- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Slm kızlar..Nsılsınız...
Yeni arkadaşlar var sanırım h.geldinizz sizlerde....
Iyilik senden nasilsin canim
hosbuldukk cnm :))
cok gecmıs olsunnn dıkkat edın kendınıze :)
3 aydır bıkmadan usanmadan ıcıyor ama dun tahlıl yaptırdık morfolojı bozukmus 3 ay proxeed plus kullan dedı ben hala kecıboynuzu kurunu ıcırıyorum esıme
ok 03 nisan 2011 de evlendım hıc korunmadık bugune kadar 2 kez kımyasal gebelık oldu sogan kuru ıncır kuru bogurtlen koku kecı boynuzu kuru ılaclar falan fılan hıc etkısı olmadı esım dun tekrar tahlıl yaptı morfolojı bozuk cıktı ılac yazdı dr proxeed 3 ay kullan dedı bakalım bende her sey normal bakalım hayırlısı
merhaba kızlar
bende devamlı takipcilerden fakat yeni üyelerdenim..
allah herkeze hayırlı evletlar versin. aminnnn.
4 senelik evliyim hiç korunmadık. adetlerim düzensizdi tedavi oluyrouz 3 sene zaten istememiştim ama 1 senedir istiyoruz ama gelen giden yok.
soğan suyu içiyorum bu ay. belki işe yarar... gecen ay 23 de olmam gerekiyordu 28 de oldum.
benide ekleyin 28 mayıs...
rabbim ne eylerse güzel eyler .......
merhaba benım batım 14 hazıran....:)
İyilik cnm sağol..Aslında pek keyfim yok.Dün akşamdan beri sağ tarafımda bi ağrı var.Nerem ağrıyor onuda çözemedim:26:.Karnım desem değil,belim değil,böbrek değil..İlginç valla.Bu saat oldu geçmedi.
bende bu haziranda hamile kalmak istiyorum-35yaşındayım-2yıldır 2,çocuk için uğraşıyoruz-eylül ayında bir dış gebelik geçirdim-şubat ayında bir düşük-kimyasal belkide yine dış gebelikti-doğal yolla düştü-1.si iğne ile düşmüştü- nisan ayında hsg çektirdim -şükür tüpler rahim temzi çıktı- bu ay umutla bekliyordum- adetim bir hafta geçti-eczanede satılan teslerden yaptım negatif kan testi yaptırdım onda beta hcg16 çıktı yani pozitif ondan iki gün sonra kanamam başladı-yine kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım-umarım beta hcg hızlı bir şekilde yormadan sıfılanır- bu yıl tüm şansızlıklar beni buldu- artık umudumu kaybettim nerde ise- inşallah bu ay sağlıklı birgebelik yaşar bebeğime kavuşurum- ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?