HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

mood-----------------------------> 16 Mayıs
mayaiolp------------------------> 26 Mayis
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
buzkalpli------------------------> 28 Mayıs
guldenleherdem-----------------> 29 Mayıs

aysunsedat---------------------> 1 Haziran
felicita_e-----------------------> 1 Haziran
ffakem--------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
vanillia------------------------------> 9 Haziran
siribron48---------------------------> 10 Haziran
kardelen44-----------------------> 10 Haziran
41zeynep------------------------> 10 Haziran
edbe-----------------------------> 11 Haziran
eva07---------------------------> 11 Haziran

bu arkadaslarımızdan haber varmı?

kayip mi oldular bir iki kisyi diger topiklerde gormustum ama bilemiycem hamillelermi

ben adet olmadım ama kan testim sıfır
ben hic sifir gormedim simdiye dek yaaa 1 cikmistir yada iki :) saglik olsun bidaha ki aya insallah biz uc sefer duzenli denedik 5-10 dk ayaklarimi kaldirdim tutarsa artik kizimda boyle tutmustu.. tabi oncelikle allahin izniyle ama o ay 10 gun denemistik 15 dk felna tutmustum artik yeter dedigim gun gec dollenmeyle hamile kalmisim 1.5 sene ugrastan sonra ancaaa...
kayıplara karıstılar yaa ınsan bı haber verırrr

demiiiii ammaa :) kendilerine gore vardir bir sebebi biizmde bi grubumuz olsa hamis hamis muhabbet etsek sen kac kilo aldin canin ne cekti agrin varmi sizin varmi cinsiyeti nee :)

haziranda gebe kalsak subat annesimi oluruz mart annesimi??? celiskiler icersindeyim ..mart annesi grubuna hamile klmayi dusunen bir anne yazmis ama sanirim yaaa kirmizilari gordu yada beklemede... bakalum artikim bize hangi yol gorunur

kayip mi oldular bir iki kisyi diger topiklerde gormustum ama bilemiycem hamillelermi

ben 28 mayısta olmam lazımdı ama olmadım.
adetlerim düzensizdir her zaman aylar gecer üstünden..

son 5 aydır doktor tedavisiyle ilaçlarla düzenli şekilde oldum..

tedaviye cevap vermeyinçe vücut doktorum 2 ay ara verelim dedi gecen ay 5 gün gecikmeli oldum.
bu ayda gelen giden yok .
bu hafta randevu aldım doktora gideceğim ..

vallahi daraldım bu düzensizlikten allah hayırlar versin her ay acaba hamilemeyim demekten yoruldum...

yüzümüz güler işallaha ....

aynenn bende her ay test yapmaktan yoruldum... adet duzensizligi cok piss bisey ne yapacagina karar veremiyorsun ilaclarla adet ol sonra yumurtlamayi bekle sonra caba hamilmiyimdee ne zman test ypsam diye dusun ... kan testi en iyisi bence durr simdi kendime cesaret vereyim de rdv alayim bakalim netten klinik numarasini arastirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…