- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.821
ben duymadım ne işe yarıyormuşki
bızımde olsa en azından esımın ılacından kurtuluruz devlet karsılamıyor 130 kusur bebek ıcın feda olsun ama hıc kımsenın yardımı olmadan ev aldıgımız ıcın ve herseye yenı basladıgımız ıcın esya olarak odemelerımız cok fazla ondan dolayı sıkıntı yaratıyor
olursa eger en cok kayınbabam sevınecek ısı dolayısıyla sehır dısında calısıyor ızınlı suan yarın gıdecek adamcagız sevınerek gıtsın garıbım her ay soruyormus kaynanama varmı bıseyler dıye
iyiymiş aktarlardamı satılıyor acabaCinsi gücü arttırıyormuş Kadınların yumurtalamasında etkisi varmış.Kadınlarda adet düzenleyici .yumurtalamayı artırır.
olursa eger en cok kayınbabam sevınecek ısı dolayısıyla sehır dısında calısıyor ızınlı suan yarın gıdecek adamcagız sevınerek gıtsın garıbım her ay soruyormus kaynanama varmı bıseyler dıye
bızımde olsa en azından esımın ılacından kurtuluruz devlet karsılamıyor 130 kusur bebek ıcın feda olsun ama hıc kımsenın yardımı olmadan ev aldıgımız ıcın ve herseye yenı basladıgımız ıcın esya olarak odemelerımız cok fazla ondan dolayı sıkıntı yaratıyor
iyiymiş aktarlardamı satılıyor acaba
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
kan vermeye gıdıyorummmmm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
kızlar bende hamile kalmak istiyorum bakalım. benimki problemli yumurtalık tüplerimden biri kapalı. ilk gebeliğim aşılamayla olmuştu. bir kızım var şimdi çok şükür. ama ikinciyi istiyoruz. bu arada 2 gebelik daha yaşadım ama biri kendiliğinden düştü ikincisi kalbi durdu kürtajla aldılar. şimdi bakalım istiyorum ama ne zaman tutar bilmiyorum. yumurta soldan gelmesi lazımki tutusun. dua edin kızlar banada. hamile kalmaklada problemim bitmiyor benim. pıhtılaşma sorunu olduğu için düşük yaptım. hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam gerekecek. allah kimseyi çocukla sınamasın. isteyen herkese rabbim çocuk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?