HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

slm dupdurucan benimde bat 17 haz bende 28 günde bir oluyorum fakat son adet tarihim 20 mayıs .Adet olduğun günü 1.gün kabul et o zaman 16 haziran oluyo

Walla bnm belli olmuo.genelde ya ayni gn olurum yda iki gun snra

anladim cnm.. o zaman seninki 29dan fazla sürüyor. 30-31 gün olabilir. bir iki gün daha gececek sanirim. :44::44: peki nasil hissediyorsun kendini? bende henüz gelen giden yok. dün de yazmistim. doktora gittim. kan testi yapabilir misiniz dedim. ama almanyada hemen kan testi yapilmaz cevabi aldim. gittigim ev doktoruydu. aile doktoru yani. eczaneden bir test alin lütfen ve sonucu ile kadin dogum uzmanina gidin dediler ben de o sinirle test filan almadim. nedense kirmizilarin gelecegini düsündürdü bana bu durum ve haftasonunu gecirmeye karar verdim. normalde 29. günüm bugün yani.

Walla bende bisey yok ne agri ne sizi sadce asiri cinsel istekszlgm var ne alkaysa:)))) 4 senedir hamis olamadim bu ayda umutsuzm anlican...

Walla bende bisey yok ne agri ne sizi sadce asiri cinsel istekszlgm var ne alkaysa:)))) 4 senedir hamis olamadim bu ayda umutsuzm anlican...

bugün nerdeyse 2 saat annemle konustum telefonda. yazik kadin merakla bekliyor bi haber vereyim diye. yok henüz dedim. sesimi gayet rahat ve hic umursamaz gibi bir hale getirerek. uzaktayim ve kocamdan baska hic kimse yok tanidigim. annemi de üzmek istemedim. birden istiyorsun biliyorum dedi. dua et yavrum dedi. en güzel zamanda en kiymetli haliyle olacaktir dedi. burda cok insanin hikayesini okuyorum. tek tek hamileler icin dua ediyorum bebeklerini saglikla sihattle kucaklasinlar diye. cünkü hamile kaldiktan sonra da baska bir sürec basliyor. ben hamile kaldim ama 11 hafta civarinda kalbi durdu. Allah göstermesin birdaha bana ve hic kimseye. hamile kalmak isteyen tüm arkadaslarim icin de dua ediyorum. hayirlisiyla hepimiz bu haberi alalim diye.

tabii ki umutlari kaybetmemek önemli. lütfen stres yapma bana simdiye kadar gittigim tüm doktorlarin sordugu ilk soru ne kadar stresli bir hayatiniz var oran verebilir misiniz oldu... tuhaf gelmisti ama okudukca ne kadar etkili oldugunu farkettim. senin icin kendim icin ve burda hamile olmak istediklerini bildigim tüm arkadaslarim icin dua edicem. Insallah rabbim nasip eder.

Senn icnde uzuldum arkadasim.allah kolaylik versin..ben artik stress yapmiorum.ins. Dualarin sonuc verir..sende bayag bi iclenmissin,bu kadar tkma kismetse olur zaten.hayirlisiysa olsun cnm.kc senedir evlisin?

çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....

gozun aydin canim tebrik ederim saglicakla kucagina alirsin insallah gunun gecmismiydi?

tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

günaydın kızlar iyi kandiller..

kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur mu çok korkuyorum

günaydın kızlar iyi kandiller..

kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur mu çok korkuyorum

panik yapma arkadasım.. o kadar yaygın ki artık.. gebelikte lekelenme yasamadan doguran cok az sayıda. saglıkla sıhhatle kucagına alacaksın Allahın izniyle bebişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…