HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bende folbiol alıyorum eczane reçetesiz veriyor

geldim şimdi saglıkocagından idrar testimide kan testimide gösterdim tebrik ederim dedi :) dedim silik cıktı süpedeyim tekrarlamama gerek varmı diye yok dedi kan testi istiyorum merak ediyorum artıyomu diye dedim yarın sabah gel yapalım dedi folik asit yazarmısınız dedim doktorun vermedımı dedi 20 sine randevum var baska doktora gıdecem dedim tamam dedi gerekli vitaminleri takviyeleri o yazar zaten dedi sorun olmazmı dedim yok dedi bisey olmaz dedi ..

sen bilirsin canim ama folikasit herhamile adayinin ane adayin almasi gereken takviye.. tekrardan gozun aydin.diger vitaminleri doktorun gerek gorurse yazar mg ve ca(magnezyum ve kalsiyum).; bol bol su ic her gun iki uc tane ceviz tuket beyin gelisimi acisindan sut icemezsen gune bir kase yogurt yada peynir yee sebze baklagiller ve et tuketiminde dr una da sorabilirsin

:)) sagol cnm soyledim eşim gelirken alacak başlıcam. ceviz yemeye hemen başladım zaten semizotu yiyorum yogurt fazlasıyla yiyorum cunkı sigara içiyordum ben zehri daha cabuk atar diye düşünüyorum tabiki ev yogurdu tüketiyorum meyve yemeyi artırdım :)))

kızlar saglık ocagına gitsemmi acab soylesem bole bole dıye folik asit için gideyimmi

folik asit için sağlık ocağına gitmene gerek yok, çocuk düşündüğünü söylediğin anda zaten doktorların ilk verdiği folik asit oluyor. ayrıca kurum ödemiyor, yazdırmanıza da gerek yok. bence hemen almalısın. bebeğin sinir sistemini güçlendirmek için kullanılıyor. ilk üç ay çok önemliymiş.

sagol canım eşime söyledim alacak başlıcam hemen ne kadar tühaftırki ben 4,5 5 senelik evliyim bir senedir kısırmıyız değilmiyiz diye testlerle ugrasıyoruz ve doktor hiçç bahsetmedi böyle birşeyden o yüzden geç kaldım ama zararın neresinden dönersek kardır

arkadaşlar belirtilere takılmıyorum artık belirtilere bakarsam ben her ay hamile çıkıyorum :) aman boş verin zamanı gelinçe hamiş oluuruz değilmi

SELAMLAR,
bugün yanlışım yoksa Elif doktora gidicekti? Haber alan var mı acep? İNŞALLAH duymuştur bebeğinin kalp atışlarını..

Selam kızlar, yazıklarınızı okuyamadım heycandan.
geçen gün yazmıştım idrar testi silikte olsa çıktı diye.

bugün hastaneye gittim.

beta hcg 214 çıktı:)

doktor çıkmış soramadım. ama hamileyim sanıyorum artık kesinleşti

slm kızlaar ancak girebildim.bat ıma 4 gün var ve bnm kasık agrılarım adet sancı şekline dönmeye başladı ,göğüslerim de sızlaması arttı .Bir de ayıptır söylemesi idrarım sanki daha sarı gibi arada sarı akıntı da oluyo az da olsa .Hyırlısı bu ay olur inşallah önümüzdeki ay sehir dışına cıkacaz braz zor gibi

merhaba kızlar bugun sağlık ocağına gittim batıma 10 gun var ama kan testi ile erken sonuç almak istiyorum dedim yarın gidip kan tahlili verecemm ..eşimin işi nedeniyle yaşadığımız şehirden taşınıyoruzz..en azından bişeyler varsa dikkat edeyim önceden tedbirimi alayım dedimmm ...daha eşyalarımı kolilemeye başlamamışım bileee...(

rabbim gönlüne göre versin cnm benim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…