- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.861
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
ben geldımmm kan sonucu 247.43 keseyı goremedık doktor her ıhtımale karsı gobekten yapılan ıgnelerden verdı 3 kutu onu kullanacam hafta ya ınsallah keseyı de gorurum
valla suan bırsey hıssetmıyorum ılk tahlıl sonucunu aldıgımda cok sevındım zaten hemsıre verdıgınde guldu hayırlı olsun dedı nasıl yanı dedım sonucu verdı ordan hemen ozele gıttık keseyı gorebılırmıyız dıye doktor baktı bı hafta sonra gorebılırız dedı bende anlattım 2 dusugumun oldugunu sorunları anlattım her ıhtımale karsı ıgne verdı ve coraspın bakalım hayırlısı ınsallah ben hıc umutlu degıldım kızlar sızde umudunuzu kaybetmeyın
hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar bu topık bana cok ugurlu geldı umarım sızede ugurlu gelır ayyyy cok mutluyummm
hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar bu topık bana cok ugurlu geldı umarım sızede ugurlu gelır ayyyy cok mutluyummm
tebrikler canım ah şu topik bizlerede uğurlu gelse gözümüz aydın olsa değilmi
tebrikler canım ah şu topik bizlerede uğurlu gelse gözümüz aydın olsa değilmi
bende uğurlu geleceğine inanıyorum haziran geçti tabi benim inşallah temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?