HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

teşekkürler kızlar benim deneyeli çok az oldu doktora gittim herşey normal eşim de gitti onda da soru yok..dediğin gibi kürlere gerek yok..Allah en uygun zamanı bilir

teşekkürler kızlar
ben bebek yeni yeni düşünüyorum çok acelem yok ama insan sanki hemen bebek sahibi olacakmış gibi sanıyor yani ilk denediğinde filan Allah en uygun zamanı biliyordur zaten aceleye gerek yok

teşekkürler kızlar
ben bebek yeni yeni düşünüyorum çok acelem yok ama insan sanki hemen bebek sahibi olacakmış gibi sanıyor yani ilk denediğinde filan Allah en uygun zamanı biliyordur zaten aceleye gerek yok

Aynen öyle madem de yenisin hiç kendi kendini stresse sokma,böyle şeyler insanı daha çok olmuyor diye şartlıyor, neyin varmışta kür yapacakmışsın,2-3 sene olmayanlar bile inatla direniyolar.
İlk geceden hamile kalanlarınki şans ya da ilk denemeden, nokta atışı tabiri caizse.İşte olacağı varsaya geliyr laf.
Benim görümcem ilk gecesinde hamile kaldı yada ilk günlerinde.
Sonra 5 aylıkken karnında öldü bebeği,ölü doğum yaptırdılar normal doğumla.Üstüne 5 sene hamile kalamadı, 3 sene de tüp bebek tedavisi gördü.30-40 milyara yakın para harcadı.Sonra vazgeçti.Herşeyden vazgeçmesinin 2.ayında normal yollardan hamile kaldı, şimdi 2 yaşında oğlu var boncuk gibi
O yüzden hiç belli olmaz bu işler, Allah en doğru zamanı bilir,akışına bırak hiç üzerine düşme gör bak herkesten önce hamile kalırsın

allah nazarlardan saklasın görümcenin oğluşunu herşeyi dediğin gibi akışa bırakmak en iyisi.Çok teşekkür ederimmm öptüm çokkkk

ayyyyyyyyy kızlar ben bat 13 hala adet olmadım. test yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı geçen ay da 2 gün gecikmişti yine öyle mi olacak acaba yoksa kan testi mi yaptırsam bi akıl verin

merhaba kızlarr
nasılsınız
ben pazardan geldim şimdi bi bakem dedim sizlere
bata 2 gün kaldı benim inşallah gelmezler ama mutlaka gelirr eminim adım gibi hemde
acaba rahim filminden sonra gecikme yaşanırmı bi bilginiz warmı yaa bi duyan :26:
karnımda ağrılar we şişkinlikler başladı 2 gündür kesin gelicek

şimdiden yeni batımı bildirmek istedim arkadaşlar 10 haziran

ayyyyyyyyy kızlar ben bat 13 hala adet olmadım. test yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı geçen ay da 2 gün gecikmişti yine öyle mi olacak acaba yoksa kan testi mi yaptırsam bi akıl verin

cnm takılmamaya bak sen yine geciktiğini düşün we 3 gün sonra da hemn bi test yaparsın
umutlanma eğer olursa büyük spris olur inşallahh...

Lale'm 1 gün geçmiş daha çok erken değil mi ya istersen birkaç gün daha bekle de duvara toslama :26:
Gene en iyisini sen bilirisn yaaa içindeki ses kulak veerrr

Ya bu da beni öldürecek ya hatun sen ne kadar olumsuz,uyumsuz,umutsuz bişisin yaaa bak ne diyor yaa kesin gelicek, seni tutup tutup duvara vurmalı allahın delisi...Millet deliye biz akıllıya hasret yaaa

oyyy kızlarr ben geldimm......vırr vırr dır dırr konusup durmusunuz........hadi yaa topigimiz hamiş çıkrsınnnnnnn

oyyy kızlarr ben geldimm......vırr vırr dır dırr konusup durmusunuz........hadi yaa topigimiz hamiş çıkrsınnnnnnn

