HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Teşekkür ederim gel bebek gel ben de cuma ya da c.tesi doktora gideceğim inş eeğerim artar Rabbim bizden iyisini bilendir artık ben inanamıyorum yaa hamile miyim diye kendi kendime soruyorum çok farklı bir duygu bi de ben hemen olaağını tahmin etmiyordum bi kaç ay bekleriz diyordum şaşkınım,tedirginim ,mutluyum...benim de ara ara kasık ağrılarım oluyo vuruyo geçiyo bakalım hayırlısı dua et olur mu canım ...:)

gunaydınn kızlar dun gıttım doktora maalesef kalp seslerını duyamadım haftaya cumaya tekrar gıdecem yıne bı poset dolusu ılac verdı sanırım ben bu ıgnelerı 9 ay boyunca vurdurmak zorunda kalacam yıne her ıhtımale karsı progestan verdı ben normalde agrıdan olsem de ılac kullanmazdım ama mınıgım ıcın mecbur her seyı kullanacam hersey bebegım ıcın 10 gun sonra duruma bakalım ona gore ıgneler ıcın rapor cıkarabılırım dedı dr.

elıfım cok sevındım adına ayy ben yasamıs gıbı oldum 10 gun sonra Allah kısmet ederse ben de duyarım ınsallah bal bocegımın kalp atıslarını

Kızlarrrrrr hepinizeeeeee kocamannn günaydınnnn.Elifimmm de bebişi de çok şükürr çok iyiylerrr çok sevindimmm allahhım kucağında da sevmeyi nasip etsin inşallah.Bende 2 gündür gece saat 11 de bulantı nöbetleri başladı huy oldu resmn bulanıyo bulanıyo en son 11.15 de çıkarıyorum zaten yediğim bişey yok bide çıkıyo az az yediklerimde allahım yaa inş geçer bu günler yarın dr randevum var bakalım dr neler diyecek

ben de tam size mesaj yazmak üzereydimmm...umarım en doğru zamanda duyarsınız o güzel sesleri....ilaçlar ne için?geçmiş olsun

Kuzummm hiiç üzülmeee iyi düşün iyi olsunn duyacaksın allahın izniyle inşallah iç bakalım faydası olacak çok bak ben inanıyorum insana beklemek zor geliyor ama sabretmeyi öğrenmemiz gerekiyor.

ben de tam size mesaj yazmak üzereydimmm...umarım en doğru zamanda duyarsınız o güzel sesleri....ilaçlar ne için?geçmiş olsun

her ıhtımale karsı dusuk onleyıcı progestan gobege yapılan ıgne clexane sonracıgıma folbıol sonra ferrevıt gobegımdekı morluklar gecsın dıye hırudoıd ayy gobegımı gormeyın kızlar harıta gıbı mor sarı yesıl mavı kahverengı her renk mevcut ınsallah 10 gun sonra dr gerek gormez

çok geçmiş olsunn...
şu böcükler bize yaptıklarına bak ya.... neyse gelsinler deee

günaydın kızlar,

Dün iş çıkışı gitdip kan testi yaptırdım. Silik çıkan ikinci çizgi beni biraz ümitlendirmişti. Sonuç negatif. Kırmızılar da bugün yarın gelir. Hayırlısı olsun. Temmuza kaldı umudum.

sıkma canını temmuzda olur hayırlısıyla

canımm sakın sıkma canını güzel olacak her şey bak rabbım nasip etti sana devamı da gelecek kalp atışlarını da duyacaksın inşş düşük tehliken mi var lekelenmelern falan oldu mu? Rabbim seni ve bebişini korusun inşş...

yok canım kanama yok ama her ıhtımale karsı kullanmalısın dedı 2 dusugum var ya ondan dolayı

yok canım kanama yok ama her ıhtımale karsı kullanmalısın dedı 2 dusugum var ya ondan dolayı

Allah hayırlısıyla kalp atışını duymayı kucağına almayı da kısmet edicek inşAllah ben çok inanıyorum benimde bat a 7 gün kaldı buünde evlilik yıldönümümüz net belirtilerim olsa gidip kan vermek istiyorum ama emin değilim umutlu da değilim.. 7 gün de kanda çıkıyor mu varsa? Sağlıklı olunca.. ben önceden 12 13 gün varken yaptırmıştım kanı 2000 lerde çıkmıştı ve dış tı gerçi değerin onunla alakası yok belki de kafam karışık canım sıkkın.. hayırlısı inşAllah..

bence bekle belırtılere hıc bakma bence cunku gecen ay bende belırtıden cok ne vardı ama gunum geldı hastalandım ama batımda hıc belırtı yoktu tek belırtı 3 gun oncesınde yuzumde bır ıkı tane sıvılce cıkardı cıkmadı esımde farkettı sıvılce cıkmadı yuzunde bu ay dedı neyse batım geldıgınde bır ıkı arkadasta olmustu beyaz ıp gıbı akıntı onu gorunce umutlandım test yaptım sılıkte olsa cıktı uzerıne kan verdım onda da cıktı ıste sımdı de 6+2 bugunle bırlıkte

canııım benim çook sevindim .Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına.

remziyecim iyi düşünelim iyi olsun..herşey kuzular için işte.cuma günü hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

allah kolaylık versin canım inşallah geçer en yakın zamanda bulantıların

ıyı dusunmeye calısıyorum canım ne bıleyım dun kalp atısını belıyordum olmayınca burukluk oldu ıste en azından ıcım rahatlardı bıraz ne yapalım 10 gun beklıyım bebısım ıcın dahaa cooookkk var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…