- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.901
bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç
bende iş yapamayorum sankı eğilince karnıma kıramp giriro mutfak topluyom geliom pc başına 1 saat bakıyommm kalkıyorum süpürüyom 1 saat oturuyom ölee zorla iş yapıyorummmmm kalkmak istemıyommm hiçççç
aynisi bende de var ama benim adetime cooooooooooooooooookkk var :) cokmu tembeliz nee?
banane banane munırenın nıye 2.cızgı cıktı onunda daha var benım sadece 3 gun sonra benım nıye cıkmadı
selam kızlar
mınure hamilesin işteeee bazen ikinci çizgi silik çıkabiliyomuş
ayy tebrik ederim yaa bende istiyorruuuuuuuummm
doğum gnün de kutlu olsun bu arada
ne kadar güzel bi doğum günü hediyesi yaa
allah tamamına erdirir inşallah
bugün kırmızı kartı görecem galibaa oyyy(( 18:
HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne---------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29-----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek----------------------> HAMİŞ
izmirlii35----------------------------> HAMİŞ
cikolta-------------------------------> HAMİŞ
leydim_01--------------------------> HAMİŞ
MINURE----------------------------> HAMİŞ
DELI KIZ... hoy hoy diye diye benite attin hamislerin arasina ya adet olursam...???
benim dün olmam lazımdııı dün iyiydide bugün umutlar azalıyoorrr :)))))
tatlım herşeyın hayırlısı olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay böle biz stres yaptıkça daha kötü ama bi umut ben bi sürü değişik belirtim var ama psikolojikte olabilir ve karar verdım bu ay denelerim sonucu kırmızı kartı görürsem..takmıyacam hiç bişeyi akışına bırakacam ama bu ay heyecanlıyım...bu duygular tatlı guzel duygular :))
Kızlar, bende acayip tembellik miskinlik var. Kafam çok karışık. Bitirmem gereken bir doktoram var. çalışıyorum. Kocam ikinci cocuğu çok istiyor. Yaş geçiyor. sizler ne güzel genç evlenmişsiniz. Ben geç yaşta evlenince ve ilk bebeğim çok zor büyüdüğü için, İkinciye cesaret edemiyorum. İstiyorum aslında ama geçen ay gördüm ki insanın çocuk haricinde hiç bir şeye konsantrasyonu kalmıyor. Elimdeki işler ölüm kalım meselesi ama ben çok gereksiz konulara takılıyorum. Hamarat olmak istiyorum, evim sürekli dağınık. İşimde işlerim ertemeli ve sürümcemede. Kızım, kocam benden daha çok ilgi bekliyorlar, haklılar. bense herşeyi ite kalka, yarım yapıyorum. Bana feyz verin....Ben ne yapayım..aynisi bende de var ama benim adetime cooooooooooooooooookkk var :) cokmu tembeliz nee?
cookkkkkkk tesekkur ederimm..canim sen nekadar komik 1 kizsinya insani gulduruyordur...demekki,beni topigimde bulamayinca topik topik dolastin sonunda buldun ha...iyi dileklerin icin tesekkur...aksama sana cinsiyet tahmininde bulunucam,hesaplamak biraz zaman aliyor...misafirler falan gelsin gitsin,soz aylari hesaplaYIP SOYLUYUCEM...
DELI KIZ... hoy hoy diye diye benite attin hamislerin arasina ya adet olursam...???
tatlım herşeyın hayırlısı olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay böle biz stres yaptıkça daha kötü ama bi umut ben bi sürü değişik belirtim var ama psikolojikte olabilir ve karar verdım bu ay denelerim sonucu kırmızı kartı görürsem..takmıyacam hiç bişeyi akışına bırakacam ama bu ay heyecanlıyım...bu duygular tatlı guzel duygular :))
Kızlar, bende acayip tembellik miskinlik var. Kafam çok karışık. Bitirmem gereken bir doktoram var. çalışıyorum. Kocam ikinci cocuğu çok istiyor. Yaş geçiyor. sizler ne güzel genç evlenmişsiniz. Ben geç yaşta evlenince ve ilk bebeğim çok zor büyüdüğü için, İkinciye cesaret edemiyorum. İstiyorum aslında ama geçen ay gördüm ki insanın çocuk haricinde hiç bir şeye konsantrasyonu kalmıyor. Elimdeki işler ölüm kalım meselesi ama ben çok gereksiz konulara takılıyorum. Hamarat olmak istiyorum, evim sürekli dağınık. İşimde işlerim ertemeli ve sürümcemede. Kızım, kocam benden daha çok ilgi bekliyorlar, haklılar. bense herşeyi ite kalka, yarım yapıyorum. Bana feyz verin....Ben ne yapayım..
kızlarr ben folik asit olarak folidoce yi kullanıyorum içinde magnezyum da varmış zararıolur mu
malesef geçen doktora gittiğimde bebek istediğimi bile bile bana folik asit vermeyen doktoruma inat içmeye başladım
haftaya yeni bir doktora tabi Rabbim nasip eder de kesemizi görürsek ona sorayım diyorum da o vakte kadar bu elimdekini içsem ne olur acaba :44:
ben kaç aydır takmıyom değişen yok toptan cıkıyo bu ayyy :))))) adetimin 31. günü bugün bekleee bekleee bekleee :)))
GOGOMEL ve KÜÇÜKPİSİ ben adet olcam gibi kızlar ya BAT kardeşliğimiz var bi de hamiş kardeşliğimiz olsunnnnnnn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?