HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım inş sende bize güzel haberler ver olur mu?
saat 3:30 randevuya az kaldı heyecan durumu nasıl :)

Tamm tavandaaa heyecann bide av alıyoruz nasipse haftanın başından beri bekliyoruz şimdi tapu işlemleri için eşimi aramışlar o da bu saate kaldı bakalım babamız bizimle gelebilecek mi yoksa evimizi almaya mı gidecek heyecanla sabırla karmakarışık bekliyorumm :)))

oo maşaallah hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inş.gelen nasibiyle geliyor desene :)

kızlar okuldaydım şimdi eşime söz vermiştim cuma gidecektik ben farklı bi ilçede çalışıyorum gidip orada tahlil yaptırdım dayanamadım şimdi eve geldim 2 günde 22.5 tan 78.5 a yükselmiş sizce nasıl? çok öptüm hepinizi içim biraz umut doldu ya....

SİZİ UZUAN ZAMANDIR ZEVKLE TAKİP EDİYORUM BAYANLAR
DOSTLUK ARKADAŞLIK ÇOK GÜZEL ILIMAN BİR YER BURASI BİZDE SİZİN GİBİ BEBEK İSTİYORUZ HEMDE ÇOK
GEÇEN YIL HAZİRANDA Bİ DÜŞÜK YAŞADIM 6 HAFTALIK İNŞALLAH BU HAZİRANDA GELMİŞTİR BEBEĞİM DUANIZA ÇOK İHTİYACIM BU TOPİK UĞUR GETİREBİLİR BANA ÇÜNKÜ NEREDEYSE HERKES HAMİLEMAŞALLAHHHHHH
BENİM BAT 3-4 TEMMUZ AMA DÜN VE BUGÜN ÇOK AÇIK RENK KIRMIZIYA YAKIN LEKE GELDİ Bİ KAÇ KEZ TUVALETTEYKEN FARKETTİM ONDAN ÖNCEDE SARI RENKTE YOĞUN Bİ AKINTI VARDI AMA KOKUSU FİLAN YOKTU KAŞINTIMDA YOKTU ŞİMDİ O GEÇTİ YERİNİ LEKELER ALDI İNŞALLAH BENİMLEDİR BEBEĞİM KASIKLARIMDA BATMALAR SIZLAMALAR MEVCUT BİDE BAŞIM DÖNÜYOR ÇOK BAŞKADA BİŞEYİM YOK MAŞALLAH TURP GİBİYİMM ŞİMDİ SİZCE BEN HAMİLE OLABİLİRMİYİM İÇİNİZDEN GEÇEN HİSLERİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM
HEPİNİZE SEVGİLERRR

Süperr yaa maşallahh :)) önemli olan yükselmesi canım bide adet olmaman bu kadar bide çok fazla düşünüp kendini bunaltma akışına bırak 5-6 haftalık olduğundada doktora gidersin inşallah en mutlu haberleri alırsınız

çok teşekkür ederim canım inşlallah öyledir ama dayanamıyorum kii ilk kez hamile oldum

hiiiç güzel değil mahzencim oda ne ya 78 canım şaka bi yana da süper süper süper aman nazar değmesin bebişin sneinle hiç korkma.çünkü en az 2 katı olmalıydı.seninki 3 katındanda fazla.tebrik ederim.darısı artık kese ve kalp atışını duymada :)

bende bugün tekrar kan verdim.beta durumuna göre ultrasona gireceğim.bu sefer çok girmek istemiyorum usg ye allah nasip ederse.bi sebebi yok aslında sadece içim daha rahat edecek böyle.umarım bende kalp atışlarını yakın zamanda duyarım mucizemin tabi tüm isteyenler de dahil :)

bilgemadam hoşgeldin :) umarım bebişin seninledir.bende bata 1 hafta kala lekelenme görmüştüm.başdönmelerim,avuçlarıma ayak altıma ve göğüslerime ateş basmlarımda hemen hemen lekenmeden 1-2 gün sonra başlamıştı ve hala devam ediyor :)

hatta süper ötesi sakarım hala o günlerden beri :)bilmiyorum neden ama .ben bişeyler düşürünce muhakkak misafirim gelir.düşürme mesafem misafirin geliş uzaklığını , düşürme sayım adedini gösterir.hatta ozamanlar şunu demiştim bu gelecek olan misafirim çoook uzak yollardan geliyor ağır misafir :) sonra öğrendim ki minişim benimle.evet bizim için hem ağır misafir hemde uzak yoldan gelen.umarım hep benimle kalır kalp atışlarını duyarım.dualarımda forumdaki tüm bebek isteyen arkadaşlarım.darısı her isteyenin başına ikişer,üçer

şimdi tahminen kaç haftalıksın ? Ve doktora ne zaman gidiceksin
valla benim bi arkadaşım 78 le öğrendi hamileliğini diğeri 3660 filandı ve aynı günde öğrendiler biri çok düşük diye tedirgin oldu diğeri çok yüksek kesin dış gebelik filan dedi ama şimdi ikisininde çok tatlı kızları var nasipse herşey yolunda gider zaten böyle düşün en güzeli bu yoksa ne yaparsan yap yinede olmaz allaha sığın ona dua et hayırlı ise hakkınızda verecektir onu size zaten
ben de ilk hamileliğimde şaşkındım çok sonra kanamam başladı hastaneye gittik doktor aynen şöyle dedi o düşecekse biz ne yaparsak yapalım düşer dedi zaten sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanırmış sonra rabbime şükrettim bebeğim düşerken o sağlıksızdı çünkü ikimizde bu hayatta belkide çook üzülecektik
çok teşekkür ederim canım inşlallah öyledir ama dayanamıyorum kii ilk kez hamile oldum

çok teşekkür ederimm rabbim sizede hayırlısı kucağınıza alacağınız günü nasip etsin önce kalp atışlarını duyun kendisini görün dilerimkibenim içinde bi kaç şey düşürürmüsün
Ikiz gebelik için ben hazırım çokta isterim olmasını hakkımda hayırlıysa tabii

Doğru diyosun canımm da insan bazen kendine laf anlatamıyor...ben de şimdi rahatladım yaa çok şükür kafama takmıorum artık hayırlısı diyorum...benim geç döllenme olduna eminim çünkü ilk ilişkim adetimin 18. günüde oldu. fitil kullanmıştım adet bitimi hemen ...18-20-22-24 ilişki günlerim şimdi tahminen 20. gün olsa adetim 36. günü yani büyük ihtimlle 16 günlük 2-3 haftalık gibi..:)

Son adet tarihin nedir

bizde okadar çok istiyoruz ki aslında ikiz :) hatta eşim ikiz olsunda aradaki farkı kapatalım diyor

allahım gönlümüzdekini hayırlı kılsında versin inş.yada hayırlı olanı gönlümüze sevdirsin.

Ayy hadi inşallah diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun evet yaşım 29 şimdi iki tane olsa bide 33 -34 te olsa 1 tane sonra bi tanede 37 imde yaparım tabi inşallah allah versede olsa 4 çocukk oohhhhh

canım benim kıyamam ben ben sana ne acılar yaşamışsın çok şükür şimdi iyisin ama dediğin gibi ama eşin de iyi demiş farkı kapatınn...:) kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin 3. hamileliğinii geçiryosun gelbebek gel....kuzumm inşş her şey çok güzel olacak burada bribirimzie verdiğimiz destekle sırıtmız yere gelemzz inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…