- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.401
merhaba sana ozelde mesaj yazdim okurmusun.merhaba kızlar,
bebişim benimle ultrasonda keseyi gördük inşallah 2 hafta sonra pıt pıt larını da duyarım :) cok heyecanlı anlatılmaz duygular yasadım kalbimi agzımda hissediyordum doktor görüp kese burda diyene kadar :)
Allahtan herzaman en hayırlısını diledim herzamanda öyle olacak. İnşallah hersey yolunda gider ( öncelikle 2 haftam güzel gecsin ) dikkatli olmak gerekiyormus
kısmet herşey
slm kızlar bu ay da kırmızı kartı yedim..
bu ay da bişey yok..
tesekkurler ama simdilik buradayım
bende yeni uye oldum 1,5 yillik evliyim bat 14 haziran benide eklermisiniz listeye lutfen ayrica hamile kalan arkadaslarimizi tebrik ederim insallah bende hamile kalirim bu ay yaklasik 1 yildir istiyoruz ama olmuyo
canım temmmuza inşallah beraber vericez güzel haberi temmuz topiğine alalım mı batı nı
bu topic çok uğurlu, umarım sen de en yakın zamanda hamile kalırsın
14 hazıranı beklıyorum..sabırla...
bu arada butun hamıle kalan arkadasları tebrık edıyorum.darısı bızlerın basına...ıns.:)
inşallah:)[/QU
amın senıde tebrık ederım arkadasım..
Arkadaşlar batı 20-21-22 haziran ve civarı olan arkadaşlar yumurtlama tarihi olarak hangi günleri baz aldınız? benim batım 21 hazian ama değişkenlik de gösteriyo bazen. ben sadece 1,2 haziran ve 8,9 haziranda eşimin yanındaydım sizce yumurtlamaya denk gelme ihtimali var mı?
Arkadaşlar batı 20-21-22 haziran ve civarı olan arkadaşlar yumurtlama tarihi olarak hangi günleri baz aldınız? benim batım 21 hazian ama değişkenlik de gösteriyo bazen. ben sadece 1,2 haziran ve 8,9 haziranda eşimin yanındaydım sizce yumurtlamaya denk gelme ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?