- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.561
Tatlım hoşgeldin.
Benim her yumurtlama dönemimde sancım olur yumurtalıklarımda. Çalışmayı adet dönemim biter bitmez başladık, ama yumurtlama dönemlerimde daha da yoğun çalıştık.
Yumurtlama günümde hem akıntım,hem sancım olurdu. Ve hesaplamama göre tam yumurtlama günümde hamile kalmışım...
Serpilimmm.. Naıslsın? Nasıl oldu mercimeğimiz?
Arayacam seni dk.m kalmadı arayamıyorum ama aklım hep sende.İyi misin arkadaşım?
Elifcim canın sağ olsun alırım tabiii.bakalım son 1 saat kaldı.mutlu olan 12. hamile ben olabilcemmi.doğrusu topic çok hareketli maşallah her an biri hamile çıkabilir:)
Şekerimmmm tebriklerrr :))))) İnşallah sağlıcakla büyüsün minik yavrun.. Allah onu ve annesini korusun :)
sağol elifcim,düzenlensin diye demedim ama hee,ne zamansa düzenlerdin nasılsa...
hayırlısı artık,umutlar yine azaldı,ben dondum kaldım artık bişey düşünmicem,napim hayırlısı
bitanemmm çok teşekkür derim aptalgibiyim ama beklemiyodum şükürler olsun!ben de seni tebrik edememiştim canım hayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıkla,mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin allah :))
Canım çok sevindim.allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.inşallah bende sonucumu aldığımda sevinebilirim
Canım daha iyinin ama pazar gunü lekenme başladı bugün yok cok şükür tekrar gittim doktora kan verdim Dr.ancak kandan takip edebiliyor değerlerim normal cuma gunü çağırdı keseyi görmek icin inşallah görürüm yoksa icim rahat etmeyecek yatmaya devam ediyorum seni mercimek nasıl?Dr.nezaman gidiyorsun?
cok sevindim. Allah hayırlı etsin. ben seni 10. hamiş olarak tahmin etmiştim ama 11. oldun sanırımAllah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin..
amin canım inşallah :) kaç haftalıkmış?
Teyzesi biz de ayın 11 inde yani Pazartesi sabahı gideceğiz Doktor teyzemize.Bakalım bu sefer gösterecek mi gül-cemalini benim nazlı mercimeğim;? İnşallah bir problem yoktur. Gerçi son 2 gündür uslu duruyor ağrı sancı yapmıyor pek.İnşallah sağlığıda yerindedir.
Sende çok dikkatli ol,kendine iyi bak, bebeğimize iyi bak annesi.Çok özledik biz onları.Teyzesi yesin onun minik popişini
çok teşekkür ederim tatlımm inşallah!!!seninde bata az kaldı hadi bakalım bu ayçok bereketli ve uğurlu!güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun
tebrik ederim yeni hamile arkadaşları sağlıklı bi hamilelik diliyorum.. ben adet oldum tam 11 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bi türlü kan veremedim kanda öğrenmeyince hep umutlandım şimdi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım çok kötü oldum ağladım vurdum kafayı yattım uyuyamadım gerri kalktım eşimde yok yanımda hala ağlıyorum 9. ayımda hayal kırıklığıyla sonuçlandı
tebrik ederim yeni hamile arkadaşları sağlıklı bi hamilelik diliyorum.. ben adet oldum tam 11 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bi türlü kan veremedim kanda öğrenmeyince hep umutlandım şimdi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım çok kötü oldum ağladım vurdum kafayı yattım uyuyamadım gerri kalktım eşimde yok yanımda hala ağlıyorum 9. ayımda hayal kırıklığıyla sonuçlandı
çikolta canııımm çok sevindim.
sırada sıla ve asyahayat var hadi bakalım sizlerden de umutluyum ben
Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar inşallah temmuzda hayırlısıyla bizlerde güzel haber vericez üzülmeyin canlarım ya En hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?