HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

evet katılıyorum zaten ben anlamam gibi geliyo hamişde olsam
adet olucam zannederim herhalde
inşallah sen olmazsın

merhaba hanımlar. 4 yaşında 1 kızım var. ocak ayında hamile kaldım. malesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebişimin. 2 martta kürtaj oldum. 3 aylık yasağımız bitti çok şükür. dün doktorum çatlatma iğnesi yaptı. bu gece denememiz olacak. benim için dua eder misiniz???????

az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında

leydim tebrik ederim çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.yeni ayda darısı bizim başımıza artık:)

amin canim bende ct ignesi oldum ilk defa. insallah ilkinde basarili olur. beklioz bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin

teşekkür ederim canım bende şimdik bundan alayım o saman içinde yeetecek kadar varmı acaba neyse alınca görürüz :)

VAOWWWWWWWWWWW.....BU NE BOYLE GELEN giden karninda mercimek tasiyor...elifin mercimegi pek ugurlu geldi...YENI hamisleri kalpden candan gonulden tebrik ederim...ALLAH yeni hamis ve diyer hamisleri 9.ay boyunca korusun..hastaliksiz sorunsuz gecirin amin...yakinda topikte herkez karnini tutup gezicek...

gercekten cok sevindim,,,al iste dogruymus mayis haziran temmuz ve agustos en iyi dollenme aylariymis....

adeti gelenler hic uzulmesin sizde yumurta esinizde sperm varsa,,,ve veren ALLAH vericekse,umudu kayb etmeden yola inancla devam...

AY acaba bende ne cikicak??? 11 hazirani bekleyelim bakalim,tamda esimin dogum gunu...

ama birsey var adet gorsem bile uzulmek yok,,,cunki,burdaki hamislerin sayi arttikca umitte artiyor...

benim sol kasigim cok agriyor yaa yurukce daha cok bu yumurtlama kac gun surerki?ucuncu gun bugun (agrilarin) bide ellerim sikdigimda sis gibi sanki

insallah hayirlisiyla sglicakla hamile kaliriz ben seni taniyorum ekim 2012 annelerinde degilmiydin ben hamile kalamamistim.. ve hamile birisinin grubu yonetesi gerek diye elimden grubu almislardi saglik olsun amacimiz hamile olmak benimde ilk bebegimin kalp atsini duyamamistik.

Son düzenleme:

Tatlım değerin çok düşükte değil.
Ben ilk yaptırdığımda BAT'ıma 3 gün vardı ve değerim sadece 6.70 çıkmıştı 2 gün sonra ise 100 ü geçmişti.
O daha çok küçük annesi. 80 nerde 6.70 nerde Hiç endişelenme kendine iyi bakki oda hemen sana sarılsın tutunup büyüsün.
Değerin her gün katlanarak yükselicek. Pazartesi yenilet kan tetsini.Tahminen 1000 in üzerine çıkmış olucak. İyi düşün yete r

Merhaba Kızlar,

bugün çok yoğun bi gündü hiç internete giremedim, yine güzel haberlerimiz var maşallah elifin uğuruyla

Bugün tekrar kan testi yaptım 178 çıktı, doktoruma gittim, beni pek ciddiye almadı sanırım :) bi hamile el kitabı hazırlamış onu verdi, haftaya gel ultrasonda bakalım dedi. Ben düşük olmaması için fln ilaç verir diye düşünüyodum, düşük için..dedim lafı ağzıma tıktı, düşünme öyle şeyler dedi gönderdi beni :) Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar, doktorlarınız bi ilaç vardı adını unuttum düşüğü engelleyen, ondan kullanıyo musunuz?

Canım progestan o ilacın adı rahim duvarını kalinlastiriyormus ama bildigim kadarıyla her hamileye vermiyolar risk olanlara lekenmexi olanlara veriliyor hatta bazı Dr.lar ise yaramadigni söylüyor ben kullanıyorum suan 200mg günde. İkikere.peki vitamin ilacı filandami vermedi?

Merhaba arkadaşlar,

bende çatlatma tedavisi görüyorum ve doktor ama iğneden sonra verdi onu benimki vajinal krem.içinde 15 tüp var.doktor bana gebelik oluşursa düşüğü engellesin diye.23 mayısta oldum aşımı ben.haziran 12 gibi hastalanmam olabilir beklemedeyim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…