HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Canım tebrikler:) ikimizinde bebekleri aynı haftada hatta aynı gundeler:) belki arkadas olurlar ne dersin:)

ilk defa duyuyorum neden dolayı kullanılıyormuş peki bu

canım bu behsettiğim korumalı kıyafetler genelde uzak doguda çok yaygın çünkü tek cocuk hakları var ve herseyden korumak istiyorlar.Cep telefonlarının,internetin,elektronik aletlerin radyasyon etkisinden bebekler etkilenmesin diye.Bu kıyafetler ya kilot,ya önlük ya tşört vb.şekillerde yapılıyor ve gerçektende radyasyondan bebeği koruyor.Ben sipariş vericem fakat güvenilir bir site arıyorum.sizlerde araştırırsanız ve banada bilgi verirseniz çokkk sevinirim.Çok öpüyorum bol şanslar:)

slm kızlar listeye eklediniz mi bwnide bilmiorumm...
bat ım 10hazirandı ve bu sabah test yaptımmm..hamileyiimmmm
bu topık ugur getırdi...mayısta ılk denemeydı dıe bılırım oncekıler yarıkorunaklıydı hep...
ilk ogluma 1sene deneme tedavi suresı ..vs ıle hamile kalabılmiştım ...tedavısız olmuştu sonunda..
ama bu kadar cabuk hiç umıdım yoktu ama oldu...
Rabbim hepinizin gonlune gore versın..hepinize çift çizgi gormeyi nasip etsinn...
çalıştığım için çok sık gırıp takıp edemıyorum havaalanında calışıorum vardıyalı..sık gıremesemde takıp
edecegim..oğlumda kk nın çok faydasını gordum ...cok yararlı bılgıler paylasıp guzel dostluklar kurduk burda

ben yarın kan vermeye gidicem yaaa ne ağrı kaldı ne bişe sade gaz

bugün bende bi kasık ağrısı ve bol miktarda gaz sıkışması var. ayrıca göğüslerim şişmiş gibi ve ucu büyümüş gibi. bu ne ki şimdi? :) testinin sonucunu yaz olur mu canım,bat kardeşliğimiz var merak ediyorum:) umarım her şey istediğin gibi olur:)

bnede 1 hafta onceden basladı bu değişiklikler..
kasık agrısı bel agrısı hatta ayagımda uyusma belkıde ayakta cok kaLIORUM oyuzden oldu ayak agrısı..
gaz varmış gıbı hep içimde canım...
bırde akıntı en buyuk belırtı bende bıtmeyen bı akıntı oldu bat ımdan 4-5 gun once basladı beyazımsı bole koyu ayran kıvamında...
ağızda kurulukta oluo...güöğüste şişio benımkılerde şişti ki regl zamanı pek şişmez ole ..şimdide şişler ve o kasık agrısı hala var bende..
yanı hamıle olabılırsın dıorum kısaca...akıntı falan da varmı ki

canm benımmm testımın sonucunu mutlaka paylaşayacam biz bat kardeşiyiz:)))bu arada teşk ederim inş aynı zamanda hamile kalır aynı anda doğururuz:))

Kızlarrr hepinizee günaydınnnnn.İş yerindeki yoğunluktan dolayı pek bakamadım sayfaya maşallahh yine bi berekett bi bereketttt maşallahhhh.Bu arada saat 11.30 da dr a gideceğim kızlar dua edin herşey yolunda olsun kesemi ilk defa göreceğim ilk dr. randevumm çook heyecanlı ve tedirginimmm...

ınsallah en kısa zamanda kalp atısını da duyarsın artık bıraz buyudukten sonra resımlerını atarsınız

kızlar ben belirsizlikler içindeyim batım değişecek gibi hissediyorum kist için ilaç kullanmıştım o ilaç adet düzenleyici olarak da kullanılıyomuş . :44:yani bilemedim ne zzaman adet olcam normalde 16 sı. haFTASONU DA hassas testlerden yaptım negatifti.:26: akıntılar başladı hafif hafif agrılar da bi kaç güne gelir kart.

ınsallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…