurlu olsun tebrık ederım gıttıkce cogalıyor nazar degmesın

az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında

Ayy cok guzel ya Şubat ayında bebek patlaması olacak cok tebrik ederim Allah kucagna almayı nasip etsin hemen yaptır bence idrakde çıktıysa kanda zaten çıkar

arkadaşım şu kürü nasıl yaptığını açar mısın biraz,napıcaksın??? ben de 3. günümdeyim,yapıyım yapabilirsem

3. günde başlayan kişileri duydum, bence başyalabilirsin. Ölçüsünü şöyle hazırlıyorum, bir tatlı kaşığı çörek otu, bir tatlı kaşığı tarçın ve bir yemek kaşığı bal (eğer macun kıvamına gelmediyse biraz daha bal konabilir) Bazı tariflerde çörek otunu ezin diyordu ama bazıları çiğneyerek tüketin. Ben çiğniyorum güzelce ve o hazırladığım karışım işte yaklaşık bi yemek kaşığını dolduruyor tamamını tüketiyorum. Aynı şekilde akşamda yapıyorum. Her seferinde taze hazırlamayı düşünüyorum. Sabah ve akşam aç karna.. Faydası ne derseniz yumurtaları büyütüp hormonları düzenlemede etkisi varmış.. 10 gün boyunca kullanacağım. Bilmiyorum ben inandım ve deniyorum bir araştırmanızı tavsiye ederim. Birde çörek otunu güzelce çiğniyorum dememin sebebi şu ki bazı arkadaşlar küçük kist oluşumuna sebep verdiğini söylemiş içime kurt düştü o nedenle bi güzel çiğniyorum tadını ala ala :) Hamile arkadaşlarım ya da gebelik şüphesi olanlar denemesin lütfen o dönemde zararı olabilir şeklinde okudum (zaten denemelerine de gerek yokta ben yine de söyleyeyim Allah korusun bebeciklerimizi :):)

yahu bi gidip geliyorum yeni bir hamiş haberi
leydi tebrik ederim tatlım Allah sağlıkla kavuştursun
vay arkadaş ne topikmiş bu

bunu adet döneminin 3.günündeyken mi yapıcaz anlayamadım

Canım önemli değil yani kestane balı, çiçek balı farketmez ama kaliteli bir marka olsun malum bu aralar ballarla ilgili çok spekülasyon var ya, aklımız rahat olsun :)

Canım ben bu ay coretest kullandım banada başka bı arkadas tavsiye etmişti şimdi o da bende hamileyiz normalde gün Asır'ı deniyorduk ama çift çizgi gördüğüm günler 3 -4 gün üst üste sabahları denedik ovulasyon testinin yanında erken gebelik testi de almıştım ikisindende cok memnun kaldım netten aldım google ye coretest yazınca çıkıyor inşallah önümüzdeki ay sende hamile kalırsın

Canııımmm...
Bak sen dün bizi terkedecektin nerdeyse, bak gördün mü alınganlığının sebebi mercimekmiş annesiii
Tebrikler hayatım Allah sağ salim yavrunu kucağına nasip etsin inşallah.
Kan testine hemen gidebilirsin şuanda tahminen 100 ün üzerine çıkmıştır artık.Kabak gibi çıkar kanda
Habersiz bırakmaz bizi.

selam kızlar
bizde haziranda bebiş istiyoruz
bu topikte baya kişiye uğurlu gelmiş galiba öyle okudum bende geleyim dedim :)))

Şekerim hoşgeldin Bize BAT ını söyle hemen ekleyeyim senide listemize, burası çok uğurlu opsiyonumz 1 ay,hemen hamiş oluyosun burada

Kızlarrrr maşallahh maşallahhh topik patlıyorrrrrr yaşasınnnn süperrrrrr.Hamile arkadaşları çoook tebrikk ederimmm.Allah nazarlardan korusunnn.Burdaki bekleyen arkadaşlara da umut olsun sevinç olsun bol bol çalışınnn :) Hepimiz Allahın izniyle bebeklerimize kavuşacağız umutsuzluk yok.Ne kadar uğurlu bi topic ne bereketli bi ay.Yaz ayları böyle bereketli olur zaten.Bu listedeki herkes bi kaç ay sonra hamileyimmmmm diye bağıracak allahın izniylee kızlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…