- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.681
bat bugün 6 haziran ve hala gelmedi :)
arkadaslar yaa adet olacakmısım gibi ama değişikliklerde var adet sancım eskisi gibi değil arada bir vuruyor oda karın ağrısı gibi değilde bıcak giriyormus gibi sanki gögüslerimde hafif kararmış gibi agrısı var ayy bilmiyorum yaa umut etmek istemiyorum hayal kırıklığı olacak diye adet pskolojisinede girmek istemiyorum offf bilmiyorum şu gebelik belirtisi denen şey neden adet belirtisine benziyoooooooo offf farklı olaydı keşke sabırrrrrr.....
Canolar canolar Günaydın...
İnşallah hayırlı bir gün olsun bugün.Bir sürü daha hamiş haberi alalım çok mutlu olalım.
Tembel kzılarrr tembell kızlaaarrrr çalışmaya devammm aksatmak yok,Şeytanı komaya soktuk sokacağız; Temmuzda Fatihasını okuyoruz kısmetse.Haydi bakalım. sizi seviyorum....
Vallahi be çok seviyorum hepinizi. Akşam olan biteni bir hararetle Ahmete annlattım; yorumu:
Hastasınız siz, hepiniz manyaksınız.... Kocalarınızdan daha çok şey paylaşıyorsunuz, patlatacaz o siteyi görün bakın.... dedi.
Bunlar kendi aralarında tanışıp,örgütlenmeseler bari kızlar, dikkat edin hee
CANIM GECENLERDE bende esime anlatmistim,,,oda bana bende 1 erkekler kulubune giricem..sperm kalitesini falan cekistirmek icin,ay o kadar guldumki...
az önce canım sıkıldı eczaneden bi test aldım 2.side kıpkırmızı çıktı çok mutluyum burası bana ugurlu geldi.... ne zaman kan testi yaptırım sizce korkuyorumda aslında
merhaba hanımlar. 4 yaşında 1 kızım var. ocak ayında hamile kaldım. malesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebişimin. 2 martta kürtaj oldum. 3 aylık yasağımız bitti çok şükür. dün doktorum çatlatma iğnesi yaptı. bu gece denememiz olacak. benim için dua eder misiniz???????
İnşallah hayırlı bir gün olsun bugün.Bir sürü daha hamiş haberi alalım çok mutlu olalım.
Tembel kzılarrr tembell kızlaaarrrr çalışmaya devammm aksatmak yok,Şeytanı komaya soktuk sokacağız; Temmuzda Fatihasını okuyoruz kısmetse.Haydi bakalım. sizi seviyorum....
Vallahi be çok seviyorum hepinizi. Akşam olan biteni bir hararetle Ahmete annlattım; yorumu:
Hastasınız siz, hepiniz manyaksınız.... Kocalarınızdan daha çok şey paylaşıyorsunuz, patlatacaz o siteyi görün bakın.... dedi.
CANIM GECENLERDE bende esime anlatmistim,,,oda bana bende 1 erkekler kulubune giricem..sperm kalitesini falan cekistirmek icin,ay o kadar guldumki...
erkekler kulubu vardir herhalde hahhahahah :) ama erkekler böyle seylerle fazla ilgilenmio benimki ne zamandir nete bile girmio
Canım ben bu ay coretest kullandım banada başka bı arkadas tavsiye etmişti şimdi o da bende hamileyiz normalde gün Asır'ı deniyorduk ama çift çizgi gördüğüm günler 3 -4 gün üst üste sabahları denedik ovulasyon testinin yanında erken gebelik testi de almıştım ikisindende cok memnun kaldım netten aldım google ye coretest yazınca çıkıyor inşallah önümüzdeki ay sende hamile kalırsın
benim sol kasigim cok agriyor yaa yurukce daha cokbu yumurtlama kac gun surerki?ucuncu gun bugun (agrilarin) bide ellerim sikdigimda sis gibi sanki
teşekkür ederim canım bende şimdik bundan alayım o saman içinde yeetecek kadar varmı acaba neyse alınca görürüz :)
merhaba hanımlar. 4 yaşında 1 kızım var. ocak ayında hamile kaldım. malesef 9 haftalıkken kalbi durdu bebişimin. 2 martta kürtaj oldum. 3 aylık yasağımız bitti çok şükür. dün doktorum çatlatma iğnesi yaptı. bu gece denememiz olacak. benim için dua eder misiniz???????
valla canım ben netten hesapladığımda 6 gün gösteriyo toplam
ama herkeste farklı oluyomuş sanırım o da :)))
ben de anlatmıştım... sen o anlattığın manyak manyak şeyleri ordan mı öğreniyosun diyo... normal değilsiniz siz, psikopata bağlamışsınız diyo :) hatun milleti çok garipmiş benimkine göre de..
Merhaba Kızlar,
bugün çok yoğun bi gündü hiç internete giremedim, yine güzel haberlerimiz var maşallah elifin uğuruyla
Bugün tekrar kan testi yaptım 178 çıktı, doktoruma gittim, beni pek ciddiye almadı sanırım :) bi hamile el kitabı hazırlamış onu verdi, haftaya gel ultrasonda bakalım dedi. Ben düşük olmaması için fln ilaç verir diye düşünüyodum, düşük için..dedim lafı ağzıma tıktı, düşünme öyle şeyler dedi gönderdi beni :) Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar, doktorlarınız bi ilaç vardı adını unuttum düşüğü engelleyen, ondan kullanıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?