- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.841
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
bu ay tam 1 yildirmlove sen ne zamandır istiyorsun?
bu ay tam 1 yildir
inşallah bu ay olmuştur canım benim bu ay hüsran oldu..sabah kalkınca erken gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi
moralim okadar bozukki sabahtan beri ağlıyorum..
yumurtalığa giden tüpler tıkalı olabiliyomuş bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı kızlar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
peki sorun varmı cnm eşinde yada sende
canim benim bat bugundu ama erken test yaptim olumlu cikti aksamuzeri tam sonuclar gelicek ama doktordada test yaptim 2 gun once silik cikti doktor hamiliesin dedi hamile kalmadan once doktora gittim yumurta uyarici ilac vermisti
inşallah bizde temmuz ayında veririz canım mutlu haberianladım cnm benim Allah ım sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş.bende çok istiyorum ama olmuyor zamanı var daha demekki
anladım cnm benim Allah ım sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inş.bende çok istiyorum ama olmuyor zamanı var daha demekki
Yaaa kızlar bişey sorucam...
Smear testi yapıldıktan sonra şiddetli bel ağrısı yaşayan oldumu...Ayy fenayım ben
dün yapıldı bana eve geldiğimden beri çok fena belim ağrıyor normalmi acaba:44:
ben suphelendim hamile olabilirsin.. test yapslm kıssslarrrr
gecen ay mayıs 6 da adet oldum haziran 10 da bu ay ikinci adetimi oldum fakat benim hep 28 günde bir olur.. yani bu ay 6 gün geç adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi.. acaba üstüne mi gördüm ben yahuuu :S
inşallah bizde temmuz ayında veririz canım mutlu haberi
evet canim vardir bundada bir hayir allah ol derse olur ne zamandir olmuyo bilmiyorum ama yeniyse tadini cikar bu gunlerin banada diyolardi olur uzulme diye tabi ben yinede uzuluyodum sen uzulme
beklenmeyen adetime son 2 gün. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?