HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun

canımhakkında hayırlısı olsun hiç üzülme,biliyorum üzülme deyince de olmuyor amaböylesi sizin için daha iyi demekki öyle düşün allah sağlık versin olacak zaten bir şekilde öpüyorum dikkat et kendine...

Kıslar maalesef değilmişim negatif dedi hemşire.artık kısmet temmuza demekki fazla sitres yaptım ben.hakkımızda hayırlısı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun inş. Rabbim cok bekletmeden tez zamanda yollasın meleklerinizi inş.

Kızçelerim. Benim biraz evimi toparlamam ütü yapmam,süpürmem lazım.Hepsini yavaş yavaş mercimeği yormadan yapacağım bugün.
Biraz aranızdan ayrılıyorum.Kendinize dikkat edin,hiç bir şey için üzülmeyin.
Şuna dua edin, hepimiz sağlıklıyız, aklımız yerinde, bebek isteyecek,ona bakacak gücü kudreti kendimizde bulacak kadar sağlıklıyız.Bir çok ebeveyne göre bilinçliyiz.
Kedi yavrusu gözüyle bakmıyoruz onlara.Sokağa atmıyoruz.
Geleceklerini düşünüyoruz,tasarlıyoruz,yollarını gözlüyoruz.Herşeyin takdiri Allahındır bunu bilip inanıyoruz,yalnız ondan yardım diliyor yalnız ondan bekliyoruz.
Bu kadar sağlıklıyız,Allah bize bunu bahşetmiş.

Annemin çok yakın bir arkadaşının tam 11 sene çocuğu olmadı.Kocasının sperm sayısı 0'dı. Tıp hiç bir umut olmadığını söyledi.Asla çocuğunuz olmayacak dedi dokorlar...
Kabullendiler, bir bebek evlat edindiler, doğduğu gün kucaklarına verildi bebek.Ve aradan 1,5 sene geçtikten sonra kadın hamile kaldı.Kocası ne dedi biliyo musunuz? Bu çocuk kimden dedi. O kadar emindi adam çocuğu olmayacağından...
Şimdi 30 yaşında 2 evlatları var..Ama benim canım Ayhan teyzem her zaman der ki; o evlat edindiğim benim ilk göz ağrım,ona bişiy olsa içim kavruluyo,ben anneliği onda tattım,öbürü zaten benden çıkma ama ilki göz nurum,baş tacım.
Yani demem o ki; Allah nasip etsin yeterki, doktorlar Allahtan büyük değil ya!
Umudunuzu inancını kaybetmeyin yeter!

sağol canım inşallah çok bekletmez rabbim bizleri kısmet artık beklemekten başka elden gelen bişey yok. ben bu da ayı es geçmek zorundayım artık temmuzda hayırlısıyla. hafta sonu ankaraya gidiyorum iyi bi kafa dinlerim artık tatil dönüşüde sakin kafayla başlarız kaldığımız yerden

inşallah canım çok şükür bende ümidimi hiç kesmiyorum hayırlısıyla olur inşallah bebişlerimiz kısmet

Kızlar bu arada bazı arkadaşlarımın özelden mesaj atmışlar; Faebooktan seni ekleyebilir miyiz, rahatsız olur musun yanlış anlarmısın diye.
Kızlar ben asla rahatsızlık duymam böyle bir şeyden.Kim dilerse beni ekleyebilir,telefonumu isteyebilir.Kimseye karşı güven sorunum yok.Bunca şeyi paylaştıktan bu kadar özel şeyi konuştuktan sonra asla sizlerden çekineceğim bir şey olamaz zaten
Ancak buradan direkt yazamıyorum hesap bilgilerimi. Malum sayfamız üyelik olmadan dışarıdan da ziyaretçi olarak okunabiliyor.
Kim eklemek isterse bana özelden msj atması yeterli, bilgileirmi verebilirim.

Öpüyorum sizi artık evi toplamalıyım

:18: kızlar bugun adet olmam lazımdı ve hala olmadım bekliyorum aslında kasıklarım filan ağrıyor ve göğüslerim de inş olmam yaaaaa bide bu günü atlatabilirsem yarın test yapsammı ki ?

bende her ay hissettiğimi söyluyorum eşime o da bana gülüp geçior :))))

aman istedikleri kadar gülsünler bebek olunca bizden daha çok sevineceklerinede eminim. Ozamanda ben onun sevincine güleceğim yeterki bebeğimiz sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda gelsin

ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran

LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR BNMLE HEMEN HEMEN AYNI ZAMANDA REGL GÜNÜNZ.peki BELİRTİ VAR MI DURUMLAR NEDİR?

benım hıc belırtım yok

Elif ağlattın beni...sağolasın yazdıkların için..hepsinin farkındayım,ama duygularıma yeniliyorum bazen işte,çok hassasım şua ara.adetten dolayı sanırım..Allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek,doğacağı saat bile belli,kendimi de yırtsam bu değişmez..ama işte ben de sevinmek istiyorum sizler gibi..çok yeniyim ona da tamam.ama benden sonra evlenip hamile olanların vücudu niye hemen hazırlandı onu düşünüyorum aptal gibi...
ama ANLAŞTIK ANLAŞTIK ANLAŞTIK umutsuzluk yok artık,bi de stres yapıp kendimi köreltmicem,gerçekten kendime geldim,temmuz,olmadı ağustos,hatta belki eylül..ama olacak!!!

kuzularımmm ne ghüzel haberler öyle maşallah size nazarlardan saklasıun Allah'ım sizi kolay,mutlu,huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah darısı bizlerin başına öpüyorum sizi,sarmalıyorum sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…