HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

günaydinnn herkesleree iyii haftalar diliyorumm.....ben rahim filmii günümü bekliyorum sabirsizılıklaaa..adetim bitti ama siftahh yapamadıkk maleseff rAHİM FİLMİnden 3 gün sonraya kadarda yapıycaz...bizimkiiiiii sanirim biyerlere tırmanırr amaaaaa cumartesii gecesii depremm yaratacazz

Kızlarr günaydınn üye olmadann indiremiyor muyuz bu programı bi de illa telefonda mı kullanılıyo bilgisayarda da kullanabilir miyiz bnim telim nokia ona da uyar mı kii ayy ne çok soru sordumm yaa :))))

Günaydın canikler.
Mutlu,huzurlu,iyi bir hafta olsun hepiniz için.
BAT'ı yaklaşanlara bol hamilelik belirtileri diliyorum.Tülay'ımm Çarş. günü sana bol sabır, hayırlı haberler, güzel neticeler diliyorummm.

Herkese sevgi dolu,aşk dolu,bol yumurtalı kaliteli spermli bir hafta olsun,çok verimli olsun, tezz haberli olsun, en az 5 hamişimiz olsunnn

.

canim benim çok tesekkürlerr..bu 5 hamişten biri sen olursun inşaalhh....nasıll geçtiiii haftasonuunn

canim benim çok tesekkürlerr..bu 5 hamişten biri sen olursun inşaalhh....nasıll geçtiiii haftasonuunn

Güzeelll.. Yoğundu valla. Cumartesi Ahmet yarım gün işteydi zaten, öğlen geldi beraber menemen yaptık salata yaptık bişiler yedik sonra o biraz uyudu bende akşam maç için pasta börek yaptım.
Öğleden sonra çarşıya gidip Annemlere hediye aldık,ordan da maç izlemeye amcasına gittik tüm aile ordaydı.
Oldukça gergindi. 12 tane GS'lının içinde tek FB'li olarak gayet sessiz sedasız maç izledim
Cmt gecesi biraz çalıştık. Kızların tavsiyelerine uyarak 25-30 dk kadar ayaklarımı dikip yattım hatta Ahmette aynı pozisyonda yattı benle yarasa gibi muhabbet ettik
Sonra o duş aldı uyuduk... Sabahta kahvaltıya kayınvalideme gittik.Anneler günü derdine.Orda oyalandık biraz.Sonra BELEN'e çıktık yazlıkta tadilat vardı ona bakmaya.Orda baya oyalandık kuzenlerle falan. Geri eve inip kayınvalidemde kısır yuuğuurduk onu yedik bi güzel eve geldik.Dün gece çalışma yoktu ara verdik.Bu gece de yok.Yarın sabah erken kalkıp çalışmayı planlıyoruzz

Siz naptınız bakim? Gerçi sen yasaklısın şuan

oo sefan olsunn...ben cumartsii günü temizlik yaptımm.aksamadaa markete gidipp ayhana bol bol para harcattımm.....gecede ailecekk yigenim dogumu gününüü kutlamaya gittk....pazarr yeni evimize bakmaya gitikk...sonrada geldikk ayhanla beraberr yazlıkları çıkarıp kışlıklarıı kaldırdıkk....mamaa yidikk.tavlada yendim onuuu tabiiii yasaklı oldugum için hiçbi şekilde kocacimla temassda bulunamadımm...sarıldık uyudukk.garibanim haftaya cumartesii gecesini bekliyooo.....haa bide annenler günün kutladıkk hem anmleree hemde kaynanamlara gittikk.....bu aksamda annemle ablamı yemege cargidım gelcekler.eve gidipp yemek yapmama lazımm

offffffffff yaaaaaaaaaa:2:

noldu kuşumm???

Ne yemek yapıcan kuşum var mı aklında bişeyy?

noldu kuşumm???

Ne yemek yapıcan kuşum var mı aklında bişeyy?

