- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.121
hadi hayırlısı bakalım inş.busefer sağlıkla tutunur bebişin.biz ne kadar çok istesekte vakti var demkki onu bekliyor.
bende çok heyecanlıyım .kendimi kaptırmamaya çalışıyorum.ama bi komşum var sağolsun her gördüğünde geçti mi adetin diye soruyor ve bende ister istemez çok heyecanlanıyorum ne yapıcam bileiyorum :)
silik çıkan çizgiler kopkoyu çıksın bi daha ki testte :) yada iyisimi direk kan yaptır canım kesin sonuç :)
20.06 bat:)
çok heyecanlıyım ama çünkü 2 senedir hiç hamile kalamadım ondan önce 5 kaybım oldu.trajıkomik bi hikaye aslında benimkisi :)
rabbim bidaha acı ,kayıp göstermesin inş.
belirtilerin var mı peki?hani böyle ağrılar göğüsler felan?
pat diye atladım ama konuya..benimde 3 ay önce düşüğüm oldu..bu ay bıraktk korunmayı..siz ne zaman bıraktınız krunmayı??ve hamile kalsamda unutmuşum bugün benim adet günüm gelmedi ama ağrılarım var bunlar oluyomuydu hamilelikteşişkinlik ve halsizlik var aslında ama kendimi de çok kaptırmak istemiyorum açıkçası...
3 ay önce düşük yaptım oyüzden bu sefer çok gaza gelmicem
wow senin az kalmış hadi hayırlısı :)
ya benim daha bi hafta olduğu için çok bişey yok ama bi şişlik, göğüslerde acıma fln var bakalım bikaç gün daha beklemem lazım
inş en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum o zaman senin
Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşşş çok mutluyum geçen ay düşük yapmıştım ama bu ay tekrar hamile kaldım şükürler olsun doktorum korun demişti ama korunmadım çünkü başka bir doktoruda prof.hatta korunma demişti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın inşşş ama bişe soracam hamilelikte bel ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı merak ediyorum:44: tek ağrım belimde başka hiçbiryerımde bi ağrı yok ..herkesi öpüyorummm
günaydınlaar..
hala hastayım desem.ne gripmiş 2 haftadır fazla sürdü antibiyotikde almak istemiyorum resmen sürünerek geliyorum işe.
teşekkür ederim canım deneyeceğim bugüngunaydın geçmiş olsun cnm ballı ıhlamur iç faydasını görürsün
teşekkür ederim canım deneyeceğim bugün
bizimde dun olmadı birşey eşim çok yorgundu bugunde 8.gunumuz bugun deniycem inş.
olur inşallah canım ya önünde birsürü zaman var.bende geç kaldım sanırım ama dün esti keçi boynuzu aldım kaynatıp eşime içirdim benim dün 14.gündü.keşke önce başlasaydım dedim.
ya aslında faydalı bişey fazladan içirsen de birşey olmaz bence.hatta bende içtim gribede iyi geliyormuş öyle okudum netten
inşallah canım sen çalışıyormusunevet cnm haklısın inş.şifasını görürüz
inşallah canım sen çalışıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?