- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.981
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....
günaydın kızlar iyi kandiller..
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
hayır adetime iki gün vardı ama burda okudukça arkadaşların yazdıklarını umutlanıp test yaptım:)
aynen bende gaza gelecegm yakinda :) biraz onc puding yedim sanki hala bogazimda tadi var eksi gbibenim gec dollenme ihtimali sizden fazla oldugu icin erkenden yapmak istemiyorum ama dayanamiyorumdaa oyyyy sabir!! persembe gunu yapmayi dusunuyorum 13 mayis-16 haziran :)
:)) bu ay tedavi mi gordun??? Bnmde 18 mayis, haziran belli deil:)) hc tedavi gormuorum saldim cayiraacaba kndi kafama gore klomen mi kullnsam
benimde belli olmuyor canim 9 ayda insan kac kez adet olur.en az 8-10 kez demi ben 5 kez adet oldum gecen ayda biray gecikmeli geldi heray birer hafta ati..ilk ay geldi ondan sonra bir hafta gecikti ondan sonra ir haftanin uzerine bir hafta daha sonraa+1 haftalarla bayaa bi geccikti.bu son adetimde hergun en az bir bardak(su) adacayi ictim adetten itibaren 14 gune kadar ise yararsa yumurtaliklara hamileyim :)
Bzz bu isi beceremioz heralde ya byerde yanlislik yapioz ama nerde bilemedim?
Bzz bu isi beceremioz heralde ya byerde yanlislik yapioz ama nerde bilemedim?
bayanlar ii aksamlar lutfen bırı bana cvp versın... benım gunum gecelı 2 gun oldu kan testı yaptırdım 4 gun once cıkmadı bugun ıdrar testı yaptım yıne cıkmadı .. normal sartlarda adetım hıc gecıkmez ve oyle aman aman sancılarım olmaz ama sımdı adetımın bıtmesınden berı ara ara sancım oluyor cok uykum gelıyor ve tabıkı goguslerım eskı durumuna nazaran baya bı dlgunlastı .. psıkolojık desem bu kadar belırtının bı arada olması mumkun mu ... cok kafam karısık ...neden boyle olmus olabılırım acaba ...
Biraz daha beklemelisin bence benim ucuncu gebeligimde on gun sonra idrarda cikmisti.
Gerci en kesin sonuc kan tahlili.pazartesiyi beklemek zor olsada gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?