HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Bnimde findik buyuklugunde .agda yaptktn bikc gun snra cikmisti.cok aciyordu.bn bi sekilde siktm icnden hep ilthap ve kn cikti.ole bisey olabilir sende de.

peki bisi sorucam benim canim cikolata istio napicaz hani hamile olunca yine goguslerin acio kasiklarin agrio normal regl belirtisi oluo ya cani gebe ilup yine cikolata isteten varmi :):)

Dun test yapmistim cikmadi 4 gun kala yani...cogu kisinin cikiyomus...off varmi yokmu cok merak ediyorum...

Adetinden sonra şişlik inecek mi kontrol et. insede doktora git ve tam yerini göster. Buna benzer bi olay benim başıma da gelmişti. 6 ay şişti indi şişti indi :) doktor doktor gezdim teşhis için. Sonuçta korkulacak bir durum olmadığı ortaya çıktı.
Endişelenme ama ihmalde etme. bikini bölgesinde iç organ bulunmazmış, hormon veya lenf sıvısı üreten bezler olurmuş ve bu bezler enfeksiyona bağlı şişebiliyormuş. çok nadir durumlarda çikolata kisti bu bölgeye yerleşebiliyormuş.
insanın moralıni bozuyor yeri itibariyle ama içini ferah tut. ben prof Kılıç Aydınlı'ya gitmiştim. içimi rahatlatmıştı. gebe kal sezeryan yapar içeriyi temizleriz, demişti. Kılıç hocayı bu vesileyle tavsiye ederim. sadece doğum konusunda değil kadın hastalıklarında da çok tecrübeli.

anladim canim takip edicem Ben biraz usuttum sanirim dedigin olabilir... Bu arada onerdigin doktor nerede? Ben ankaradayimda...

Bende geçen ay düşük yaptım ve bu ay umutluyum. Doktor beklemene gerek yok demişti. İnşallah senin gibi mutlu haber alırım.

kızlar benide yazın listeye. 29 Haziran'ı tutturabilirsem temmuza kalmıycam. Aminnnn

herkese merhaba , haziran ayı bana hiç uğurlu gelmedi ne yazık ki 12sinde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve bu cumartesi kontrole gideceğim , temennim doktorun toparlanmışsın beklemene gerek yok demesin...

demese bile 3 ay ,çinde yeniden deneyebilirmişim ilk gün böyle demişti. umarım hepiniz dağlıklı hamilelikler geçirirsiniz ve ben de umarım sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirim.

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun ne soylenir bilemedim... Ama bir eksikligi yada ozuru olan cocugu rabbim alirmis...insallah hic sorun yasamadan tekrar hamile kalirsin ve bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz...

merhaba hanımlar.
batım 20.06.okadar çok yazmışımdır ki belki sıkıldınız bile.ama çok heyecanlıyım ben ya.dayanamadım test aldım ve bi bi saat önce yaptım.ikinci çizgi varla yok arası çok hafif sanki görünüyor.

hamiş olmayanlar sizin nasıl çıkıyordu testleriniz yani hafif bi iz gibibile mi olmuyordu testteyada nasıl oluyordu?

lütfen yardım rica ediyorum yorum ve tecrübelerinişzle

Benim testlerimde hiiç silik dahi olsa ikinci çizgi çıkmamıştı ve genelde ikinci çizgi silikte olsa varsa eğer hamişsin demekmiş acilde bi kan testi yaptırsana hemencecik, öğrenelim sonucunu.. inşallah hayırlı haberlerini alırız

bence hamilesin.olan çıkmayabilir ama çıkıyorsa vardır derler.yani eğer o testte söylenen süreçte o silik çizgiyi gördüysen bence hamişsin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…