- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.521
inşallah cnm dua et bizlere
dualarim sizinle buraya yeni uye oldum bana ugur getirdi herkesin karni dolucak ins
bende folbiol alıyorum eczane reçetesiz veriyor
geldim şimdi saglıkocagından idrar testimide kan testimide gösterdim tebrik ederim dedi :) dedim silik cıktı süpedeyim tekrarlamama gerek varmı diye yok dedi kan testi istiyorum merak ediyorum artıyomu diye dedim yarın sabah gel yapalım dedi folik asit yazarmısınız dedim doktorun vermedımı dedi 20 sine randevum var baska doktora gıdecem dedim tamam dedi gerekli vitaminleri takviyeleri o yazar zaten dedi sorun olmazmı dedim yok dedi bisey olmaz dedi ..
sen bilirsin canim ama folikasit herhamile adayinin ane adayin almasi gereken takviye.. tekrardan gozun aydin.diger vitaminleri doktorun gerek gorurse yazar mg ve ca(magnezyum ve kalsiyum).; bol bol su ic her gun iki uc tane ceviz tuket beyin gelisimi acisindan sut icemezsen gune bir kase yogurt yada peynir yee sebze baklagiller ve et tuketiminde dr una da sorabilirsin
kızlar saglık ocagına gitsemmi acab soylesem bole bole dıye folik asit için gideyimmi
folik asit için sağlık ocağına gitmene gerek yok, çocuk düşündüğünü söylediğin anda zaten doktorların ilk verdiği folik asit oluyor. ayrıca kurum ödemiyor, yazdırmanıza da gerek yok. bence hemen almalısın. bebeğin sinir sistemini güçlendirmek için kullanılıyor. ilk üç ay çok önemliymiş.
canım iyi geçmişkontrolü.görmüşler.sadece demir eksikliği varmış demir takviyesi alacakmışSELAMLAR,
bugün yanlışım yoksa Elif doktora gidicekti? Haber alan var mı acep? İNŞALLAH duymuştur bebeğinin kalp atışlarını..
kasik agrim var sanki karnimda bi agrilik varmis gibi(biliyorum daha belli olmaz ama psikoljiktir belkide haftaya kdar bekliyebilirmiyim bakalim
SELAMLAR,
bugün yanlışım yoksa Elif doktora gidicekti? Haber alan var mı acep? İNŞALLAH duymuştur bebeğinin kalp atışlarını..
merhaba kızlar bugun sağlık ocağına gittim batıma 10 gun var ama kan testi ile erken sonuç almak istiyorum dedim yarın gidip kan tahlili verecemm ..eşimin işi nedeniyle yaşadığımız şehirden taşınıyoruzz..en azından bişeyler varsa dikkat edeyim önceden tedbirimi alayım dedimmm ...daha eşyalarımı kolilemeye başlamamışım bileee...(
benimde kasık ağrılarım vardı.iki gün kaldı bat a.şimdi ağrılarım yok.hiç belirti hissetmiyorum.inşallah diğer aya kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?