- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.201
Gunaydiiin .:) son 2 gunun verdigi gerginlik ve heyecan icindeyimgunaydınlaaarrr tatlı anne adayları bugun nasılsınız
Gunaydiiin .:) son 2 gunun verdigi gerginlik ve heyecan icindeyim
Selam kızlaar ben geldimm
Dün giremedim kusura bakmayın, yataktan hiç kalkamadım tüm gün toplasanız 5 saat uyanık kalmışımdır. Sürekli kustum.Sanırım biraz da midemi üşütmüşüm o da tuz biber oldu.Hiç yemek yiyemedim,yediğimde aynen geri çıktı.Bugün çok şükür daha iyiyim.2 tabak çorba içebildim.Yeni kendime geldim hemen size geldim
Sayfaları okuyorum yeni hamiş var mı bilmiyorum inş vardır.Öpüyorum kocaman!
hosgeldınnnn elıff yaa ben de hala bısey yok anlamadım gıttı bende ıstıyorum mıde bulantısı uyku ama yokk
Hoşgeldin Pisipamukselamlar ben de yeni girdim buraya bat 26 haziran
bakalım heyecanla bekliyoruz :)
Benimde batım 22 hazirana kaydi
Haber etmistim kirmizilari 4 gu n erkenden gordugumu AMA arada kaynamis:)
20.06 bat:)
çok heyecanlıyım ama çünkü 2 senedir hiç hamile kalamadım ondan önce 5 kaybım oldu.trajıkomik bi hikaye aslında benimkisi :)
rabbim bidaha acı ,kayıp göstermesin inş.
belirtilerin var mı peki?hani böyle ağrılar göğüsler felan?
Tebrikler canım,çok güzelMeraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık gebeyim Rabbim herkese nasip etsin inşşş çok mutluyum geçen ay düşük yapmıştım ama bu ay tekrar hamile kaldım şükürler olsun doktorum korun demişti ama korunmadım çünkü başka bir doktoruda prof.hatta korunma demişti Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versın inşşş ama bişe soracam hamilelikte bel ağrısı yaşayan arkadaşlar varmı merak ediyorum:44: tek ağrım belimde başka hiçbiryerımde bi ağrı yok ..herkesi öpüyorummm
herkese merhaba , haziran ayı bana hiç uğurlu gelmedi ne yazık ki 12sinde 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve bu cumartesi kontrole gideceğim , temennim doktorun toparlanmışsın beklemene gerek yok demesin...
demese bile 3 ay ,çinde yeniden deneyebilirmişim ilk gün böyle demişti. umarım hepiniz dağlıklı hamilelikler geçirirsiniz ve ben de umarım sağlıklı bir şekilde hamile kalabilirim.
hadı guzel haberı ver bıze 2 gun sonra bende 3 gıbı dr gıdecem bakalım keseyı gormek ıcın ınsallah saglıklı bır gebelıktır
Ayy en bastan bukadar zormu cok korkuyorumSelam kızlaar ben geldimm
Dün giremedim kusura bakmayın, yataktan hiç kalkamadım tüm gün toplasanız 5 saat uyanık kalmışımdır. Sürekli kustum.Sanırım biraz da midemi üşütmüşüm o da tuz biber oldu.Hiç yemek yiyemedim,yediğimde aynen geri çıktı.Bugün çok şükür daha iyiyim.2 tabak çorba içebildim.Yeni kendime geldim hemen size geldim
Sayfaları okuyorum yeni hamiş var mı bilmiyorum inş vardır.Öpüyorum kocaman!
Ayy en bastan bukadar zormu cok korkuyorumvazgecsemmi? ,:)
Kızlarrrr hepinizeee merhabaaaa nasıl gidiyorr hayatlarınız.Valla ben bi lokma bile yiyemiyorum canım istemiyor hiç su bile içesim yok sıcaklarda bastırınca biraz da ondan herhalde.Onun dışında bazen kasık ağrım oluyor tabi hemen panikliyorum evde bi ultason cihazı olsa da hemen ordan bakabilsemm bebişimee.Ev taşıma işimiz var bi de geçen sene soğukta ekimde taşınmıştık bi de yaz sıcağında taşınalım dedik :))) Kuzumun nasibine ev aldık odası bile var.Rabbim sağlıkla o odada uyumayı nasip etsin.İş yerinde sürekli uyukluyorum akşamda 10.30 olmadan uyuyorum ayy bi kaç gündür taşıncaz diyede temizlikte yapmıyorum zaten halim yok ev aldı başını gitti amann nasılsa taşıncaz diye saldımm çayıra bakalımmm :))))
İlknurum benim hem yiyesim yok hem de bulantım var çok fena bişey,dua etki bulantın yok en azından!
Aman bırak temizlikte yapmayıver.
Yığılırda kalırsın.
Ben dün düştüm,çok sert bir düşüş değildi ama, o kadar çok kustum ki,sanırım hem halim kalmadı hem de tansıyonum düştü.Banyoda yığılıp kalmışım.Görümcem koştu geldide kaldırdı.Ay bir ağladım bir ağladım.Kendimi hiç bu kadar çaresiz ve aciz aynı zamanda bakımsız çirkin hissetmediydim
Ah Bit sen nelere kadirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?