HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bugün ancak firsat buldum okumak icin. Belirtiler bel agrim var 2 gündür, ama yaklasik 4-5 gündür gögüslerim inanilmaz hassas aciyor hatta, uc kisimlarda kasinti gibi agri gibi bisey var. sol kasigimda ara ara agri biraz da batma var. Ama asil konu duygusal olarak cökmüs durumdayim. zaten Türkiyede yasamiyorum inanilmaz bir özlem var ama son günlerde bir resim görsem agliyorum, esim kültablasi nerde dedi basladim aglamaya mesela. cok fenayim. bahane ariyorum sanki. ben gögüslerim nedeniyle süphelendim ilk olarak. bir de akinti degil ama sürekli bir islaklik hissi var 2 gündür. bakalim bekliyoruz hepberaber. insallah dogru zamandir da Allahim nasip eder isteyen herkese. Ama tabii ki umutlari yitirmek yok. Kirmizi Kart görsek de temmuzda yeni umutlara yelken acicaz.
hepinize sevgiler arkadaslarim. Iyi ki bu siteyi bulmusum. Bu kadar uzaklarda yalniz olmadigini bilmek inanilmaz mutluluk verici.

bende de durum aynı zaten boyum kısa (1.60) hepten dombili olucam sanırım adile naşit gibi gezicem

Canım belirtilerin benimle aynnı nerdyse. bende bel ağrısından dolayı kan testine gitmiştim beni tek ümitlendiren oydu belim kırık gibi ağrıyodu bir yere vurmuşum yada bir şeyle vurmuşlar gibi dayak yemişim gibi ağrıyodu.
Islaklığım vardı hala devam ediyo az olarak.
Duygusallık zaten başlı başına bir dert bende televizyndaki en küçük tangocuya çok aglamıştım birde eurovision da çok ağladım
İnşallah senin ayın da bu aydır bizde seni en üst sıraya taşırız hep beraber

Bu yukarda sanki beni tarif etmiş gibisin:)

Kızlar bizim siteye bir aile taşındı,her odalarından bir çocuk fışkırıyor 3-4 yaşlarında.Hepside anne diyor.
Ben de hatta kızdım kadına yememiş i.memişte çocuk doğurmuş diye ilk başta ama kazın ayağı öyle değilmiş
Meğersem abla ilk hamile kalmış, bir zaman sonra anlamışlar ki,bebekler ikiz. Aa çok güzel falan doğum yapmış.Doğumundan 1 yıl sonra tekrar hamile kalmış. Tamam demişler kardeş geliyo ikizlere, bir de bakarlar ki üçüzzzz.....
Yani 4 yaşında 2 tane; 2 yaşında 3 tane veled var evde. Ama abla bulanmış durumda boş boş bakıyo etrafa,sinir streste yok.Kendi duyacağı şekilde "Yapmayın" diyo arada sırada

Cok enteresan o kadının yerinde olmak isterdim

Cok enteresan o kadının yerinde olmak isterdim

Serpil kafayı yedin heralde bebeğimmm... 5 tane diyorum beeeeşşşşş aynı yaşta... Aynı anda acıkıp aynı anda ağlıyolar. Onlarla dolmuşla bir yere gittiğini bi hayal etsene.
Ben kesin birinden birini kaybederdim

Elif çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsünn:) ilahi hiç düşünmemiştim kaybetmeyi ama doğru vallahi,kesin kaybolur bir ikisi:)

Insallah dedigin gibi olur Elifcim, insallah isteyen herkese nasip olur. bugun 6 aylik yegenime hediyeler almaya gittim. Türkiyeye giderken götürmek icin. Böyle bir dünya olamaz. O bebek esyalarini, o oyuncaklari alip tek tek oksayip sevip öpmek geldi icimden. mini mini, renk renk. isin kötüsü buna da duygulanip agliycak gibi oldum nerdeyse. Allahim sonumu hayirlara erdirsin. Burdaki bebek isteyen bütün arkadaslarimin dileklerini en kisa zamanda duysun. Tekrar söylüyorum insallah senin de bebecigin sag salim kucagina gelsin. evinize nese getirsin.

