- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.481
Teşekkür ederim gel bebek gel ben de cuma ya da c.tesi doktora gideceğim inş eeğerim artar Rabbim bizden iyisini bilendir artık ben inanamıyorum yaa hamile miyim diye kendi kendime soruyorum çok farklı bir duygu bi de ben hemen olaağını tahmin etmiyordum bi kaç ay bekleriz diyordum şaşkınım,tedirginim ,mutluyum...benim de ara ara kasık ağrılarım oluyo vuruyo geçiyo bakalım hayırlısı dua et olur mu canım ...:)günaydın gnaydın günaydııınnn :)
nasılsınız bakalım bugün güzel anneler ve anne adayları? mesajlarınızı heyecanla okudum akşam.misafirim olduğu için ara ara bakabildim cevap yazamadım.
mahzenciiiimmm tebrik ederim canım.hayırlı uğurlu olsun bebişin.inş sizi üzmeden kucağınıza konar minik kelebeğiniz:)
sen canını sıkma benimde düşük çünkü betam.elifin durumunu ilk defa okudum.hayretle riçinde kaldım.ama bak kalp atışlarını duydular:)
ne kadar heyecan verici :) allahım bizlere ve tüm diğer isteyen forum ahalisinede nasip etsin inş.
ben de iyiyim işte şükür.kasık ağrılarım azaldı.şimdi çok nadir oluyor.bu seferde neden olmuyor acaba?diye düşünüyorum :) aman işte vesveseler boş bırakmıyor işte.silip atıyoruz ama hepsini dimi hanımlar :)
en büyük desteğim sizlersiniz zaten hepiniz sağolun iyiki varsınız:)
Kızlarrr biliyosunuz bugün Dr.randevum vardı, kalp atışlarını duymak için.
Sabah 9da gittik hemen aldı doktorumuz. Önce tansıyon ve kilo kontrolü yaptı. 2 kilo vermişim, 48 kiloya düşmüşüm.Olacak o kadar dedi.
Sonra 4 boyutlu ultrason odasına geçtik.
Veee mercimek (ki artık kendisi nohut) gözüktüüüüüHem de çok belirgin bir şekilde.Kesesi ayrı,kesesinin içinde kendisi ayrıca gözüktü.Çok minikti amaaaa.. Daha 1 Cm.miş sadece, kesesi ise 11 Cm.
7+1 haftalık dedi doktorumuz.
Sonra kalp atışlarını açtı,dışarıya verdi babası da duysun diye.
Allahımm o nasıl bir hızz,nasıl bir güçç 1Cm.lik şeyden nasıl bir ses geliyorrrrMucize gibiiii.
Sanki onlarca at aynı anda koşuyorlar gibi, KÜttKüttküt Kütt de KÜttKüttKüttt diyeİnanamadımm
Doktorumuz Bu dönemde almam gereken herşeyi alıyor ve görmek istediğim herşeyi görebiliyorum hiç merak edilecek bir durum yok dedi.
7-9 jafta içinde yapılması gereken rutin tahlilleri istedi, toksoplazma,Rubella,Tam kan sayımı ve ne olduğunu bilemdiğim bir kaç şey daha6 Tüp kan verdik.Yarın saat 2'de alıcaz ve tekrar görüşücez doktorumuzla
Demir ilacını söyledim, peki bir süre arar verelim kendini toparla şuan folikasit daha önemli,ama kan sayımında çok düşük çıkarsa başka çözüm buluruz dedi.
Bugün sanırım ilacın etkisinden tamamen temizlendi ki vucudum,hemen hemen hiç bulantım olmadı.Çok az ve seyrek,hemen geçen şeyler.
Geçen hafta tiksindiğim bir çok şeyi bugün yiyebildim.
ÇOK ŞÜKÜR
Şimdilik durumlar bunlar.
Allah arzu eden,kalbinden geçiren herkese bu güzelliği yaşatsın. En hayırlı,eli ayağı sağlıklı,güzel evlatları nasip etsin.
Hepinizi öpüyorum
gunaydınn kızlar dun gıttım doktora maalesef kalp seslerını duyamadım haftaya cumaya tekrar gıdecem yıne bı poset dolusu ılac verdı sanırım ben bu ıgnelerı 9 ay boyunca vurdurmak zorunda kalacamyıne her ıhtımale karsı progestan verdı ben normalde agrıdan olsem de ılac kullanmazdım ama mınıgım ıcın mecbur her seyı kullanacam hersey bebegım ıcın 10 gun sonra duruma bakalım ona gore ıgneler ıcın rapor cıkarabılırım dedı dr.
gunaydınn kızlar dun gıttım doktora maalesef kalp seslerını duyamadım haftaya cumaya tekrar gıdecem yıne bı poset dolusu ılac verdı sanırım ben bu ıgnelerı 9 ay boyunca vurdurmak zorunda kalacamyıne her ıhtımale karsı progestan verdı ben normalde agrıdan olsem de ılac kullanmazdım ama mınıgım ıcın mecbur her seyı kullanacam hersey bebegım ıcın 10 gun sonra duruma bakalım ona gore ıgneler ıcın rapor cıkarabılırım dedı dr.
ben de tam size mesaj yazmak üzereydimmm...umarım en doğru zamanda duyarsınız o güzel sesleri ....ilaçlar ne için?geçmiş olsun
her ıhtımale karsı dusuk onleyıcı progestan gobege yapılan ıgne clexane sonracıgıma folbıol sonra ferrevıt gobegımdekı morluklar gecsın dıye hırudoıdayy gobegımı gormeyın kızlar harıta gıbı mor sarı yesıl mavı kahverengı her renk mevcut ınsallah 10 gun sonra dr gerek gormez
günaydın kızlar,
Dün iş çıkışı gitdip kan testi yaptırdım. Silik çıkan ikinci çizgi beni biraz ümitlendirmişti. Sonuç negatif. Kırmızılar da bugün yarın gelir. Hayırlısı olsun. Temmuza kaldı umudum.
