- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.701
Canım progestan o ilacın adı rahim duvarını kalinlastiriyormus ama bildigim kadarıyla her hamileye vermiyolar risk olanlara lekenmexi olanlara veriliyor hatta bazı Dr.lar ise yaramadigni söylüyor ben kullanıyorum suan 200mg günde. İkikere.peki vitamin ilacı filandami vermedi?
bat bugün 6 haziran ve hala gelmedi :)
arkadaslar yaa adet olacakmısım gibi ama değişikliklerde var adet sancım eskisi gibi değil arada bir vuruyor oda karın ağrısı gibi değilde bıcak giriyormus gibi sanki gögüslerimde hafif kararmış gibi agrısı var ayy bilmiyorum yaa umut etmek istemiyorum hayal kırıklığı olacak diye adet pskolojisinede girmek istemiyorum offf bilmiyorum şu gebelik belirtisi denen şey neden adet belirtisine benziyoooooooo offf farklı olaydı keşke sabırrrrrr.....
folik asit içiyosun di mi dedi, ben de valla siz birşey söylemediniz ama ben internetten öğrenip başlamıştım dedim :)
Bir de kan ve idrar testi verdi onun sonuçlarına göre ilaç vericekmiş.. Benim kendimi bildim bileli demir eksikliğim var, o yüzden dikkat etmemiz gerek dedi ama herleyi haftaya bıraktı, benim bit çok küçük olduğundan henüz ciddiye alınmıyor sanırım
folik asit içiyosun di mi dedi, ben de valla siz birşey söylemediniz ama ben internetten öğrenip başlamıştım dedim :)
Bir de kan ve idrar testi verdi onun sonuçlarına göre ilaç vericekmiş.. Benim kendimi bildim bileli demir eksikliğim var, o yüzden dikkat etmemiz gerek dedi ama herleyi haftaya bıraktı, benim bit çok küçük olduğundan henüz ciddiye alınmıyor sanırım
Merhaba arkadaşlar,
bende çatlatma tedavisi görüyorum ve doktor ama iğneden sonra verdi onu benimki vajinal krem.içinde 15 tüp var.doktor bana gebelik oluşursa düşüğü engellesin diye.23 mayısta oldum aşımı ben.haziran 12 gibi hastalanmam olabilir beklemedeyim arkadaşlar
Canım senin gebelik planladığım bildig halde folikasit vermedi mı?bana biraz ilgisiz bı doktormus gibi geldi
Canım biz onu yeterince ciddiye alıyoruz hem de çok alıyoruz sen bu saydana bizim BAT listesinden bir çıktı al doktora götür, Bak sen benim BİT'imi hafife alıyosun ama onun onlarca teyzesi duacısı var, okumakla adam olunmuyo de sen o doktora
kızlar adet günümüze 3 gün kala gebelik testi yapsak,doğru sonuç verir mi?
Canım, kan testi verir ama evde yapılan idrar testlerinden emin değilim. Ben de adetime 3 gün kala kan testi vermiştim pozitif çıktı. Ama idrar testi çok silik çıkmıştı.Bünyeye göre değişir ama Kan her zaman garanti.
Merhaba Kızlar,
bugün çok yoğun bi gündü hiç internete giremedim, yine güzel haberlerimiz var maşallah elifin uğuruyla
Bugün tekrar kan testi yaptım 178 çıktı, doktoruma gittim, beni pek ciddiye almadı sanırım :) bi hamile el kitabı hazırlamış onu verdi, haftaya gel ultrasonda bakalım dedi. Ben düşük olmaması için fln ilaç verir diye düşünüyodum, düşük için..dedim lafı ağzıma tıktı, düşünme öyle şeyler dedi gönderdi beni :) Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar, doktorlarınız bi ilaç vardı adını unuttum düşüğü engelleyen, ondan kullanıyo musunuz?
valla canım ben netten hesapladığımda 6 gün gösteriyo toplam
ama herkeste farklı oluyomuş sanırım o da :)))
Canım benimde bugun yüzüklerim olmadı bugün.Çok erken benimde ama ellerim ayaklarım şişti
Tatlım aynı şişkinlikler bende de var el ve ayaklarda.. Doktorumu aradım tuzu azalt dedi. Sıfıra indirme bebeğe tuz da lazım ama çok tuzlu yiyorsan hemen azalt vucudun ödem yapıyor çok şişersin yoksa dedi.
Sana da söyliyim de dikkat et diye yazıyorum.Tuzu azaltmalıymışız.
benim pantolonlarım kapanmıyor.Şuan giyebiliğim tek bir kotum var.Diğerleri çöp.......
Ama benim şişkinliğim çok var kızlar görseniz 4 aylık derseniz.Kim görse bu 1 aylık çocuk değil diyo.Bilmiyorum.
Ultrasonda süpriz yapmaz inşallah benim mercimek MERCİMEKLER falan olmaz
Olursa da olur canım ne yapalım. Kısmet.....
Arkadaşlar bi arkadaşım 8 haftalık hamile oldugunu öğrenmiş.Beklenen bi hamilelik degilmis ve bilmeden çok antibiyotik kullanmışşu an çok endişeli ve üzgün.
Bu konuda bilgisi olan varmı? çokmu zarar verir bebeğe?
Tatlım aynı şişkinlikler bende de var el ve ayaklarda.. Doktorumu aradım tuzu azalt dedi. Sıfıra indirme bebeğe tuz da lazım ama çok tuzlu yiyorsan hemen azalt vucudun ödem yapıyor çok şişersin yoksa dedi.
Sana da söyliyim de dikkat et diye yazıyorum.Tuzu azaltmalıymışız.
benim pantolonlarım kapanmıyor.Şuan giyebiliğim tek bir kotum var.Diğerleri çöp.......
Ama benim şişkinliğim çok var kızlar görseniz 4 aylık derseniz.Kim görse bu 1 aylık çocuk değil diyo.Bilmiyorum.
Ultrasonda süpriz yapmaz inşallah benim mercimek MERCİMEKLER falan olmaz
Olursa da olur canım ne yapalım. Kısmet.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?