- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.721
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR BNMLE HEMEN HEMEN AYNI ZAMANDA REGL GÜNÜNZ.peki BELİRTİ VAR MI DURUMLAR NEDİR?
:18: kızlar bu saat oldu gelen giden yokama kasık ağrım tam gaz devam olcam sanki de dur bakalım beklemedeyim :18:
Şişkinlik bende de var arkdaslar yüzüğümü parmağımdan çıkartamıyorum benim kıyafetler bana uzun zamandır olmuyor kürtajdan sonra cok kilo almıştım beni hamile sanan cok vardı şimdi cok şükür gercek ama görseniz 1aylik değil 5 aylık gibiyim
bugün ancak firsat buldum okumak icin. Belirtiler bel agrim var 2 gündür, ama yaklasik 4-5 gündür gögüslerim inanilmaz hassas aciyor hatta, uc kisimlarda kasinti gibi agri gibi bisey var. sol kasigimda ara ara agri biraz da batma var. Ama asil konu duygusal olarak cökmüs durumdayim. zaten Türkiyede yasamiyorum inanilmaz bir özlem var ama son günlerde bir resim görsem agliyorum, esim kültablasi nerde dedi basladim aglamaya mesela. cok fenayim. bahane ariyorum sanki. ben gögüslerim nedeniyle süphelendim ilk olarak. bir de akinti degil ama sürekli bir islaklik hissi var 2 gündür. bakalim bekliyoruz hepberaber. insallah dogru zamandir da Allahim nasip eder isteyen herkese. Ama tabii ki umutlari yitirmek yok. Kirmizi Kart görsek de temmuzda yeni umutlara yelken acicaz.
hepinize sevgiler arkadaslarim. Iyi ki bu siteyi bulmusum. Bu kadar uzaklarda yalniz olmadigini bilmek inanilmaz mutluluk verici.
Şişkinlik bende de var arkdaslar yüzüğümü parmağımdan çıkartamıyorum benim kıyafetler bana uzun zamandır olmuyor kürtajdan sonra cok kilo almıştım beni hamile sanan cok vardı şimdi cok şükür gercek ama görseniz 1aylik değil 5 aylık gibiyim
Bu yukarda sanki beni tarif etmiş gibisin:)
Kızlar bizim siteye bir aile taşındı,her odalarından bir çocuk fışkırıyor 3-4 yaşlarında.Hepside anne diyor.
Ben de hatta kızdım kadına yememiş i.memişte çocuk doğurmuş diye ilk başta ama kazın ayağı öyle değilmiş
Meğersem abla ilk hamile kalmış, bir zaman sonra anlamışlar ki,bebekler ikiz. Aa çok güzel falan doğum yapmış.Doğumundan 1 yıl sonra tekrar hamile kalmış. Tamam demişler kardeş geliyo ikizlere, bir de bakarlar ki üçüzzzz.....
Yani 4 yaşında 2 tane; 2 yaşında 3 tane veled var evde. Ama abla bulanmış durumda boş boş bakıyo etrafa,sinir streste yok.Kendi duyacağı şekilde "Yapmayın" diyo arada sırada
Cok enteresan o kadının yerinde olmak isterdim
Serpil kafayı yedin heralde bebeğimmm... 5 tane diyorum beeeeşşşşş aynı yaşta... Aynı anda acıkıp aynı anda ağlıyolar. Onlarla dolmuşla bir yere gittiğini bi hayal etsene.
Ben kesin birinden birini kaybederdim
bende de durum aynı zaten boyum kısa (1.60) hepten dombili olucam sanırım adile naşit gibi gezicem
Canım belirtilerin benimle aynnı nerdyse. bende bel ağrısından dolayı kan testine gitmiştim beni tek ümitlendiren oydu belim kırık gibi ağrıyodu bir yere vurmuşum yada bir şeyle vurmuşlar gibi dayak yemişim gibi ağrıyodu.
Islaklığım vardı hala devam ediyo az olarak.
Duygusallık zaten başlı başına bir dert bende televizyndaki en küçük tangocuya çok aglamıştım birde eurovision da çok ağladım
İnşallah senin ayın da bu aydır bizde seni en üst sıraya taşırız hep beraber
Serpil kafayı yedin heralde bebeğimmm... 5 tane diyorum beeeeşşşşş aynı yaşta... Aynı anda acıkıp aynı anda ağlıyolar. Onlarla dolmuşla bir yere gittiğini bi hayal etsene.
Ben kesin birinden birini kaybederdim
Elif çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsünn:) ilahi hiç düşünmemiştim kaybetmeyi ama doğru vallahi,kesin kaybolur bir ikisi:)
kızlarrr ben hala beklıyoommm :))))
merhaba kızlar benim bir sorum var topcte açtım ama cevap veren olmadı burayada kopyalıyorum
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başlamıştım reglimin 14. günü koyu çizgiyi gördüm ama 16. gününde çalışma oldu ondan sonra devam ettim testi yapmaya bugün 19. gün ve tekrar koyu çizgiyi gördüm yumurtlama günüme göre 9 gün kaldı reglime ben anlamadım bu olaydan hiçbirşey şimdi ben 2.defamı yumurtladım acaba ve bu mümkünmü ayda 2 kere yumurtlamak
Yumurtlama gününü yanlış hesaplıyor olabilir misin canım?
Regl periyodun nedir, kaç günde bir adet görürüsün?
Eğer standart 29 günse 14. gün normal ama 30-31 günde birse yumurtlama günün SAT'ının 16.günü başlar.,
2 kez yumurtlamış olmazsın belki ama yumurtlama dönemin uzun sürmüş olabilir.Bu daha olası bir ihtimal gibi görünüyor...
Yİne de profesyonel bir yardım almalısın derim...
canım ben normalde 30 31 günde adet oluyorum ama son 2 3 aydır inanılmaz düzensiz hatta geçen ay 25 günde oldum şimdi şu gün bu günde diyemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?