- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.661
Benim adet 8 gün geçti 3 gün önce idrarda negatif çıktı ama bugün feci karnım ağrıyo akıntımda var idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmı acaba(((
slm arkadaşlar kan degerim 83 çıktı sanki bana az geldi acaba bi sorun mu var neden düşük(
kuzularımmm ne ghüzel haberler öyle maşallah size nazarlardan saklasıun Allah'ım sizi kolay,mutlu,huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz inşallah darısı bizlerin başına öpüyorum sizi,sarmalıyorum sıkı sıkı
slm arkadaşlar kan degerim 83 çıktı sanki bana az geldi acaba bi sorun mu var neden düşük(
bebek kucuk olabılır hemen kotu dusunme yanı testı yaptırdıgın yer belkı soylemıstır 2 gun arayla tahlıl ver dıye
Benim adet 8 gün geçti 3 gün önce idrarda negatif çıktı ama bugün feci karnım ağrıyo akıntımda var idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmı acaba(((
canım benım de battan bir gün sonra 80.5 çıktı değerimbişe söylemediler sonuç 83 dediler doktora görün dediler burası küçük biyer oldugundan pek ilgilenmiyorlar
doktordan randevu aldım yarın burda pek ilgilenmiyorlar sadece sonuç 83 dediler bu kadar bende heycandan bişe soramadım zaten kaybettigim bebegimin de degerleri düşüktü onun için çok korkuyorum....
doktordan randevu aldım yarın burda pek ilgilenmiyorlar sadece sonuç 83 dediler bu kadar bende heycandan bişe soramadım zaten kaybettigim bebegimin de degerleri düşüktü onun için çok korkuyorum....[/QUOTcanım benim hemen kötüye yorma ne olur,bilirkişi bir yorumlasın ondan sonra düşünürsün,sıkarsın canını ama çok erken daha bir dur soluk al derin derin,bir rahatla heyecanlısın anlıyorum seni ama hemen kötüye yorma ne olur ay balammmm
doktordan randevu aldım yarın burda pek ilgilenmiyorlar sadece sonuç 83 dediler bu kadar bende heycandan bişe soramadım zaten kaybettigim bebegimin de degerleri düşüktü onun için çok korkuyorum....[/QUOTcanım benim hemen kötüye yorma ne olur,bilirkişi bir yorumlasın ondan sonra düşünürsün,sıkarsın canını ama çok erken daha bir dur soluk al derin derin,bir rahatla heyecanlısın anlıyorum seni ama hemen kötüye yorma ne olur ay balammmm
napim işte halime kalmak için ugraşıyoruz sonra deger yükselsin diye bundan sonra ne var bakalım insan ister istemez stres yapıyor aslında dogru söylüyorsun daha kesin bişe yok
bu hastanedekilere de gıcık oluyorum zaten
ağızlarından cımbızla laf alınıyo
83 sonucun ama ne demek yani
insan gibi açıklasalar ölürler
napim işte halime kalmak için ugraşıyoruz sonra deger yükselsin diye bundan sonra ne var bakalım insan ister istemez stres yapıyor aslında dogru söylüyorsun daha kesin bişe yok
haklısın canım seni çok iyi anlıyorum üzülm,stres yapma yeter doktorun sana açıklama yapacaktır bence çok çok mini mini minnacık o şey içindebu biraz büyük oldu ama bol bol dua et öptüm seni
evet canım sanki bizde doktoruz herşeyi anlıyoruz gibi sonuç bu diyolar tamam ne olup bittigini kendi kendimize ögreniyoruz intten araştırıyorum belki bişeler bulurum diye
KIZÇELERRR ben çıkıyorum aşkımla dışarıya çıkacağız,önce yemek yiyeceğiz sonra sinemaya gideceğiz..Sizleri çok seviyorum ALLAH gönlünüzü hoş tutsun,kocalarınızla aranız petek petek bal olsun ve hep yüzünüzde gülücükler olsun...:92::103::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?