HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bi de yerlesmeler ne kadar surer acaba?

Bildiğim kadarıyla normal adet kanamandan çok daha kısa sürüyor. Yani ortalama normal adet dönemin 6 gün sürüyorsa yerleşme kanaması 3-4 günü geçmez diye biliyorum ve normal kanama gibi değil, kahve telvesi gibi yoğun,kıvamlı ve kahverengi, vişne çürüğü gibi bir akıntı tarzı bir şey diye biliyorum.Annem öyle demişti. Hani adetin ilk başladığında kahverengi, bordo bir akıntı gelir ya yada artık son günlerinde kan değilde parçalar gelir bittiğini işaret eden.O tarz bir şeymiş, annem öyle demişti, gebelik şüphen olduğunda böyle bir akıntı görürsen korkma hemen yat dinlen demişti.Bildiğim kadarıyla böyle.

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

Son düzenleme:
kızlar beni de aranıza alın ne olur BENİM BAT'IM 5 haziran....mayıs ayı boş geçti :2: kısmet artık rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnn en yakın zamanda...seviyorum sizi kızlarrrrr HAZİRAN ANNE ADAYLARI OLACAĞIZ İNŞALLAH

Hoşgeldin evasude'cim. Hemen ekledik bile.İnşallah sen de bu ay yüzümüzü güldürenlerden olursun,senden de müjdeli havadisler alırız
Çok öperiz, hoşgeldin tekrar

Amin canım aynen sana katılıyorum.Herşeye rağmen umudumuzu sürdürmek zorundayız.Çoğumuz daha genciz elbette bir çok şansımız vardır hem de bebiklerimiz ne zaman geliceklerini bilirler.

İnşallah Haziran ayı için çokk daha güzel haberler alırsın.

Canikler bu arada ilginç bir gebelik anlama yöntemi daha varmış. Biraz ilkel bir şey ama kesin sonuç verdiği söyleniyor en azından maliyeti yok

Bu da Fransizlarin denedigi gebelik testiymiş.
Temiz bir kabın içine idrarınızı yapın ve bu kabın içine daha önce hiç kullanılmamış bir iğne atıp bu kabı ya bir kapak yada aluminyum folyo ile kapatın. 8 saat bekledikten sonra kabı açıp bakın, iğne aynı metalik rengindeyse hamile değilsiniz ama iğne sararmış,küflenmiş ya da paslanmaya yüz tutmuş ise hamilesiniz...

Bu da işin gırgırı yine de denemeye değer.Şüphesi olan varsa bir denesin bakalım

ayy ben bunu deneyeyim bir bakalım şüpheliyim her daim

Slm kızlar

Nasılsınız bakalım

Sağol ball.. Ne olsun herşey anı. 1 Haziranı bekliyorum ben büyük sabırsızlıkla.Çalışmalar devam ediyor Bakalım hakkımızda hayırlı ise bu Haziran göreceğizzz.. Sen nasılsın,nasıldı Haftasonu?

Sorma valla..İyi cnm yaaa ne olsun...H.sonu eşim gece vardiyasındaydı yanlız geçirdimBol bol oturdum işte.
Gece rüyamda daçift çizgiyi gördüm.Sabah salak gibi uyandım..Ne tuhaf bi duygu yaaa:26:

hoşbuldum kuzum...kızlar soğan kürünü biliyor musun?

Ben de biliyorum ama hiç deneme gereği duymadım. kürlere sarılıp şimdiden kendimi umutsuz vaka moduna sokma taraftarı değilim.Zaten 1 yılı bebeksiz doldurduysan ve düzenli adetlerin var ise bu tıbbi boyuta dayanıyor artık.Benim o kadar uzun süreyi bulmadığı,rutin kontrollerimizde de bir anormallik olmadığı için takılmıyorum öyle kürlere falan şimdilik.Allah lazım etmesin ama sende denemeye başlayalı çook uzun süre olmadıysa bu moda girme derim.Bu işim %50 si de psikoloji unutma derim canım...

Aynen katılıyorum sana.İnsanı daha çok yıpratıyor.Hamile kalıcam diye mideden oluyosun resmen.Onu bunu içmekten.Hiç gerek yok.Olacağı varsa olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…