Canım bebek hasreti iste suan icin cok cazip geliyor:)hayel ediyorum evde 5 tane bicirik aksiyon dolu günlerim olurdu

Elif çok güldürdün beni,Allahta seni güldürsünn:) ilahi hiç düşünmemiştim kaybetmeyi ama doğru vallahi,kesin kaybolur bir ikisi:)

Sus okuyunca bende çok güldüm ama ben çok gülmiyim bence. Sonra şu umutsuz ev kadınlarındaki ELİF'e benzemiyim.Adaşım..O da eski bankacı ya, evlenince işi bırakmış sonra ikizler olmuş falan.Ahmet benle hep dalga geçerdi, "Bak bak geleceğini izle" diye Adamın duası kabul olurmuşta sonra bende dolmuşcularla kanka olmıyım "Benim bi çocuk vardı 4 yaşlarında...." diye

Ben yatıyorum kızlar. Nedense çok uyku bastı. Ahmette çok erken gitti bu sabah toplantısı varmış hazırlık yaptı 6da gitti.O da uyukluyo gidelimde yatalım.Daha bir bardak süt içeceğiz mercimek için.
Anca yıkanalım,paklanalım,sütümüzü içelim derken saat olur zaten 11 buçuk.
Sizde gecikmeyin hamişler ve hamiş adayları.Uyku çok önemli.
Sizi seviyorum.
Allahım hepinizi esirgesin,tatlı huzurlu uykular nasip etsin.
Hayırlı bir güne uyanmak nasip etsin.Hepinizi iyi insalarla karşılaştırsın.
Seviyorum sizi çok. Dikkat edin kendinize ve bitlerinizi. Yer teyzesi onları

merhaba kızlar benim bir sorum var topcte açtım ama cevap veren olmadı burayada kopyalıyorum
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başlamıştım reglimin 14. günü koyu çizgiyi gördüm ama 16. gününde çalışma oldu ondan sonra devam ettim testi yapmaya bugün 19. gün ve tekrar koyu çizgiyi gördüm yumurtlama günüme göre 9 gün kaldı reglime ben anlamadım bu olaydan hiçbirşey şimdi ben 2.defamı yumurtladım acaba ve bu mümkünmü ayda 2 kere yumurtlamak

Yumurtlama gününü yanlış hesaplıyor olabilir misin canım?
Regl periyodun nedir, kaç günde bir adet görürüsün?
Eğer standart 29 günse 14. gün normal ama 30-31 günde birse yumurtlama günün SAT'ının 16.günü başlar.,
2 kez yumurtlamış olmazsın belki ama yumurtlama dönemin uzun sürmüş olabilir.Bu daha olası bir ihtimal gibi görünüyor...
Yİne de profesyonel bir yardım almalısın derim...

canım ben normalde 30 31 günde adet oluyorum ama son 2 3 aydır inanılmaz düzensiz hatta geçen ay 25 günde oldum şimdi şu gün bu günde diyemiyorum artık

Son düzenleme:
canım ben normalde 30 31 günde adet oluyorum ama son 2 3 aydır inanılmaz düzensiz hatta geçen ay 25 günde oldum şimdi şu gün bu günde diyemiyorum artık

Canım,
benim de periyodum 31 günde birdir.O yüzden sordum. Bizde yumurtlama süreci 16. gün başlıyor ve 19 una kadar sürüyor.
Ben bu ay hamile kaldım.Yaptığım hesaplamalara göre de tam yumurtlama günlerimden birinde hamile kalmışım.Adetim biter bitmez çalışmaya başladım,hiç ara vermedim, gün aşırı falan değil yani. Adetime 10 gün kalana kadar her gün çalıştım.Netice pozitif oldu tabi ama sen düzensizliğim var diyorsun.Yine de sen bugeceyi değerlendir çok geç olmadan
31 günde bir olan periyodlarda 15.günden itibaren 20.gün arası yumurtlama çok yoğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…