HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

İyi gidiyor bacım çok şükür.Minik tosbağam teşrif etse daha da güzel gidecek ama işte neyseeee

inşaalhh eder bacimm yaa....hepimiz ayni dertten muzdaribizz.AMa yapcak bşişi yokk beklemekten başkaa.sen kaç seneliktinn

canım benım de bu hafta yumurtlama ama test 2 gundur net bir şekilde tek cizi ıkıncının gölgesi bile yok olmayacak diye korkuyorum....
ben gecen ay duyddum başka bı topikte bu ayda kayınvalidemden duydum regli biter bitmez denedim bu ay ınşallah olur bu ay

yok canım hiç bir belirti hem gecen aydan sonra kapılarımı kapattım belirtilere..bu test yumurtlamadan 48 saat önce haber veriyor ama tık yok bi yumurtlasaydım

selam kızlar haziranda şeytanı alt etmek için çok hin planlarım var. ben de sizdenim :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müdürümüzden izniiiimiii aldımmmmmmmmm.çok şükürrrrrrrrr yarinn gidebilcemmmm

Hmm..İnşallah bu beklediğin son ay olur kavuşursun bebişine...Peki sorun nedir sizde..

inşallah canım hepimizin. teslerde herşey normal bu ay bide rahim filmi çekilecek bakacaklar orda sorun var mı?

aslında en çok yıl benim 6 haziranda 3 yıl olcakk ama ben gebelik gecirdigim iiçinn.biraz rahatimm

yok canım bende o olmadı

inşallah canım hepimizin. teslerde herşey normal bu ay bide rahim filmi çekilecek bakacaklar orda sorun var mı?

yok canım bende o olmadı

Ben 3 ay prolaktin tedavisi gördüm yüksekti.O normale indi.Benimde sırada rahim filmi var.Bide eşimin sperm testi..Ama yaptırmıyor adam deli ediyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…