- Konu Sahibi lady_eliph
-
canımmm benim boş geçme silik çizgi olsun fark etmez yumurtlayacaksınteste,aşka,koklaşmaya devammmm
Kızlarrr günaydınnn grip oldum ben yaaa ilaçda içmiyorum şimdi bişey vardır belki diye çalışmada da olmadı bu hafta zatenn umudum bayağa bi sonraya kaldı benim sanırsamm
Kızlarrr günaydınnn grip oldum ben yaaa ilaçda içmiyorum şimdi bişey vardır belki diye çalışmada da olmadı bu hafta zatenn umudum bayağa bi sonraya kaldı benim sanırsamm
kızlarrrr...
Bu aydan (mayıs) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de bat(beklenen adet tarihinizi) yazıp cevaplayın.içinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.birbirimize destek olalım,ışık olalım.
haziran ayı için bat totemimizi başlatıyorum.benim bat'ım : 1 haziran
bekliyorum.hepinize öpücükler
kızlarrrr...
Bu aydan (mayıs) umudunu kesenler, kırmızı kartı görüp hayal kırıklığına uğrayanlar, bu sefer oldu galiba deyip yine hüsran denizine yelken açanlar...
Yalnız değiliz.bizim gibi bir çok kadın var ve hepsi de haziran'a gözlerini dikti. Bu heyecanları,deneyimleri,belirtileri,acabaları,çift çizgileri,belki tek çizgileri hep birlikte yaşayalım isterseniz siz de bat(beklenen adet tarihinizi) yazıp cevaplayın.içinizdeki umutları,hayalleri,hevesleri,kırgınlıkları paylaşın.birbirimize destek olalım,ışık olalım.
kızlarrrr...
kızlarrrr...
bat 14 haziran[/QU
ozur dılerım arkadaslar ya yenı oldugum ıcın baya bı tıklamısım bussuru yer ısgal etmısım sılemıyorum da
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
Yok mu arttııraaannnn??????
Günaydın ball böcekleriiimmm
Nasılsınız bakalım bugün? Burda hava felaket sıcak yapış yapışş
İnşallah iyi bir gün olur hepimiz için; booll şanslı,bol mutluluk dolu,bol enerjili,bboosssbooll yumurtalı,kaliteli spermciklii birrr gün olsun.
Oh haftasonu da geliyoorrr
İlknurum_Defnem; kızımın adaşının annesi
Çok geçmiş olsun tatlım, pek kalmadı ama bulabilirsen portakal,limon sıkıp karıştır hüplet.Yanına da bir Supradyn at (vitamin) seni ayağa kaldırır. Ihlamur kaynat iç, boğazında gıcıklanma kaşıntı varsa da yarım çay batdağı sirkeye 2 kaşık tuz at gargara yap tükür hemen geçirir.
Keşkeee yakınımda olayddıın ben gelip sana çorba yaparddımmmmm,şarkılar söylerdiimmm,çaydemlerddiimmmm
Canımın içisi dikkat et kendine,iyi düşün iyi olsun belkide bu haftaya kalmaz, BİT'in içindedir çoktannn
Seviyorum sizleriiiiiii
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
Yok mu arttııraaannnn??????
bat 14 haziran[/QU
ozur dılerım arkadaslar ya yenı oldugum ıcın baya bı tıklamısım bussuru yer ısgal etmısım sılemıyorum da[/Q
amannnn boşver be canımmm işgal et
topıge benı de ekledınız mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?