- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Umudu kaybetmek yookk!!! Kaç kere söylicem size, burası umutsuzların değil, HERŞEYE rağmen umudunu yitirmeyenlerin topiği, 5 senede sürse açık tutacağım bu topiği her ay ilk ay deniyormuşuz gibi en baştan başlayacağız, daha da dalga geçerek daha da azımsayarak,olana kadar, Allah nasip edene kadar.Pes etmek YOK!!!
SÜPERSİN MANİA'M.HARİKASIN AYNEN ÖYLE, HEP HER ZAMAN DAHA UMUTLUYUZ.....
Dşünmek zorundasın yakamozz'um, düşünmezsek hiç olmaz, psikolojilerimiz çok önemli.Varsın 3 ay-5 ay geç olsun,eli ayağı,kalbi,ruhu sağlıklı olsun,dert etme nolur!
Kızlar malum bugün CMT,adamlar evde,ilgi bekler hizmet beklerler.Allahtan çalışmıyorum,birde çalışsam nasıl yetişicektim kimbilir.Bekarken çalışırken herşey toz pembeydi ohh kazandığım cebimeydi vur patlasın çal oynasın şimdi öyle mi?Faturaların biri gidiyor biri geliyor, aynı BAT gibi gelmediği ay yok anasını satiyim
Tatlım,balım,şekerim hoşgeldin öncelikle.
Bak yukarıdada yazdığım gibi biz çok çatlak bir grubuz sürekli dalga geçiyoruz, amaaan diyoruz
Sende daha çok gençsin.Elbette önünde uzun zamanlar var.Biliyorum çok zor bir yerden sonra olumlu bakabilmek ama bunu yapmak zorundasın.Birde şöyle düşün eğer Allah nasip etmediyse, üzülsende üzülmesende,takmasan da ya da çok takıp kendini de parçalasan bebeğin olmayacaksa olmayacak.Ama olacaksa da sen 3 tane birden korunma yöntemi uygula, onun senin rahminde yeri varsa,yiyecek ekmeği varsa hiç bir şey bu dünyaya gelmesine engel teşkil edemez.O yüzden mümkün olduğunca kendini helak etmeden tabiki ciddiye alarak ama ruhuna,huzuruna,evliliğine zarar vermeden bunu yapmayı dene.
İyi düşün ki iyi olsun.
Umutsuzluk yok dedik o yüzden senin BAT'ını MAYIS olarak kaydediyorum,Hazirana kalmayacaksın belkide
ortakkkkkkk bizi davett ettiginde bunu yapp
bir ayda 3 iliski ne zamanlar oluyo biraz daha acarmisin
bir ayda 3 ilişkimi..
sonra bir derdim var köşesinde başlık açarız eşim beni aldatıyor diye :))
örneğin benim yumurtlama günüm 14 dü ,,telefona indirdiğim yumurtlama takviminde 1 gün öncesi ve 1 gün sonrasıda muhtemel günlerdi ,o günlere dikkat edip yaptık.
Ceylin, yumurtlama takvimini nerden indirdin telefonuna app store dan mi ?
örneğin benim yumurtlama günüm 14 dü ,,telefona indirdiğim yumurtlama takviminde 1 gün öncesi ve 1 gün sonrasıda muhtemel günlerdi ,o günlere dikkat edip yaptık.
Ceylin, yumurtlama takvimini nerden indirdin telefonuna app store dan mi ?
programın ismi p taracker papatya resmi var ben play stordan indirdim
gunaydin kizlar gerci kimse cikler yok ama benim acil yardima ihtiyacim var
kizlar adet oldum sandim neyse ilk gun kahve geldi arada pembe oldu
ama 2. gunu neredeyse sadece peceteye gelir gibiydi bugunde 3. gune uyandik hic gelmemis
gecen ay la kiyasladigimda cok cok az oldum
kafam cok karisik sakin kan testi demeyin ben cesaret edemem olumsuz olur filan
kimse yok ama soylim dedim
ben hamile kaldığım ay ,adet günüme 1 hafta kala iş yerinde regl oldum sandım,hemen gidip ped koydum ama akşama kadar biş gelmedi ,hatta ertesi güne kadar ,ertesi gün yine çok az geldi kahverengi sonra bi daha gelmedi,ondan sonra gebelik testi aldım negatif çıktı.çünkü gebelik testi reglin gecikmeden sonuç vermiyor genelde,,bu olaydan bi hafta sonra kan testine gittim...aslında tahmin etmiyordum..sadece internetten takip ettiğim kadarıyla ,,üstüne görme diye bir olay yaşadığımı düşündüm...ve kan testimiin sonucunu aldığımda çok olduğm değerim 158 di ,ve hamileydim...ama şunu unutma benim çok az gelmiş ti bir peçete dolmadı bile,,,,bence bi hafta bekle ve kan testine git.
Tesekkur ederim ceylincim ama bulamadim
Tesekkur ederim ceylincim ama bulamadim
benşm telefonummm samsu...g seninki ı pho... nsa onunla alakalı olabilir bilgisayarından aratya belki vardır
Canım ya ben sizi çok seviyorum inanki, o yüzden sizinle yazışırken ben de çok umut dolu oluyorum.Ya Elif sen cok hos konusuyosun bu pozitif konusmalarini Hic eksik etme
Tatlım hoşgeldin, inş sende bu ay yanına nazar boncukları koyduklarımızdan olucaksın öyle umud ediyorum sevgilerbende umudunu hazirana bağlayanlardanım 2 senedir bebek istiyoruz nasipse haziranda aşılamaya başlıyoruz..... hakkımızda hayırlısı olur inşallah.... umarım rabbim bebek isteyen herkeze bu mutluluğu biran önce nasip eder
gunaydin kizlar gerci kimse cikler yok ama benim acil yardima ihtiyacim var
kizlar adet oldum sandim neyse ilk gun kahve geldi arada pembe oldu
ama 2. gunu neredeyse sadece peceteye gelir gibiydi bugunde 3. gune uyandik hic gelmemis
gecen ay la kiyasladigimda cok cok az oldum
kafam cok karisik sakin kan testi demeyin ben cesaret edemem olumsuz olur filan
kimse yok ama soylim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?