- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
bi de yerlesmeler ne kadar surer acaba?
bi de yerlesmeler ne kadar surer acaba?
kızlar beni de aranıza alın ne olurBENİM BAT'IM 5 haziran....mayıs ayı boş geçti :2: kısmet artık rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnn en yakın zamanda...seviyorum sizi kızlarrrrr HAZİRAN ANNE ADAYLARI OLACAĞIZ İNŞALLAH
mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012---------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
Hoşgeldin evasude'cim. Hemen ekledik bile.İnşallah sen de bu ay yüzümüzü güldürenlerden olursun,senden de müjdeli havadisler alırız
Çok öperiz, hoşgeldin tekrar[/QU
Hoşbuldummm kuzummmm...İnşallah hepimizin yüzü gülerben mayıs ayından çok ümitliydim ama olmadı tam 8 gün geciken reglim ki hiç gecikmez kan testi yapmaya gittiğim sırada pembiş pembiş kan geldi.Adet kanamasına da benzemiyordu kan testi de negatif çıktı garip ağrılar çektimmm çok uzun sürdü adetim hiç birşey anlamadım ama olsun UMUDUMUZ asla tükenmesin...bu işi de hallederiz biz
Hoşbuldummm kuzummmm...İnşallah hepimizin yüzü gülerben mayıs ayından çok ümitliydim ama olmadı tam 8 gün geciken reglim ki hiç gecikmez kan testi yapmaya gittiğim sırada pembiş pembiş kan geldi.Adet kanamasına da benzemiyordu kan testi de negatif çıktı garip ağrılar çektimmm çok uzun sürdü adetim hiç birşey anlamadım ama olsun UMUDUMUZ asla tükenmesin...bu işi de hallederiz biz
Canikler bu arada ilginç bir gebelik anlama yöntemi daha varmış. Biraz ilkel bir şey ama kesin sonuç verdiği söyleniyor en azından maliyeti yok
Bu da Fransizlarin denedigi gebelik testiymiş.
Temiz bir kabın içine idrarınızı yapın ve bu kabın içine daha önce hiç kullanılmamış bir iğne atıp bu kabı ya bir kapak yada aluminyum folyo ile kapatın. 8 saat bekledikten sonra kabı açıp bakın, iğne aynı metalik rengindeyse hamile değilsiniz ama iğne sararmış,küflenmiş ya da paslanmaya yüz tutmuş ise hamilesiniz...
Bu da işin gırgırı yine de denemeye değer.Şüphesi olan varsa bir denesin bakalım
Slm kızlar
Nasılsınız bakalım
Slm kızlar
Nasılsınız bakalım
Sağol ball.. Ne olsun herşey anı. 1 Haziranı bekliyorum ben büyük sabırsızlıkla.Çalışmalar devam ediyorBakalım hakkımızda hayırlı ise bu Haziran göreceğizzz.. Sen nasılsın,nasıldı Haftasonu?
iyiyiz fundacığım sen nasılsın?
iyiyim cnm sağol sen nasılsın h.geldin bu arada
hoşbuldum kuzum...kızlar soğan kürünü biliyor musun?
Ben biliyorum cnm ama eğer mide sorunun varsa sakın deneme..Ben bilmeden yaptım bir bardaktan sonra 3 gün mide ağrısı çektim.
hoşbuldum kuzum...kızlar soğan kürünü biliyor musun?
Ben de biliyorum ama hiç deneme gereği duymadım. kürlere sarılıp şimdiden kendimi umutsuz vaka moduna sokma taraftarı değilim.Zaten 1 yılı bebeksiz doldurduysan ve düzenli adetlerin var ise bu tıbbi boyuta dayanıyor artık.Benim o kadar uzun süreyi bulmadığı,rutin kontrollerimizde de bir anormallik olmadığı için takılmıyorum öyle kürlere falan şimdilik.Allah lazım etmesin ama sende denemeye başlayalı çook uzun süre olmadıysa bu moda girme derim.Bu işim %50 si de psikoloji unutma derim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?