HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Günaydın ball böcekleriiimmm
Nasılsınız bakalım bugün? Burda hava felaket sıcak yapış yapışş
İnşallah iyi bir gün olur hepimiz için; booll şanslı,bol mutluluk dolu,bol enerjili,bboosssbooll yumurtalı,kaliteli spermciklii birrr gün olsun.
Oh haftasonu da geliyoorrr

Kızlarrr günaydınnn grip oldum ben yaaa ilaçda içmiyorum şimdi bişey vardır belki diye çalışmada da olmadı bu hafta zatenn umudum bayağa bi sonraya kaldı benim sanırsamm

İlknurum_Defnem; kızımın adaşının annesi
Çok geçmiş olsun tatlım, pek kalmadı ama bulabilirsen portakal,limon sıkıp karıştır hüplet.Yanına da bir Supradyn at (vitamin) seni ayağa kaldırır. Ihlamur kaynat iç, boğazında gıcıklanma kaşıntı varsa da yarım çay batdağı sirkeye 2 kaşık tuz at gargara yap tükür hemen geçirir.
Keşkeee yakınımda olayddıın ben gelip sana çorba yaparddımmmmm,şarkılar söylerdiimmm,çaydemlerddiimmmm

Canımın içisi dikkat et kendine,iyi düşün iyi olsun belkide bu haftaya kalmaz, BİT'in içindedir çoktannn

Seviyorum sizleriiiiiii

Yaa kızlarrr çok sağolunn yaa valla hepinize tek tek teşekkür ederimm iyi dilekleriniz içinn iyiki varsınızz inşallah allah hepimizin sesini duyar da bebişlerimiz gelir tez zamanda inş. ya kızlarrr dualarımdasınız hepinizzz sizi seviyorummm

bat 14 haziran

bat 14 haziran

bat 14 haziran

bat 14 haziran

bal böcekleri çok iyiler arılarını bekliyorlarlar arıları bal yapsın da bal böceklerinin böcükleri olsun burası da çok sıcakkkkkk yanıyoruz havaların da ortası yok artık bir çok soğuk bir çok sıcakkk :97: hafta sonu çok yoğunummmm düğün düğün hep düğünnn haftasonu düğünlerden fırsat bulup arımın yanına yaklaşacağımmm bal yapsın bana

herkese şimdiden bol bol ballar,arılarınızın kıymetini blinnnn,çok sevin onları,hürmet edin,çok çalışıyorlar yahuuu

hepinizi seviyorummmm

topıge benı de ekledınız mı acaba??

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Ekledik hayatım ekledik panik yapma Sürekli başında olamıyoruz malum herkesin işi gücü :) Hemen cevap gelmeyebiliri bütün arkadaşların kendilerine göre telaşeleri var sen yaz merak etme elbet cevaplayan çıkar.Senide listemize ekledik bakalım hayırlısı olsun inşallah hoşgeldin aramıza:) Anlat bakalım kendinden bahset biraz,ne kadardır evlisin,ne zamandır bebek istiyosun,hiç hamileliğin oldu mu? Nedir durumlar?[/QUOTE]

ok 03 nisan 2011 de evlendım hıc korunmadık bugune kadar 2 kez kımyasal gebelık oldu sogan kuru ıncır kuru bogurtlen koku kecı boynuzu kuru ılaclar falan fılan hıc etkısı olmadı esım dun tekrar tahlıl yaptı morfolojı bozuk cıktı ılac yazdı dr proxeed 3 ay kullan dedı bakalım bende her sey normal bakalım hayırlısı

merhaba kızlar

bende devamlı takipcilerden fakat yeni üyelerdenim..

allah herkeze hayırlı evletlar versin. aminnnn.

4 senelik evliyim hiç korunmadık. adetlerim düzensizdi tedavi oluyrouz 3 sene zaten istememiştim ama 1 senedir istiyoruz ama gelen giden yok.
soğan suyu içiyorum bu ay. belki işe yarar... gecen ay 23 de olmam gerekiyordu 28 de oldum.

benide ekleyin 28 mayıs...

rabbim ne eylerse güzel eyler .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…