HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Merhaba kızlar,

benide alın aranıza :)
bizde bu ay başlicaz çalışmalara.
Hayırlısı artık.

Allah kısmet eder inşallah hepimize.

Bat : 11 Haziran

Canım hoşgeldin.İnşallah sen de bu ay yüzü gülenlerden olursun Şimdiden bol şans

Çok teşekkür ederim:)

inşallah güzel haberlerini alırız herkesin, mutlu oluruz hep beraber..

Vallahi bahtsız kadınım.
Tam yumurtlama günümün en yoğun olduğu gün bugün,zaten ağrıdan sancıdan akıntıdan da anlıyorum.Acaip gerildim.Bir sinir bir stress...
Ellerim uyuşuyo sinirden eşimle tartıştık.Allah var geldi,şebeklik yaptı o normale döndü.Ben dönemiyorum.Acaip sinirliyim hala.
Yok yere.Hiç bizle ilgisi olan bişeyd eğil halbuki.Şans işte.Sabahta beyin ağrısıyla uyandım.Beyin kanaması geçiriyorum sandım.
Öyle bir ağrı olamaz.İlk 10 dk bulanık gördüm resmen.
Bugün bişey var.Üstüne düştükçe herşey kötüye gidiyo.Bu gece bişey yapmak istemiyorum vallahi,elimin kolumun kalkar hali yok.
Ben çok iyiyim keyfim yerinde gibi bir de tuttu misafir çağırdı çaya.
Hiç soran yok ev müsait mi,yiyecek içecek hazırda bir şey var mı,senin gücün var mı misafir ağırlayacak?
Ne kadar düşüncesiz şu adamlar.
Bari bana haber ver çağırmadan önce.Ben misafir çağıracağım de.Yok.
Vallahi daha da sinirim alevleniyo yazdıkça. 1 kaşık su yeter şuan onu boğmaya!!!!

Canım sakın ol gunun kötü başlamış ama guzel biter inşallah erkekler böyle bazen dusuncesiz olabiliyolar gecen ay yumurtlama haftası bizde kotu kavga ettik ama sırf bebek icin barıştık cok gergindik belki de o yüzden olmadı sende sakın ol bebek icin kaçırma bu Günü'de

Kızlar bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ben daha koyü 2.çizgi beklerken daha silik 2.çizgi çıktı kullanma klavuzunda aynı tonda 2. Çizgi yada daha koyü 2.çizgiden 48 sonra yumurtlama oluşur yazıyordu ne şimdi bu yumurtlamam yarım mı kaldı ne oldu anlamadim

canım üzülme, takma kafana.
artık yapılıcak bişey yok malesef
erkekler genel hali bu yani, bizde de aynı.

sen bu yüzden bu bereketli günü kaçrma bence. boş yere önümüzdeki ayı bekleme.
gönder misafrini bi duş al rahatla.

sonra başla çalışmalara:)

Sakin ol Elif iste erkekler anlamazlar bende bozugum benimkiyle bugun bi de butun gun tatildik evde oturduk Aksama kadar sinirim Benimde tavan yapti inan

Sakin ol Elif iste erkekler anlamazlar bende bozugum benimkiyle bugun bi de butun gun tatildik evde oturduk Aksama kadar sinirim Benimde tavan yapti inan

Ya sorma. Bizde gayet iyiydik.Hatta dün de topicte yazmıştım,iş değiştirdi çok daha güzel ve iyi bir yere geçiş yaptı.Herşey daha güzelleşti.
Benimle ilgili olmayan bişeyden hır çıktı.
Ay bak ne güzel düzelmişti,şimdi bir tel.konuşması yaptı gene başladı bana çatmaya.Bu gece öldü kızlar.Geçmiş ola!!!

Yok valla işte dediğim gibi gitti bu gün de.Beni öldür Allah bir şey yapamam.Şansına küssün.Ben zaten yeterince bunalmış durumdayım Birde onun kahrını çekemiyicem bu gece.

Serpil bazen burnuma kadar geliyo inanır mısın?
Ben bunca fedakarlık yaptım onla olmak için; yapmayada devam ediyorum.Onunla bir hayat sürmek için, şehrimi,ailemi,işimi bırakıp peşine düştüm.Bazen sorgularken buluyorum kendimi ve çok korkuyorum...

ah canım anlıyorum sen butun hayatını baştan aşağ değiştirmişsin yaptıgın fedakarlığın eminim farkındadır belkide nazara geldin ben buna inanırm ne zman biri bize yok yakışıyorsunu..z vs laflar etse ufakta olsa bir hırgür cıkıyordu

