- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.501
canim gec bile kaldin recetesiz satilmiyormu yaa burda ben recetesiz aliyorum .ben bile gec kaldim baslamya 10 gundur kullaniyorum saglik olsun.saglikocagina git ozamna yazsinlar
mood-----------------------------> 16 Mayıs
mayaiolp------------------------> 26 Mayis
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs
aysunsedat---------------------> 1 Haziran
felicita_e-----------------------> 1 Haziran
ffakem--------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran
bu arkadaslarımızdan haber varmı?
senin kullandıgının ismi ne
kayip mi oldularBir iki kisyi diger topiklerde gormustum ama bilemiycem hamillelermi
ben hic sifir gormedim simdiye dek yaaa 1 cikmistir yada iki :) saglik olsun bidaha ki aya insallah biz uc sefer duzenli denedik 5-10 dk ayaklarimi kaldirdim tutarsa artik kizimda boyle tutmustu.. tabi oncelikle allahin izniyle ama o ay 10 gun denemistik 15 dk felna tutmustum artik yeter dedigim gun gec dollenmeyle hamile kalmisim 1.5 sene ugrastan sonra ancaaa...ben adet olmadım ama kan testim sıfır
kayıplara karıstılar yaa ınsan bı haber verırrr
kayip mi oldularbir iki kisyi diger topiklerde gormustum ama bilemiycem hamillelermi
senin kullandıgının ismi ne
ben 28 mayısta olmam lazımdı ama olmadım.
adetlerim düzensizdir her zaman aylar gecer üstünden..
son 5 aydır doktor tedavisiyle ilaçlarla düzenli şekilde oldum..
tedaviye cevap vermeyinçe vücut doktorum 2 ay ara verelim dedi gecen ay 5 gün gecikmeli oldum.
bu ayda gelen giden yok .
bu hafta randevu aldım doktora gideceğim ..
vallahi daraldım bu düzensizlikten allah hayırlar versin her ay acaba hamilemeyim demekten yoruldum...
yüzümüz güler işallaha ....
cnm tebrik ederim inşallah Allah ım bizlerede yaşatır hayırlı bir zamanda benimde 3 gunum var ama korkuyorum test yapmaya inş.herşey yolundadır sabah sabah bu haber çok iyi geldi :))[/QUOT
tesekkur ederim cnm darisi basina bende ara ara kasik agrisi oluyo sanki adet olacak misim gibi seninde uc gunun var mis seninde hayirli haberlerini bekliyorum ins
yanı hamılemısınnn tbrkklr canım darısı bızım basımıza pek umıt kalmadı son 3 gun
cnm tebrik ederim inşallah Allah ım bizlerede yaşatır hayırlı bir zamanda benimde 3 gunum var ama korkuyorum test yapmaya inş.herşey yolundadır sabah sabah bu haber çok iyi geldi :))[/QUOT
tesekkur ederim cnm darisi basina bende ara ara kasik agrisi oluyo sanki adet olacak misim gibi seninde uc gunun var mis seninde hayirli haberlerini bekliyorum ins
inşallah cnm dua et bizlere
buzkalp;beyhanist;mylove nasilsiniz
ben iyiyim cnm test yaptim olumlu cikti hamileymisim sende nasil gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?