HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

silikte olsa gormuşsen hamilesindr geçenlerdede gogomelin testi silikte olsa çıkmıştı ve hamile şuan inş sende hamilesindir...inşş caanımmmmm dualarım senınle..

kızlar forumda okudum.çörek otu-bal-tarçın karışımını denemekte fayda var bence..inş. bu ay Rabbim gönderir meleğimizi..

canım şimdiden hayırlı olsuuun kan testi yapınca paylaş güzel haberi tamam mı

silikte olsa gormuşsen hamilesindr geçenlerdede gogomelin testi silikte olsa çıkmıştı ve hamile şuan inş sende hamilesindir...inşş caanımmmmm dualarım senınle..

sağol canım hayılrısı inşallah yarın öğrenicem artık...

allah hepimize nasip etsin inşallah.

eğer benim de yumurtlamam 3-8 arası olduysa bu ay da kaçırdık çünkü sadece haftasonları eşimin yanındayım. yumurtlama maalesef haftanın tam ortasına geliyor ama umarım benimki daha erken ya da daha geç olmuştur. bu hesapları yapmaktan yoruldum artık. ovülasyon testleri çok iyi fikir ama ben doktor kontrolüne başladım. bu ay adetimin 3. günü hormon testi yaptırcam, doktor gerek görürse ilaç vericek ve temmuzda yumurta takibine başlicaz. zaten temmuzda doktor gün gün yumurtama bakıp kritik günleri söylicek. yaz tatilinde de olmazsa bu testlerden alıcam artık. keşke ben de her gün eşimin yanında olabilseydim. benim şansım çok daha düşük(

merhaba kelime oyunu benım bat 22 yumurtlma 3 ile 8 i arayıdı ..tabıkı yumurtlamaya denk gelmiş olabilir ..sende belirti varmııı?

Bende fazla bir belirti yok. gerçi zaten önceki aylarda bütün belirtileri yaşıyordum, psikolojik:) o yüzden belirtilerime de kulak asmak istemiyorum. Hem zaten benim şansım da çok düşük. Umarım hiçbirimiz görmeyiz batımızı:)) sende bir belirti var mı?

cicişler benimde bat haziran 16 bu ay 5. ayımız olacak ben cok stresliyim bir belrtide yok suan..o yüzden ümitsiz mi olmam lazım..inş dualarınızı bekliyorum lütfen dua edin de olsun ....

cnm ben 4 aylık evliyim bunun 3 ayı her ay psikolojik belirtilerim vardıııı 2 gundur uyku uyuyorum halisizliğimde çok ama inş psikolojik değildir eşim artık dalga geçior benımle

Hamile olan ve hamileliği bekleyen arkadaşlar,radyasondan bebegi korumak için gümüşten yapılmış kilotlar varmış,tabi bu kilot göğsün altına kadar gelen büyük bi kilotmuş,bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
öpüyorum hepinizi

kizlar adetime 4 gun var digital test aldim yarin yapicam cesaret edebilrsem bugune kadar hep hamile deilsiniz yazisini gordum yapsam mi yapmasam mi diye tedirginim deneyeniniz var mi? bilgi verir misisniz bana

kizlar adetime 4 gun var digital test aldim yarin yapicam cesaret edebilrsem bugune kadar hep hamile deilsiniz yazisini gordum yapsam mi yapmasam mi diye tedirginim deneyeniniz var mi? bilgi verir misisniz bana

Canım ben adetime 1 hafta kala yaptım,cok silik çıktı,sonra 5 gün kala yaptım hemencecik ve gayet güzel 2 çizgiyi gördüm.Sonra adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve sonuç pozitifti.Hiç bekleme yap testi derim.Hadi yarin sabah güzel haberini alırız insallah.

.

canim bu digital ama yaziyla gosteriyo ya hamilesiniz yada degilsiniz diyo ayrica zaten kutusunda 4 gun once gosterir diyo yarin haberlesiriz o zaman (hope hope hope)

selamllaarr
yazdım ama gelmedi sanırım.. (gelmemesi daha da hırslandırdı beni) bu siten biiirr sürü gebesi Nazar çıktı.. inşAllah bana da uğur getirir.. Eliiiifff beni temmuz topiğine alır mısın? Lutfen! 3 Temmuz

canim bu digital ama yaziyla gosteriyo ya hamilesiniz yada degilsiniz diyo ayrica zaten kutusunda 4 gun once gosterir diyo yarin haberlesiriz o zaman (hope hope hope)

Canım,çok beylik laf olacak ama sen kendini her duruma hazırla olurmu? ama umudumuz haziran tabi Allah güldürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz:)

günaydın arkadaşlar. nerede millet. hafta sonu giremedim nete. bi bakayım dedim. benim kırmızılar gelmedi daha. ilk test negatifti. galiba stresten oldu. biraz daha gelmesse doktora gideceğim. artık bu ay bebiş gelmesin. tüm ilaç içmek istememe rağmen astımdan dolayı şurup içtim. hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…