- 4 Nisan 2012
- 1.257
- 279
- 373
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.161
yok ya benim bildiğim çoğu kişinin çıkmıyor gecikme olmadan .sen içini ferah tut yinede
kizlar bugun regl olmam lazim ama olmadim beklemedeyim bakalim nolcak :))
peki bisi sorucam benim canim cikolata istio napicaz hani hamile olunca yine goguslerin acio kasiklarin agrio normal regl belirtisi oluo ya cani gebe ilup yine cikolata isteten varmi :):)
inşallah hamişsindir canım
Dun test yapmistim cikmadi 4 gun kala yani...cogu kisinin cikiyomus...off varmi yokmu cok merak ediyorum...
şimdiye kadar duymamıştım ama sen hamişsen bunu da gebelik belirtileri arasına koyalım bence
Yok oyle degil benimki baya yayvan acisi gecti simdideBnimde findik buyuklugunde .agda yaptktn bikc gun snra cikmisti.cok aciyordu.bn bi sekilde siktm icnden hep ilthap ve kn cikti.ole bisey olabilir sende de.
peki bisi sorucam benim canim cikolata istio napicaz hani hamile olunca yine goguslerin acio kasiklarin agrio normal regl belirtisi oluo ya cani gebe ilup yine cikolata isteten varmi :):)
Insallah hamissindir sen bize guzel haberi ver 9 ay boyunca cikolatalar bizden:)
anladim canim takip edicem Ben biraz usuttum sanirim dedigin olabilir... Bu arada onerdigin doktor nerede? Ben ankaradayimda...Adetinden sonra şişlik inecek mi kontrol et. insede doktora git ve tam yerini göster. Buna benzer bi olay benim başıma da gelmişti. 6 ay şişti indi şişti indi :) doktor doktor gezdim teşhis için. Sonuçta korkulacak bir durum olmadığı ortaya çıktı.
Endişelenme ama ihmalde etme. bikini bölgesinde iç organ bulunmazmış, hormon veya lenf sıvısı üreten bezler olurmuş ve bu bezler enfeksiyona bağlı şişebiliyormuş. çok nadir durumlarda çikolata kisti bu bölgeye yerleşebiliyormuş.
insanın moralıni bozuyor yeri itibariyle ama içini ferah tut. ben prof Kılıç Aydınlı'ya gitmiştim. içimi rahatlatmıştı. gebe kal sezeryan yapar içeriyi temizleriz, demişti. Kılıç hocayı bu vesileyle tavsiye ederim. sadece doğum konusunda değil kadın hastalıklarında da çok tecrübeli.
Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşşş çok mutluyum geçen ay düşük yapmıştım ama bu ay tekrar hamile kaldım şükürler olsun doktorum korun demişti ama korunmadım çünkü başka bir doktoruda prof.hatta korunma demişti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın inşşş ama bişe soracam hamilelikte bel ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı merak ediyorum:44: tek ağrım belimde başka hiçbiryerımde bi ağrı yok ..herkesi öpüyorummm
anladim canim takip edicem Ben biraz usuttum sanirim dedigin olabilir... Bu arada onerdigin doktor nerede? Ben ankaradayimda...
ayy insallah yaa rabbim hepimizin gibusumu mercimeklerle doldursun insallah :) himm buarada bebis varsa isterim cikolatalarimi :))))
herkese merhaba , haziran ayı bana hiç uğurlu gelmedi ne yazık ki 12sinde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve bu cumartesi kontrole gideceğim , temennim doktorun toparlanmışsın beklemene gerek yok demesin...
demese bile 3 ay ,çinde yeniden deneyebilirmişim ilk gün böyle demişti. umarım hepiniz dağlıklı hamilelikler geçirirsiniz ve ben de umarım sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirim.
merhaba hanımlar.
batım 20.06.okadar çok yazmışımdır ki belki sıkıldınız bile.ama çok heyecanlıyım ben ya.dayanamadım test aldım ve bi bi saat önce yaptım.ikinci çizgi varla yok arası çok hafif sanki görünüyor.
hamiş olmayanlar sizin nasıl çıkıyordu testleriniz yani hafif bi iz gibibile mi olmuyordu testteyada nasıl oluyordu?
lütfen yardım rica ediyorum yorum ve tecrübelerinişzle
merhaba hanımlar.
batım 20.06.okadar çok yazmışımdır ki belki sıkıldınız bile.ama çok heyecanlıyım ben ya.dayanamadım test aldım ve bi bi saat önce yaptım.ikinci çizgi varla yok arası çok hafif sanki görünüyor.
hamiş olmayanlar sizin nasıl çıkıyordu testleriniz yani hafif bi iz gibibile mi olmuyordu testteyada nasıl oluyordu?
lütfen yardım rica ediyorum yorum ve tecrübelerinişzle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?