çok geçmiş olsunn...
şu böcükler bize yaptıklarına bak ya....neyse gelsinler deee
her ıhtımale karsı dusuk onleyıcı progestan gobege yapılan ıgne clexane sonracıgıma folbıol sonra ferrevıt gobegımdekı morluklar gecsın dıye hırudoıdayy gobegımı gormeyın kızlar harıta gıbı mor sarı yesıl mavı kahverengı her renk mevcut ınsallah 10 gun sonra dr gerek gormez
canımm sakın sıkma canını güzel olacak her şey bak rabbım nasip etti sana devamı da gelecek kalp atışlarını da duyacaksın inşş düşük tehliken mi var lekelenmelern falan oldu mu? Rabbim seni ve bebişini korusun inşş...
yok canım kanama yok ama her ıhtımale karsı kullanmalısın dedı 2 dusugum var ya ondan dolayı
Allah hayırlısıyla kalp atışını duymayı kucağına almayı da kısmet edicek inşAllah ben çok inanıyorumbenimde bat a 7 gün kaldı buünde evlilik yıldönümümüz net belirtilerim olsa gidip kan vermek istiyorum ama emin değilim umutlu da değilim.. 7 gün de kanda çıkıyor mu varsa? Sağlıklı olunca.. ben önceden 12 13 gün varken yaptırmıştım kanı 2000 lerde çıkmıştı ve dış tı gerçi değerin onunla alakası yok belki de kafam karışık canım sıkkın.. hayırlısı inşAllah..
Kızlarrr biliyosunuz bugün Dr.randevum vardı, kalp atışlarını duymak için.
Sabah 9da gittik hemen aldı doktorumuz. Önce tansıyon ve kilo kontrolü yaptı. 2 kilo vermişim, 48 kiloya düşmüşüm.Olacak o kadar dedi.
Sonra 4 boyutlu ultrason odasına geçtik.
Veee mercimek (ki artık kendisi nohut) gözüktüüüüüHem de çok belirgin bir şekilde.Kesesi ayrı,kesesinin içinde kendisi ayrıca gözüktü.Çok minikti amaaaa.. Daha 1 Cm.miş sadece, kesesi ise 11 Cm.
7+1 haftalık dedi doktorumuz.
Sonra kalp atışlarını açtı,dışarıya verdi babası da duysun diye.
Allahımm o nasıl bir hızz,nasıl bir güçç 1Cm.lik şeyden nasıl bir ses geliyorrrrMucize gibiiii.
Sanki onlarca at aynı anda koşuyorlar gibi, KÜttKüttküt Kütt de KÜttKüttKüttt diyeİnanamadımm
Doktorumuz Bu dönemde almam gereken herşeyi alıyor ve görmek istediğim herşeyi görebiliyorum hiç merak edilecek bir durum yok dedi.
7-9 jafta içinde yapılması gereken rutin tahlilleri istedi, toksoplazma,Rubella,Tam kan sayımı ve ne olduğunu bilemdiğim bir kaç şey daha6 Tüp kan verdik.Yarın saat 2'de alıcaz ve tekrar görüşücez doktorumuzla
Demir ilacını söyledim, peki bir süre arar verelim kendini toparla şuan folikasit daha önemli,ama kan sayımında çok düşük çıkarsa başka çözüm buluruz dedi.
Bugün sanırım ilacın etkisinden tamamen temizlendi ki vucudum,hemen hemen hiç bulantım olmadı.Çok az ve seyrek,hemen geçen şeyler.
Geçen hafta tiksindiğim bir çok şeyi bugün yiyebildim.
ÇOK ŞÜKÜR
Şimdilik durumlar bunlar.
Allah arzu eden,kalbinden geçiren herkese bu güzelliği yaşatsın. En hayırlı,eli ayağı sağlıklı,güzel evlatları nasip etsin.
Hepinizi öpüyorum
Kızlarrrrrr hepinizeeeeee kocamannn günaydınnnn.Elifimmm de bebişi de çok şükürr çok iyiylerrr çok sevindimmm allahhım kucağında da sevmeyi nasip etsin inşallah.Bende 2 gündür gece saat 11 de bulantı nöbetleri başladı huy oldu resmn bulanıyo bulanıyo en son 11.15 de çıkarıyorum zaten yediğim bişey yok bide çıkıyo az az yediklerimde allahım yaa inş geçer bu günler yarın dr randevum var bakalım dr neler diyecek
canııım benim çook sevindim .Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına.
remziyecim iyi düşünelim iyi olsun..herşey kuzular için işte.cuma günü hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
allah kolaylık versin canım inşallah geçer en yakın zamanda bulantıların
slm kızlar nasılsınız
dünkü midem bulantım bugün yok çok şükür
inşallah bidaha olmaz
çok korkuyorum mide bulantısından(((
ayy benımde bugun basladı bulantımm sevınsem mı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?