HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne---------------------> 29 Mayıs
mania---------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30-------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
YAW-----------------------------> 6 Haziran
littlebirdie------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

kuzum beni unutmuşsun

Offff. Kızlar 2gundur ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi silik bı ikinci çizgi bile yok ve bugün reglmin 12. Gunü ne zaman yumurtluyacam ben

Ben gecen ay ki topikte de solemistim Serpil Allah razı olsun

merhaba kızlaaarrrrrrr ay 2 gün giremedim iyi kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla yoğunluktan vakit bulamadım ama sizi çok özledim hamiş adaylarım benim mood valla senin çok az kalmış batasıca bata inşallah güzel haberlerini alırız... yeni kızlara kocaman bir hoşgeldiniz diyorummm

tatlımmmm bak senin dualarını bile kaçırmışım ben yaaa bi daha okuyacak olursan benim adımda semay, allah kabul etsin tatlımmm

Offff. Kızlar 2gundur ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi silik bı ikinci çizgi bile yok ve bugün reglmin 12. Gunü ne zaman yumurtluyacam ben

selam tatlım valla bende 5 gündür yapıyorum ilk ayım bu ay aslında şuan yumoşluyo olmam gerekiyor tarihe göre ama koca bir tek çizgi napalıım demek ki başka gün yumoşluyoruz hhiiiççç canını sıkma nasıl olsa mutlaka bi gün denk gelicek canım benim ay ben neden korkuyorum aslında ya adetli iken yumoşluyosam daha çnce duydum çünkü adet tarihinde yumoşlayanlar varmış :26: siz hiç duydunuz mı böle bişii eğer öle olursa ammmaaannnnnn işimiz iş haaaa

inşallah bi sprz yapar benim sıpa bu ay hiç beklemediğim an ayy negüzll olurr

herşeyin hayırlısı bat : 7 hazirannnn :)
Aynen öyle haydi bakalım gazanız mübarek ola

kuzum beni unutmuşsun
Kuşum özür dilerim hemen senide ekliyorum aslında eklemiştim ama karışmış sanırım eski listeyle

bat ın açılımı nedir arkadaşlar bir de bat tarihi nasıl hesaplanıyor
Canım BAT: Beklenen Adet Tarihi demek. Hesaplaması yok.Yani herkes bilir kaç günde bir adet gördüğünü.Düzenli görüyorsan her ayın hemen hemen aynı günü olur.Ben her ayın 1'inde oluyorum mesela. Okiş?

Tatlım belki 14-15. güne falan denk geliyodur. Biraz daha bekle bakalım.Yumurtlamöa belirtin yok mu Serpilim? Yumurtalık kasık ağrısı gibi? Ne bilim bilmedim?

Ben gecen ay ki topikte de solemistim Serpil Allah razı olsun
Sen aklımdasın zaten merak etme hiç

tatlımmmm bak senin dualarını bile kaçırmışım ben yaaa bi daha okuyacak olursan benim adımda semay, allah kabul etsin tatlımmm
Semaycım,ben adını bilmiyodum ama nickname'inden dolayı aklımdaydın senide geçiridm içimden hiç merak etmeeee

Bebekim sen beni yanlış anlamışsın,ben sadece umudunu yitirme böyle konuşup olumsuzlukları çağırma anlamında sert motivasyon yapmak istemiştim şakayla karışık ama lınmışsın galiba, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim bitanem.Lütfen gönül koyma bana,sadece hepiniz umutsuz olmayın,her gün daha da şevklenin,olumsuzluıkları pek görmeyin istiyorum.Sende kesin mesin diyince dur biraz çatayım şuna diye düşündüm,sakın kırılma bana,barıştık mııı?

Hepinizi çok seviyorum.Hepiniz dualarımdasınız.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler diliyorum Bebekleriiimmmmmm

Son düzenleme:
hepinizee günaydin cincanlar...............son gün haycan doruktaa....elifim dualarin seni bulsun inşaalhh güzell yüreklii arakdasimm.

moodcumm tabikiii buraya dertleşmeyee gülmeyee aglamaya geliyoruz.elifte bunun aksini söylememiş zaten.daha erken çıkmassa üzülme kendini yıpratmaa demişş.........

ARKADASLARR hepinize sesleniyorum bizim durumumuz çok zor ALLAH kimseye yaşatmasin...hepimiz streslii ve gerginizz....evlatsızlıgın nedemek oldugunu çeken bilirr........ama YUKARDA Bİ ALLAHIMIZ OLDUGUNU VE TÜM DERTLERİN ONDAN GELDİGİNİ UNUTMAMALIYIZ......bugünlerde gececekk birbirimize çok ihtiyacımız var.....elbet anlaşamıycaz konular olcakk ama bunu yumusak dille ve saygı çercevesinde halledelimm...........

hepimizin yoluu açık olsun...

Kızlarrr günaydınnn benimde kocişş hasta yaa adamceğizim yatıyo evde yumurtlama haftamda hemide ama ne yapalım kısmet yni biraz üzüldüm ama vardır bi hayır dedimm hasta adamıma da kalk yapçaz dicek halim yok bencillik olur diye sustumm anladı ama çünkü biraz mahzunlaştımm bende akşamm allahımmm sen büyüksün çok aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et hepimize

canim günaydinn çookkk geçmiş olsunn...kısmett bende geneldee günlerde kavga ederimm ama hiç belli olmaz tabiii gebelik içinn bi bakrasin son günüe denk gelirr yada allah dilediysee sen geç yumurtladırr.yani kısmet işii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…