HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

YAW yarın 6 da be4nm de randevum var.

kızlar allah kısmet ederse bu ay selati tefriciye ye başlıcam. ama şimdi lekelenmelerim başladı bile. iyice adetim geçince mi başlasam. bi yerde kadınlar özel günlerinde de okuyabilir yazıordu ama

Ben 3 ay prolaktin tedavisi gördüm yüksekti.O normale indi.Benimde sırada rahim filmi var.Bide eşimin sperm testi..Ama yaptırmıyor adam deli ediyor beni..

spermm testinde bişi yokkiiiii.ahh bu erkekler bişiden anlamıyokar

ayyy sanada kolayy gelsin canim benimn.buarada isim nedir benimkii tülayy......sen ne için gidiyosun dok.....benimde bildigim el sürmeden okunabiliyomuss

ayyy sanada kolayy gelsin canim benimn.buarada isim nedir benimkii tülayy......sen ne için gidiyosun dok.....benimde bildigim el sürmeden okunabiliyomuss

berna ben. benm rahim duvarında kalınlaşma vardı. 3 ay cyclo kullandım. bugün bitecek işte yarın hemen gidicem bakalım ne diyecek doktor. zaten yarın hemen adet olcak gibiyim. bu ay adetim erken erken gelio hayırlısı

Ahhh ahhh anlatamıyorumki...Bahanesine bak Hazır değilmiş.....Sanki Maraton koşturucaz adama...Valla tek başınada tedavi nereye kadar.Kafam iyice karışıyor..

erkekler bu konuda çok hassas oluorlar. benm eşim test yaptırdı iki kere onda bi sıkıntımız yok da. test sonucuna 2 doktor iyi dedi. 3. doktor bir kere daha test yaptırsa iyi olur dedi die allah bi kızdı ki. kompleksli şeyler

gariplerim gurur meselesi yapıyolar. benim eşim de yok dememişti ama adamcağız stresten ölmüştü

Bencede gurur yapıyorlar.Bide benim eşim çok çekingen.Onunda rolü var sanırım.Geçen ay resmen oynattı beni.Tamam haftaya mutlaka gidiyoruz dedi.Randevuyu aldım.O gün kalktık sabah ben gelmem demezmi.Ayyyy öldürüyodum adamı

Ahhh ahhh anlatamıyorumki...Bahanesine bak Hazır değilmiş.....Sanki Maraton koşturucaz adama...Valla tek başınada tedavi nereye kadar.Kafam iyice karışıyor..

sankiii gerdege giriyoo hazir degilmişş.tabiki tek taraflıı olmaz.duygu sömürüsü yapp ancak o zaman gidiyolar

benim esimde 3 dafe verdii.sorun olmadıgını duyunca 50 defa yine verriii.şımarıkk şeylerr

Ahhh ahhh biz ne yapalım.Her zaman dr.dayız.Bizede yazık ama bebiş için katlanıyoruz...

Ahhh ahhh biz ne yapalım.Her zaman dr.dayız.Bizede yazık ama bebiş için katlanıyoruz...

aynen katılıyorum sana arkadaşım. şimdi bu problemden dolayı doktor 3 ay korunun dedi. aman efendim neden korunacakmışız. her doktorda başka bişey söylüyor gerçi haklı o konuda. off yarın bakalım ne olacak

Hakkında hayırlısı olsun...Rabbim uğraştırmasın daha fazla..Gerçekten yıpranıyoruz çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…