HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
bluegirl1---------------------------> 30 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

Herkese mutlu haftasonları kızlar; sizi seviiyooooore

peki sen öyle diyorsan mayıs olarak kalsın batım... herkes dilediğine kavuşur inşallahhh... allah huzurlu sağlıklı günler versin...ya nasip ya kısmet
doğru söylüyorsun allah ona yiyecek ekmek nasip ettiyse olur... allah cümlemizin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr iyisin inşaalhh ben iyii sayılırr sabah dok gittim.rahim filmii için gün aldımm çarsanba saat 3 te bitcekk inşşaalh bu iş......bugun tatilim ama maleseff ev işi yapmaklaa geçiyor vasktimm.yoruldum accuk dinleneyim hemide bi sigaraa molası verem dedimm fakat kimsecikler yokk......bugünn fenerimeee başarılar diliyorum.........

.

Fıstıklarım,
Bu güzel yaz gününde,bu geceyi daha da lezzetli hale getirmeniz için size süper kolay ve müthiş lezzetli bir tarif vericem.Ben şuan da yapıyorum.Bu geceyi daha da lezzetli hale getirmek istiyorum,ayrıca şekerli maddelerin yumurtacıklarımıza ne kadar faydası olduğu da tartışılamaz

Malzemeler
1 Lt. Süt
3,5 fincan un (türk kahvesi fincanı ile)
4 fincan toz şeker (türk kahvesi fincanı ile)
Yarım paket margarin
2 paket vanilya
1 adet yumurta

Üzeri için
8-10 tane çilek
1 paket Dr.Oetker Çilekli Pelte sosu

Malzemelerin tamamını (süt,un,şeker,vanilya,yumurta,margarin) bir tencereye koyup orta ateşi kısık hale getirerek -sürekli- karıştırın.
Karışımımız bir zaman sonra koyulaşmaya ve kıvamlı hale gelmeye başlayacaktır. Fokurdamaya,baloncuklar çıkmaya başladıktan hemen sonra altını iyice kısarak 3-4 dk.kadar daha sürekli karıştırmaya devam edin. Pişmiş olduğuna emin olduğunuzda altını kapatıp 1-2 dk daha altı kapalıyken karıştırın ki yüzeyi kaymaksı tabaka haline gelmesin. Hemen ardından biraz soğuduktan sonra mikserle 5 dk. kadar çırpın ve orta derinlikte bir borcama dökün ve soğumaya bırakın.

Üzerinin sosu için, çilekleri enine olacak şekilde halka halka doğrayın ve soğumaya bıraktığınız muhallebi kıvamındaki tatlınızın üzerini bu çileklerle döşeyin.
Dr.Oetker Pelteyi 2 bardak suya boşaltıp ocakta kaynatın ve tarife göre pişirin.
Oda kaynadıktan ve biraz ılındıktan sonra çilekle döşediğiniz tatlının üzerine dökün ve tam ortasına eğer evde varsa 2-3 dal taze nane yerleştirin(sadece görsellik için) ve de artık tamamen soğumaya bırakın.
Ilındıktan sonra üzerini streç filmle kapatıp buzdolabınıza koyun.İyice soğusun
.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ortaya çıkarın
Beğenmeyen olursa bana yönlendirin kızlar Şimdiden afiyet ve bol enerji olsun

Son düzenleme:
Sağlıklı yumurtlayın diye daha napiiim sizin için?
Psikolojinizi destekliyorum, sağlığınıza dikkat etmeniz iyi beslenmeniz için destekliyorum, tarifler verip sizi motive ediyorum!!! Artık daha da yumurtlayamazsanız sizi kümese kapatıcam kızlar bilmiş olunn

bende umudunu hazirana bağlayanlardanım 2 senedir bebek istiyoruz nasipse haziranda aşılamaya başlıyoruz..... hakkımızda hayırlısı olur inşallah.... umarım rabbim bebek isteyen herkeze bu mutluluğu biran önce nasip eder

bir ayda 3 iliski ne zamanlar oluyo biraz daha acarmisin

örneğin benim yumurtlama günüm 14 dü ,,telefona indirdiğim yumurtlama takviminde 1 gün öncesi ve 1 gün sonrasıda muhtemel günlerdi ,o günlere dikkat edip yaptık.

bir ayda 3 ilişkimi..
sonra bir derdim var köşesinde başlık açarız eşim beni aldatıyor diye :))

yok artıkkk ,bedenim için evlenmedim ben,ya da o benimle ilişki için evlenmedi,hatta o beni teşvik etti, biraz bekleyelim günlerinde yapalım diye:26:....hem hamile kaldığınızda ilk 3 ay belki hiç giremeyeceksiniz..

gunaydin kizlar gerci kimse cikler yok ama benim acil yardima ihtiyacim var
kizlar adet oldum sandim neyse ilk gun kahve geldi arada pembe oldu
ama 2. gunu neredeyse sadece peceteye gelir gibiydi bugunde 3. gune uyandik hic gelmemis
gecen ay la kiyasladigimda cok cok az oldum
kafam cok karisik sakin kan testi demeyin ben cesaret edemem olumsuz olur filan
kimse yok ama soylim dedim

Ya Elif sen cok hos konusuyosun bu pozitif konusmalarini Hic eksik etme
Canım ya ben sizi çok seviyorum inanki, o yüzden sizinle yazışırken ben de çok umut dolu oluyorum.

Tatlım hoşgeldin, inş sende bu ay yanına nazar boncukları koyduklarımızdan olucaksın öyle umud ediyorum sevgiler

Canım inş yerleşme kanamasıdır seninkide, çok dikkat et kendine, ani hareketler yapma. bizi de bilgilendir. öpücükler

Haydi artık bu hafta belirtiler, ufak umutlar, pozitif mesajlar ve bol bol umut dolu,sımsıcak mesajlar, haberler bekliyoruzzz

Son düzenleme:
Kızlar ayrıca bu siteyi de yeni keşfettim.Bu linkte bizlere yardımcı olabilicek güzel fikirler ve bilimsel yöntemler var.Bilmediğimiz şeyler değil ama gözden geçirmekte zarar olmaz diye düşündüm.
Herşey gönlünüzden geçtiği kadar duru,güzel ve çabuk olsun.Su gibi hızlı olsun tüm dilekleriniz.
Öpücükler

HAMİLE (GEBE) KALMAYI KOLAYLAŞTIRMAK, HIZLANDIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…