çarsanbaa günüü müdürden izin istedimm ama olumluu bakmadıı gibi ya neyapcamm ben........bakarız dediii.eliff ya aglıycam simdii haa.....

tazeefasulyee bulgur pi,laviii ve pirpirimm cacagıı yapcamm

çarsanbaa günüü müdürden izin istedimm ama olumluu bakmadıı gibi ya neyapcamm ben........bakarız dediii.eliff ya aglıycam simdii haa.....

tazeefasulyee bulgur pi,laviii ve pirpirimm cacagıı yapcamm

Bebeğim açıkça konuş o zaman, özel bir durumum var ve mutlaka gitmek zorundayım bir film çektirmem lazım de bitanem yani.
Buna gitmek zorundasın.Yada yine de izin vermezse,gitme o gün işe git çektir filmini, Dr.una da söyle böyle böyle müdürüm sorun çıkardı açık açık söyleyemedim bana bugün için 1 günlük rapor verin de.Problem çıkmaz zaten raporun varsa bişey yapamaz yasal bişiy sonuçta...

ayyy yaa.....ama raporuu 3 günlükk kabul ediyoo burasiii.....zatiii zor durumda kalırsamm öyle yapacamm.müdüre doktor dedim ama filim milim diyrmedimm.du bakalımm eger yarin zorluk çıkarısa rapor alırım derimm

kizlar muhabbetinize balla giriyorum ama,
benim sorunum devam ediyo,
ayni durumda olanimiz varmi adetim hic olmadigindan az oldu mevsimsel birseymi bilemedim
testlere de cesaret edemedim adetim bi sokulemedi 3 gundur
offf yaaaa

ayni durumda olanimiz varmi adetim hic olmadigindan az oldu mevsimsel birseymi bilemedim
offf yaaaa

Bebeğim; bence sen yine de bi kan testi yaptır. Cesaret konusuna çok takılma tatlım.Çünkü Allah korusun başka bir problemin de olabilir.Kist olabilir başka bir prob olabilir.
Bana yerleşme lekelenmesi gibi geliyor sanki, eğer düzenli adetin varsa çok normal bir durum değil çünkü.
İnşallah öyledir ilk BİT'imiz seninki olur

ayyy yaa.....ama raporuu 3 günlükk kabul ediyoo burasiii.....zatiii zor durumda kalırsamm öyle yapacamm.müdüre doktor dedim ama filim milim diyrmedimm.du bakalımm eger yarin zorluk çıkarısa rapor alırım derimm

Yaaa özele gitmiyo musun annem zaten istersen 3 değil 23 günlük rapor bile verilir.Söyle doktoruna yazsın o zaman 3 günlük rapor ohh kafadan birleşir haftasonuyla 5 gün tatil yaparsın
Sıkma stress yapma dünyanın sonu dğeillll

offf yaaaa

tatlımm bu gibi durumlarda belemekk iyi degill...kana gitt

insalllah canim dedigin gibi olur cuma lekeyi gorunce doktora gitmeye niyetlendim bu ay ovu gunlerinde gidicem
oyuzden kan testi filan yaptirmiyim dedim
her ay duzenli olurum ve hic agrim olmazdi bu ay 2. gunu kasiklarim agridi sandim cok oluyorum aama gelmemisti kahveydi sonra pembe oldu yani dusunun 4 gunde 4 ped en az kullanilmazmi benim toplasan 2 anca eder
cok karisigim...

Bitanem bence Dr.unu ara ve görüş hemen bir git baktır bakalım en azından kan testi yamasada ultrasonla bi baksın gerek görürse kana yönlendirsin sende boşuna ümitlenmiş olmazsın.
Çünkü Allah korusun bebeğin varsa ve düşük riski gibi bir durumdan dolayı lekelenmen varsa bebeğini de riske atma derim,nolur nolmaz...

anladim canim ben bi bakiyim napabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…