HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum

ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum

hadi gözün aydın... inş. bebeğim doğdu diye de haber verirsin. çok sevindim.

slm kızlar..
tesekkur ederim tebrikleriniz için...
ben daha dr a gıtmedım..kese yıde kalp atışıda alamıcaz dıe onumuzdekı hafta gıderız dedık eşimle...
ama sağ kasığım çok agrıo ozellıkle işteyken ayakta kalıncamı oluo anlayamadım.oğluma hamıleyken hiç bole bişi hatırlamıorum oldugumu..
sağ kasığım belım ara ara agrıo sızdede olan varmı acaba bole...

hadi gözün aydın... inş. bebeğim doğdu diye de haber verirsin. çok sevindim.

valla suan bırsey hıssetmıyorum ılk tahlıl sonucunu aldıgımda cok sevındım zaten hemsıre verdıgınde guldu hayırlı olsun dedı nasıl yanı dedım sonucu verdı ordan hemen ozele gıttık keseyı gorebılırmıyız dıye doktor baktı bı hafta sonra gorebılırız dedı bende anlattım 2 dusugumun oldugunu sorunları anlattım her ıhtımale karsı ıgne verdı ve coraspın bakalım hayırlısı ınsallah ben hıc umutlu degıldım kızlar sızde umudunuzu kaybetmeyın

Oyyyy Oyyyyyy Oyyyyy maşalllahhh maşallahhhh sağ salim büyüsün inşallahh artık salıkla doğsunn tebrikk ederimmmmmmm canımmmm.Akıntım hep ıslaklık hissediyorum dediğinde aslında yazacaktım aynen bnimde öle diye ama umutlandırmak gibi olmasın bugünü devirelim yarın yazarım diyodummm senn benim cevap öncedenn öğrendinn maşallahhh maşalhhhh kese hemen gözükmez zaten bekle sabırla sağlıklı mutlu bi hamilelil geçirirsin inşallah.Ben 6.haftamda dr a gittim keseyide bebeğimin kalp atışını da gördüm sende bekle aceleci davranıp üzülme sakın sakin sakin bebeğinin içinde büyümesini bekle öyle hızlı büyüyorlar ki rabbimin mucizesi.

hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar bu topık bana cok ugurlu geldı umarım sızede ugurlu gelır ayyyy cok mutluyummm

çok sevindim cnm Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder inş.sen anlattıkça kendim yaşamış gibi oldum inanki bizlerede dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…