- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.421
selam kızlar
beceriksizliğimden foto ekleyemedim.
adetime 1 gün var dayanamadım test yaptım silikte olsa çıktı valla 2. çizgi
ekleyebilsem göstericektim size de.. ama 30 saniyede çıktı hemen öle 2. çizgi çok beklemedim.
yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallaha hamileyimdir yaaa
adet günüm yarın ama sanki adet olucakmışım gibi de bi sızı var kasıklarımda falan...
selam kızlar
beceriksizliğimden foto ekleyemedim.
adetime 1 gün var dayanamadım test yaptım silikte olsac çıktı valla 2. çizgi
ekleyebilsem göstericektim size de.. ama 30 saniyede çıktı hemen öle 2. çizgi çok beklemedim.
yarın hastaneye gidip kan testi yaptırcam inşallaha hamileyimdir yaaa
adet günüm yarın ama sanki adet olucakmışım gibi de bi sızı var kasıklarımda falan...
silikte olsa gormuşsen hamilesindr geçenlerdede gogomelin testi silikte olsa çıkmıştı ve hamile şuan inş sende hamilesindir...inşş caanımmmmm dualarım senınle..
canım şimdiden hayırlı olsuuunkan testi yapınca paylaş güzel haberi tamam mı
merhaba kelime oyunu benım bat 22 yumurtlma 3 ile 8 i arayıdı ..tabıkı yumurtlamaya denk gelmiş olabilir ..sende belirti varmııı?
Bende fazla bir belirti yok. gerçi zaten önceki aylarda bütün belirtileri yaşıyordum, psikolojik:) o yüzden belirtilerime de kulak asmak istemiyorum. Hem zaten benim şansım da çok düşük. Umarım hiçbirimiz görmeyiz batımızı:)) sende bir belirti var mı?
14 hazıranı beklıyorum..sabırla...
kizlar adetime 4 gun var digital test aldim yarin yapicam cesaret edebilrsem bugune kadar hep hamile deilsiniz yazisini gordum yapsam mi yapmasam mi diye tedirginim deneyeniniz var mi? bilgi verir misisniz bana
canim bu digital ama yaziyla gosteriyo ya hamilesiniz yada degilsiniz diyo ayrica zaten kutusunda 4 gun once gosterir diyo yarin haberlesiriz o zaman (hope hope hope)
cnm ben 4 aylık evliyim bunun 3 ayı her ay psikolojik belirtilerim vardıııı 2 gundur uyku uyuyorum halisizliğimde çok ama inş psikolojik değildir eşim artık dalga geçior benımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?