HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

bir arkdaşımın dru demişti aslında bulantı bebeğin tutunduğunu gösterirmiş.çok olmasın ama az olabilir tabi

sımdıye kadar arada oluyordu bugun de sabahtan berıdır var aman ıyı olsunda mınık fındık farem gerısı onemlı degıl ılac ıcmeyen ben ılac manyagı oldum

cnm nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

ıyı gıdıyor sekerım dun kalp atısını da duysaydık daha da ıyı olacaktı 10 gun sonraya randevu verdı o zaman a kadar duyulur tahlıllerını falan yaparız dedı 10 gun bekleyecem sen nasıl oldun calısmalar nasıl hadı temmuzda guzel haberlerını beklıyoruz

maşallah cnm duyarsın merak etme bol bol dua et Allah ım yardımcın olsun bizde işte çalışmalara devam bu sabah kasık ağrısıyla kalktım yumurtam çatlıyor sanırım koyu kıvamdada akıntım geldi bakalım hayırlısı artık.

degerlendır bugunu oyleyse

slm hamisler ve adaylar :) bugun adetimin besinci gunu ve yogun sekilde devam... kan verdim geldim ben biliyorum gebe degilimde dr kan verecen dedi verdik bakalim :) bide cok kotu ishalim heryerim agriyor dr um asitfolik yazdi onu daha almadaim bendekileri kullaniyorum henuz

ılknur masallah bebgın kocaman olmus

teşekür ederizz teyzesi yaa valla bende görünce şaşırdım dün 2 gr dı bugun 4 gr olmuşş bilee maşallahh yavrucuğumaa bugun dr a gideceğim kontol var 16.30 da görelim bakalımm mercimeğimizi hiçç anlamadann büyüyeck derlerdi doğru galibaa bak senin bile belli artık bi bebek resmi varr artıkk sağda :)))

merhabalar...
kendimi hatırlatıyım...eşim varikosel ameliyatı oldu,2,5 yıldır bebek istiyoruz...il beta hcg sonucum 205/2. beta hcg 1048...5+4 haftalık hamileyim sanırım...hala hamile olduğuma inanamıyorum...rüya gibii...
ve ben hala doktora gitmedim..eşim iş gezisinde,o olmadan da gitmek istemiyorum...
başka bişey duyarım diye korkuyorum

Son düzenleme:

evet yaa cok enteresan kocaman kafası var

ben ce keseyı gormek ıcın gıt kalp atısı ıcın esını beklersın keseyı gormek onemlı bence

hamıle olupta adet goren cok kısı tanıyorum en yakın yengem suan oglu 4 yasında bellımı olur ınsallah sende de vardır saglıklı bır gebelık

kizlarr dayanamayıp kan testi yaptırdım yarım saate sonucu alıcam inşallah yükselmiştir bhcgm 22.5 tu dua edin 100 olsun 2 gün geçti aradan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…