- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.441
ilk defa duyuyorum neden dolayı kullanılıyormuş peki buHamile olan ve hamileliği bekleyen arkadaşlar,radyasondan bebegi korumak için gümüşten yapılmış kilotlar varmış,tabi bu kilot göğsün altına kadar gelen büyük bi kilotmuş,bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
öpüyorum hepinizi
gunaydınnn mıllett 2 hamısımız var hayırlı ugurlu olsun yenı hamıslerı kutluyorum tbrkk ederım. ya ben belırtısı olanları okuyunca ıyıce umıtsızlesıyorum arkadas bende daha tık yok belırtılerın b sı bıle yok bende az kaldı ama yokk 3 gun kaldı sanırım temmuz yolcusuyum
tatlım belirtiye takılma inşallah sen de hamiş çıkarsın bu ay.gunaydınnn mıllett 2 hamısımız var hayırlı ugurlu olsun yenı hamıslerı kutluyorum tbrkk ederım. ya ben belırtısı olanları okuyunca ıyıce umıtsızlesıyorum arkadas bende daha tık yok belırtılerın b sı bıle yok bende az kaldı ama yokk 3 gun kaldı sanırım temmuz yolcusuyum
gunaydınnn mıllett 2 hamısımız var hayırlı ugurlu olsun yenı hamıslerı kutluyorum tbrkk ederım. ya ben belırtısı olanları okuyunca ıyıce umıtsızlesıyorum arkadas bende daha tık yok belırtılerın b sı bıle yok bende az kaldı ama yokk 3 gun kaldı sanırım temmuz yolcusuyum
ınsallah canım yaa bakalım gorelım
gunaydin kizlar uyanali yarim saat oldu gebelik testini yaptim veeeeeeee gozlerime inanamadim pregnant 1-2 yazyordu testi gece yarisi yaptim sevincten bi agladim bi ciglik attim gozume zorla uyku girdi esimde cok mutlu ben hala inanamiyorum bat ima 4 gun falan var 2 gun sonra hasteneye gidicem allah isteyen herkese versin cok buyuk bi mutluluk yasamak isteyen herkeses tattirsin bu duyguyu
yanı hamılemısınnn tbrkklr canım darısı bızım basımıza pek umıt kalmadı son 3 gun
gunaydin kizlar uyanali yarim saat oldu gebelik testini yaptim veeeeeeee gozlerime inanamadim pregnant 1-2 yazyordu testi gece yarisi yaptim sevincten bi agladim bi ciglik attim gozume zorla uyku girdi esimde cok mutlu ben hala inanamiyorum bat ima 4 gun falan var 2 gun sonra hasteneye gidicem allah isteyen herkese versin cok buyuk bi mutluluk yasamak isteyen herkeses tattirsin bu duyguyu
kızlar benim de adetim bir gün geçti idrar testinde de birşey çıkmıyor. dün bel ve bacak ağrısından zor uyudum. bu sabah kan verdim test için 12 gibi öğreneceğim sonucu benim için hayırlısına dua edin lütfen
ınsallah efsunum yaa 3 gun kaldı bakıyorum herkeste bırazda olsa belırtı var bende hıc yok ama gecen ay olmus olsaydı umutlanırdım cunku baya belırtı vardı kor olası 14 mayıs geldı hastalandım ama bu ay da tam tersı umutlanacak bı belırtı yok sankı adetıme daha bı ay varmıs gıbı hıc adet belırtısı de yok normalde 1 hafta oncesınde cenemde sıvılce cıkardı o bıle yok sevınsem sevınmesem mı anlayamadım dagrusu herhangı bı duygusallıgımda yok :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?