- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.181
Benim testlerimde hiiç silik dahi olsa ikinci çizgi çıkmamıştı ve genelde ikinci çizgi silikte olsa varsa eğer hamişsin demekmişacilde bi kan testi yaptırsana hemencecik, öğrenelim sonucunu.. inşallah hayırlı haberlerini alırız
bence hamilesin.olan çıkmayabilir ama çıkıyorsa vardır derler.yani eğer o testte söylenen süreçte o silik çizgiyi gördüysen bence hamişsin canım
şuan heyecan ve meraktan ter döküyorum resmen.aslında çok ümitlenmekte istemiyorum.daha önce çok kaybım oldu.birdekorku var tabi.
bi iki gün daha beklesem nasıl olur.heyecanım bi kontrol altında olsun.bayılırım yoksa ben kan verirken .
birde bana ne olur dua edin.bu sefer çok istiyorum ya.
3 boş 2 dış gebelik geçridim .çok zordu.bu sefer sağlıkla alsam bebişimi kucağıma inş.lütfen dua edin olur mu?
testi de banyoda bırakmayı düşünüyorum bakalım eşim fark edicek mi o çizgiyi diye :) nasıl olur?
iyiki varsınız...çok teşekkür ederim ...heyecanlıyken kan verirsem bayılırım ben :)dayanamam ki:)
tabi sonucu beklemeye de dayanamıyorum :)
bugün sırf uyumak için işten erken çıktım.yolda test aldım dayanamadım.
inanın kalbim yerinden fırlayacak sanki.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.kendimi topladığım ilk anda kan vermeye gideceğim söz:)
umarım hayal kırıklığı yaşamam.dcl_xcl canım senin haberini alınca inan çok sevinmiştim.formu takibe ilk başladığım gün görmüştüm çünkü :)
allahım her isteyene nasip etsin.
hem çok heyecanlıyım hem gözlerim açılmıyor uykudan .ben biraz uzanayım müsadenizle olur mu?
Cok gecmis olsun ne soylenir bilemedim... Ama bir eksikligi yada ozuru olan cocugu rabbim alirmis...insallah hic sorun yasamadan tekrar hamile kalirsin ve bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz...
aynısını doktorumda söyledi , zaten en büyük tesellim bu . şimdi ise bir korku var bir dahaki hamileliğimde aynını yaşar mıyım diye. iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın dilerim.
iyiki varsınız...çok teşekkür ederim ...heyecanlıyken kan verirsem bayılırım ben :)dayanamam ki:)
tabi sonucu beklemeye de dayanamıyorum :)
bugün sırf uyumak için işten erken çıktım.yolda test aldım dayanamadım.
inanın kalbim yerinden fırlayacak sanki.
dualarınızı esirgemeyin lütfen.kendimi topladığım ilk anda kan vermeye gideceğim söz:)
umarım hayal kırıklığı yaşamam.dcl_xcl canım senin haberini alınca inan çok sevinmiştim.formu takibe ilk başladığım gün görmüştüm çünkü :)
allahım her isteyene nasip etsin.
hem çok heyecanlıyım hem gözlerim açılmıyor uykudan .ben biraz uzanayım müsadenizle olur mu?
hımm testte 5 -20 dk arası diyordu 10 dk sonra baktığımda görmüştüm.şimdi kuruyunca tabi az daha belli.ay umarım sağlıkl hamişimdir.:18:
Seni tanimiyorum AMA gercekten cok uzuldum inaniyorum boy boy cocuklari olacak hepimizin biz onlarin onlarda bizim kiymetimizi bilecek...
kizlar gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnn opuyorum hepinizi kocamannn :) kimsecikler yok henuz ama ben esimi ise yollar yollamaz solugu burda aldim :) ben hala beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum ama tek cozgiyi gorurum diye korkuyorumm
Bende cok ilthap var.sanirim brazda ondan bebis tutmuo...ne kullansamm gecsin dye? Doktor fitil vermisti amA bi ise yaramadi :$
günaydın güzeller....
günaydın canım.umarım tek çizgiyi görmezsin.senin sonucunu da merakla bekliyoruz
Bende cok ilthap var.sanirim brazda ondan bebis tutmuo...ne kullansamm gecsin dye? Doktor fitil vermisti amA bi ise yaramadi :$
Iltihabin belirtiside kasik agrisi demi?Bende cok ilthap var.sanirim brazda ondan bebis tutmuo...ne kullansamm gecsin dye? Doktor fitil vermisti amA bi ise yaramadi :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?