HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canımm benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah!!!öpüyorum bende çok kendine iyi baka tatlımm :))

kendımde bugun farklı bi değişiklik daha hıssettım göğüs damarlarımı görebiliyorummm normalde bu kadar net grmemiştim..

Benim adet 8 gün geçti 3 gün önce idrarda negatif çıktı ama bugün feci karnım ağrıyo akıntımda var idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmı acaba(((

Canım idrar da tam ve doğru sonuç alabilmek için en az 10 gün geçmesi gerekiyor. Bazı kişilerde idrarda iki günde veriyor ama bazılarında vermiyor. Kesin sonuç almak istiyorsam Beta HCG tahlilili var kanda bakıyorlar ondan baktır 1 günde geçse çıkıyor :)

doktordan randevu aldım yarın burda pek ilgilenmiyorlar sadece sonuç 83 dediler bu kadar bende heycandan bişe soramadım zaten kaybettigim bebegimin de degerleri düşüktü onun için çok korkuyorum....

bişe söylemediler sonuç 83 dediler doktora görün dediler burası küçük biyer oldugundan pek ilgilenmiyorlar
canım benım de battan bir gün sonra 80.5 çıktı değerim
ve doktorum çok yenı bir gebelik dedi
15 gün sonraya ilk randevuyu verdi
9 günum kaldı randevimuma

Benim adet 8 gün geçti 3 gün önce idrarda negatif çıktı ama bugün feci karnım ağrıyo akıntımda var idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmı acaba(((

varım canım
battan bir gün sonra sabah ilk idrarla 2 test yaptım negatif
kana gittim 80.5 değerim

doktordan randevu aldım yarın burda pek ilgilenmiyorlar sadece sonuç 83 dediler bu kadar bende heycandan bişe soramadım zaten kaybettigim bebegimin de degerleri düşüktü onun için çok korkuyorum....

mutlaka gıt doktora gorun 2 gun arayla 2 katına cıkması gerekıyor degerlerın ona gore ılac falan verırler ıhmal etme sakın

KIZÇELERRR ben çıkıyorum aşkımla dışarıya çıkacağız,önce yemek yiyeceğiz sonra sinemaya gideceğiz..Sizleri çok seviyorum ALLAH gönlünüzü hoş tutsun,kocalarınızla aranız petek petek bal olsun ve hep yüzünüzde gülücükler olsun...:92::103::123:

bu hastanedekilere de gıcık oluyorum zaten
ağızlarından cımbızla laf alınıyo
83 sonucun ama ne demek yani
insan gibi açıklasalar ölürler

evet canım sanki bizde doktoruz herşeyi anlıyoruz gibi sonuç bu diyolar tamam ne olup bittigini kendi kendimize ögreniyoruz intten araştırıyorum belki bişeler bulurum diye

bat bugün 6 haziran ve hala gelmedi :)
arkadaslar yaa adet olacakmısım gibi ama değişikliklerde var adet sancım eskisi gibi değil arada bir vuruyor oda karın ağrısı gibi değilde bıcak giriyormus gibi sanki gögüslerimde hafif kararmış gibi agrısı var ayy bilmiyorum yaa umut etmek istemiyorum hayal kırıklığı olacak diye adet pskolojisinede girmek istemiyorum offf bilmiyorum şu gebelik belirtisi denen şey neden adet belirtisine benziyoooooooo offf farklı olaydı keşke sabırrrrrr.....

evet canım sanki bizde doktoruz herşeyi anlıyoruz gibi sonuç bu diyolar tamam ne olup bittigini kendi kendimize ögreniyoruz intten araştırıyorum belki bişeler bulurum diye

zaten herşeyde öyle değilmi
doktora gidiyoruz adam gibi bişey söyleyen yok
ver iki ilaç yolla
ondan sonra sonuçlara göre araştır bakalım araştır

ohh ne guzel iyi gezmeler :) iki gun sonra bende gEzicem turkiye sokaklarinda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…