Çook konuştuk biz bebeğiimm
Dur bakalım daha var ilk hamişimizin haberine, en erkeni bu haftasonuna doğru gelebilir diye düşünüyorumm
Gerçktende böyle bir habere çok ihtiyacımız varrrrrr haydddiii kızlaaarrr yumurtacıklarınızaa kuvvettttt

yaaa beniii bu ay es gececeksiniz sanirimm..doktorlaa konustum azöncee acmıı geleyim tokmu diye sormakk için aradimm(cümlem çok devrik oldu buaradaa) oarayaa hemenn ilişkiii serbestmi diyee soktum.dok dedikii bu ay korunursaniz daha iyi olur dedii.bebişş radyosyandan etkilene bilirmişş:26:

Yaaa size ne diyicem?
Dünyada ne dertler var yahu,işte herkesin kendine göre derdi var Allahım yardım etsin herkese ya!
Dün gece forumda gezerken gözüme takıldı çok hareketli bir topic vardı, "Vajinismus"la ilgili.Vallahi az buçuk okuyabildim çünkü çok büyük bir topic on bin küsür sayfa! Ya bir baktımki kızlar neler neler yaaaa!!! Hatun 8 senelik evli ve tık yok.Metodları falan varmış,yok kendi parmaklarıyla kendilerini esnetmeye çalışıyolar falan! 3cm.i sokan mucize yaşamış gibi seviniyo.
İnanamadım ya.Böyle bir hastalığın varlığını biliyodum ama bu kadar ciddi boyutlarda olanları olduğunu hiç bilmezdim!
Birleşme yok ama aşılamayla,tüp bebekle anne-baba olmuş olan çiftler var ama cinsel hayat yok.
Sonra bunu yenenler,başaranlar yazmış,yendim diyo 5 yıldır kendime hayatı zindan ettiğim kadar bişiy yokmuş mutlaka başarın sizde diyo falan.Off ya Allah kimseye dert verip derman aratmasın! Boşanmanın eşiğinde olan var bunun yüzünden.Bak hele dedim yaaa bizde bunu aşalı aylar yıllar, bizde BİT'imiz gelsin diye nerde,ne pozisyonda duracağımızı şaşırdık...Parmak değil,kazık şeettirseler gık diyecek durumumuz yok ya ! Töbe yarabbim sen büyüksün töbe töbetöbetöbetöbeee

hiç sormaaa anamm benimkiiii magara gibii oldu artıkkk.herayy bebekk yapıcım diye imanımız gevrediii....bende hiç anlamıyom bu vajinusmularıı yazık ama ya eminim zor bi durumm...haLİmize sükretmmemiz lazım.en azından yapabiliyoruz bebiş olmasada zevk alıyoruzz

Kızlar birazdan Meryem suresi okuyacağım kendime, sizide eklemek niyetindeyim,bana isimlerinizi söyleyin ki bende niyetime ekliyeyim.
Meryem suresini bebek isteyen bayanlara okuyorlar.Genelde nefesi kuvvetli kişilerce okunuyor ama benim için önemli olan insanın kalbi niyeti,ben vakit buldukça kendime ve benle aynı durumdaki arkadaşlarıma okumaya gayret ediyorum.İsmini bilmediklerim var,arzu eden varsa; bana hemen isimlerinizi yazmanız yeterli.Birazdan başlayacağım.
Öpücükler

benimkini biliyon zatiiiiiii fatmaa

ALLAH kabul etsin kuzum...benim adım havva

Kızlar adını yazan,yazmayan, aklıma gelen herkesin niyetine okudum.Takdir yaradanın.
Allah hepimize, en doğru zamanda, hayırlı uğurlu,eli ayağı,kalbi,ruhu,aklı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bizler bazen sorguluyoruz ya ne haddimize, bizlerin bilmediği görmediği şeyleri bilen o; elbetki en doğru zamanı da o biliyordur.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin canikler...

"""Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir. Bekara 216"""

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım.Yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…