- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.941
tskkr ederım bat 14 o gun test yaptım sılık cıktı sonra kan tahlılı ordan garantıledım ultrasondan gozukmez kan degerının 1000 uzerınde olması gerekıyormus p.tesı ye kadar bekle bence hayırlı haberler ver sonra da
ben kendı hesaplarıma gore hesapladım 15 cıkıyor yanı 15 hazıran:44:
Kızlarr bu topik nasıl bi topik maşalllahh.Kıskançlıktann çatlatılan bi topik oldu maşallahhh.Hiçbirimiz başka topiklere gitmedik arkadaş bağlarımız çok kuvvetli birbirimize özelden de telden de ulaşıyoruz.Çok güzel bi dostluğumuz oldu.Tabi ki bu karşılıklı oldu hepimizin iyi niyeti ve samimi olmasından kaynaklandı.Hepimiz dosdoğru yalansız abartısız herşeyimizi burda paylaştık.Çekemeyen niyeti başka olan herkesde geldiği gibi gitti.Maşallahhhh bizeeee maşallahh topiğimizeee.Sahte isimlerle gelenlerrr komiksiniz size oturupp gülüyoruzzz keyfimize keyif katıyosunuzzz :)))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
yani bende kendime göre hesaplıyorum da
2 gün önce oluyorum genelde
ona göre mi hesaplamam gerekiyo yani
cnm sen hiç ovilasyon testi almışmıydın?
Canim haberini ilk okuyunca cok sevindim inansanki kendi haberim gibi.
Allahim sglikla kucagina almayi nasip etsin ins canim.
tebrik ederim cnm allah tamamına erdırsın inş kucagına almayı nasip etsin saglıkla sıhatle rabbim :)
Kızlarr bu topik nasıl bi topik maşalllahh.Kıskançlıktann çatlatılan bi topik oldu maşallahhh.Hiçbirimiz başka topiklere gitmedik arkadaş bağlarımız çok kuvvetli birbirimize özelden de telden de ulaşıyoruz.Çok güzel bi dostluğumuz oldu.Tabi ki bu karşılıklı oldu hepimizin iyi niyeti ve samimi olmasından kaynaklandı.Hepimiz dosdoğru yalansız abartısız herşeyimizi burda paylaştık.Çekemeyen niyeti başka olan herkesde geldiği gibi gitti.Maşallahhhh bizeeee maşallahh topiğimizeee.Sahte isimlerle gelenlerrr komiksiniz size oturupp gülüyoruzzz keyfimize keyif katıyosunuzzz :)))))
ovilasyon testinden alsammı karar veremedim ya ?
Bu sahte kisiler nasil oluo yhaa? Erkekler mi grio??? Yok artik
bende onun icin merakettim canim demmkki bilinen sahteler var ogrenelim bizde tedbirimizi alalim..
Ovilasyon testi yumurta takibi icindi deil mi? Gercekten ise yaricaksa bende alim...isine yarayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?