- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.141
gunaydınllaaarrr sekerlerrr hayırlı bı gun olsun ınsallah
günaydın canımmm.nerde kaldın gözlerimiz yolda kaldı bugün
Kızlarrr hepinizee günaydınlarrr bugün nasılsınızz bebişi olanlarr nasıl hissediyorsunuz benim arada kasık ağrım oluyor dr. kontrolüm haftaya beklemek çok zor geliyor hep gidip ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum.Gittiğimize dr dan talep edeceğim ultrasondayken eşim çekim yapabilir mi tvden diyeceğim bi sonraki kontrole kadar bari izler dururum bebeğimi :)
ne guzel yaa ben daha goremedım yarın dr gıdecem ıgnem bugun bıtıyor belkı yıne ıgne verır ınsallah gerek kalmaz cunku canımı cok yakıyor
bende de ıstahsızlık var canım hıc bırsey ıstemıyor yarın keseyı gorsem ıcım rahatlıyacak gorebılırmıyım acaba?
Kizlar lutfen yardim edin ...
Nasil anlatacagimi bilmiyorum AMA en samimi topic burasi oldugu icin sizinle paylasacagim... Bikini bolgemde sol tarafimda acayip bid sislik var adetime 3 gun kaldi bride tatildeydik acaba enfeksiyon falan mi kaptimyoksa gebelik belirtisimi?
Kizlar lutfen yardim edin ...
Nasil anlatacagimi bilmiyorum AMA en samimi topic burasi oldugu icin sizinle paylasacagim... Bikini bolgemde sol tarafimda acayip bid sislik var adetime 3 gun kaldi bride tatildeydik acaba enfeksiyon falan mi kaptimyoksa gebelik belirtisimi?
Icten gibi rahim bolgemde ceviz buyuklugunde sizliyor bide
Icten gibi rahim bolgemde ceviz buyuklugunde sizliyor bide
o zmn enfeksiyon falan değildir şu adet dönemini bekle bence olmazsa bir dra gidersin
inşallah gebeliktendir böyle düşünelim böyle olsun
Dun test yapmistim cikmadi 4 gun kala yani...cogu kisinin cikiyomus...off varmi yokmu cok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?