HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bakalım bankada ısı var o ara gıdıp eczaneden alacak ben de heyecan yaptım suan kıpkırmızıyımmm

olursa eger en cok kayınbabam sevınecek ısı dolayısıyla sehır dısında calısıyor ızınlı suan yarın gıdecek adamcagız sevınerek gıtsın garıbım her ay soruyormus kaynanama varmı bıseyler dıye

canim insallah en kisa zaman da kurtursunuz borclardan bende yeni evlendigimde borcumuz coktu ama bitti cok sukur

bizde ilk evlendigimizde borc coktu ama bitti sukur en yakin zamanda kurtulursunuz ins

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:

tüm silik çıkan arkadaşlar hamileler. ay cnm inş. bebişin sana tutunsun da 9 ay sonra sağlıklıca kucağına alırsın...

işte bu yaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam ya Allah sağlıkla kavuştursun.
sevin tabi ya haftamız şenlendi valla

Son düzenleme:
kızlar bende hamile kalmak istiyorum bakalım. benimki problemli yumurtalık tüplerimden biri kapalı. ilk gebeliğim aşılamayla olmuştu. bir kızım var şimdi çok şükür. ama ikinciyi istiyoruz. bu arada 2 gebelik daha yaşadım ama biri kendiliğinden düştü ikincisi kalbi durdu kürtajla aldılar. şimdi bakalım istiyorum ama ne zaman tutar bilmiyorum. yumurta soldan gelmesi lazımki tutusun. dua edin kızlar banada. hamile kalmaklada problemim bitmiyor benim. pıhtılaşma sorunu olduğu için düşük yaptım. hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam gerekecek. allah kimseyi çocukla sınamasın. isteyen herkese rabbim çocuk versin

Rabbim gönlüne göre versin inşllah kzına kardeş sağlıkla gelir en yakın zamanda.
kaç yaşında kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…