HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

evet benım tam tamına 32 gun telefon da takvıme hatırlatmaya yazıyorum 32 gun sayıyorum bugun olacam dıyorum hıc gunu de gecmıyor bı yonden sevınmem lazım duzensızlık yok

evet cnm maşallah benimde hep duzenli ben 19 unda olmuştum ama 14 ünde olmam lazım 26-27 gun suruyor 1,5 yıldır korunmamıza rağmen olmuyor çatlama problemi var bende bu ay incir havuç kürü yaptım şifası Allah tan artık inş.olur

bende yaptım ıncır havuc kurunu sonra bal tarcın corek otu yanı elımızden ne gelıyorsa yapıyoruz ınsallh sebep olurda bızde guzel haberler verırız

ya bildiğim kadarı ile mutlaka kullanmalısın bence al sorun olmaz yada ara drunu sor bakalım

:)))) cok komik olacak ama benim daha doktorum yok 1 sene önce kısırlık arastırması için gittim doktora 1 sayfa tahlil verdi bunlar bitince görüşelim dedi benimkilerden bi hormon tahlili kalmıstı bu ay onu yaptıracaktım ve eşimde tahlil verecekti ki :))) hamile kaldım o doktorda tayin olmus nerde belli değil işte 20 sinde gidecem doktora begenirsem ona devam edecem napsam acaba :)

rüyamda koca bir tas yonca ayıklıyordum pembe pembe cicekleride vardı :))) baktım tabirine bolca rızk demekmıs ve cok fayları varmıs bu yoncanın süt arttırıyormus :)))))

hayirlosun canim tam mevisiminde gorulen ruyalar hyirdir yonca gormek helede yesilsse bereket getirir :) bende ceviz topluyordum biarada tarlaya girdim sonra volandan kactik cok karma karisikti.delik desik uyuyunca cok urya gorurum de :)

bekleyin bencede ben ertsi gün yaptım silik cıktı :) kandada 17,68 cıktı bu seferde arada kalıyorsun ya tutunmazsa diye

sen bilirsin tabi ama bence başla bir zararı olmaz hem kim hamile kaldıysa çevremde ya burada okuduklarım hepsi kullandı folik asidi

bugun ayin 11 ymis :) kizimin asilari var.. dr dan rdv almam lazim(kendim icin) ve kp in dogumgunu.. biraz once hediye almaya gittik ..hassas testlerden sonuc cikarmiki bilemiyorumda hele bide ben gibi duzensiz adet icin.eger hamile degilsem yumurtlama zamnini tuttramiyoruz yada isi bilmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…