Sırf sinirimden şu saatte mutfağı indirdim temizledim.Elimde olsa,saat müsait olsa bütün evi temizleyesim var.
Ben anlamıyorum,beynimiz farklı mı çalışıyo.Ne kadar öenm verdiğimi görüyo,bu günlerin ne kadar kıymetli olduğunu biliyo,bile bile yaptığına bak ya!
Şimdi yatmaya gidincede bir şey yok gibi şebeklik yapar.Bir de yaptığını unutup "Nooldu şimdi?" demez mi?
Ya güliyim mi ağlıyım mı?Ne yapayım?
Manyak gibi oturdum balkonda size yazıyorum..Hiç yatağa gidesim yok.Gitsemde zıbarır yatarım bu saatten sonra ancak
!

elif ben ne yapacam ya bi akıl ver ovulasyon testim bugun daha silik cıktı benkoyu olmasını bekliyordum dun aksamı degerlendirdik ben bugun koyuda cıkar sabahı degerlendiriirm diyordum ama malesef silik cizgi karnımda agrılar başaldı bu yumurta catlama belirtileri diye biliyorum şimdi sperm kalıtesi için sabahımı bekleyiyim yoksa bu aksammı yapayım bilemedim bi akıl ver

Ya hem ne değiştirmek?
Ben doğma büyüme istanbulluyum.8 senedir iş hayatım var.O sırf buralı diye,ailesi,işi gücü burada diye, ben buraya gelin geldim.
Ne ailemden bir Allah kulu var ne arkadaşlarımdan.İlk 3 ay sadece ağladım yinede onu mutsuz etmedim.
İşi bıraktım o kadar zaman sonra.Ben ki deli gibi çalışan şükür ki iyi paralar kazanan bir kızdım.
Haftanın 7 günü doluydu,işten çıkar yok üni.dekiler, yok ilkokuldakiler,yok kurstakiler,yok işyerindekiler diye gezer tozardım.Ailem iyiydi rahattı.
Sırf onun için ben bunların hepsinden vazgeçip, İstanbulun bir ilçesi kadar yere yerleşip, ev kadını oldum........
Sadece o baba olmak istiyor,yaşı geçiyor diye iş aramayı bırakıp; çocuk doğurmaya karar verdim. Ama ne....
İşine gücüne dalsan, gram fedakarlık yapmasan, işine geliyosa desen kıymete binersin.Üstüne hatun tanınmaz........

Serpilim dün birleşmeniz olduysa bu gece ara ver derim.Testten anlaşıldığı kadarıyla senin yumurtlaman çok yüksek değil, en azından oradaki açığı sperm kalitesi ile kurtarın bence.
Ama 1-2 gündür birleşme olmadıysa bu gecede olabilir.
Yumurtlaman az demekki bu ay,normalde o testte çift çizgi çok belirgin çıkıyor diye biliyorum.
Bence dinlendiyseniz bu gece olsun; yok dünde oldu diyorsan sabahı bekle.Bir kaç saat birkaç saattir...?

.

Ben de bundan istiyorum...Hem de hemen.. En acil şekilde. Beni oyalasın,sakinleştirsin,dinginleştirsin... Arkadaşım olsun, ailem olsun...Annemin özlemini gidersin.Kardeşimin özlemini giderisn.. Lütfen artık gelsin

.

bütün listeye eklenen arkadaşlara hoşgeldin derim öncelikle
VİRÜSoffff kuşum ya ne kadar da stresli bir günmüş bugün senin için....dert etme onların beyinleri çok farklı çalışıyor hem de çok farklı...biz çok detaylara takılırken onlar yüzeyden konuya hakim oluyorlar....ama haklısınnnn hepsini okudum yazdıklarını...seniii çok ama çok tebrik ediyorummm fedakarlığın en alasını yapmışsınnn...ben sadece onun için işimi bıraktım ama ben bile bazen keşkelere,acabalara düşüyorum....sakinleşşşş türk kahvesi yap kendine iç bir güzel bol bol nefes alll kendini rahatlat dert etme bazen çok isteyince olmuyor ne kadar plan dayapsan ayarlasan da olmuyor...Allah inancımız sonsuzzzz herşeyin bir zamanı var biz ne kadar da istesek o vakit olmuyorrrr o yüzden akışına bırak seni çok iyi anlıyorummmm ama onların kafaları çooook farklı çalışıyor bazen de çalışmıyor bizim gibi düşünümezler,çünkü biz kadınız,farklıyız VİRÜS

günaydınn....hayırlıı cumalarr....rahim filmini çektirdimm çook sükürr.yarın geceden itibaren doktor halvete izin verdii..ama korumalı olcakmışacaba korunmasam bişi olurmukii....

Canım üzülme arkadaşım bizde bu tarz şeyler yaşıyoruz.Bende tam haftasında ne güzel geçircez diye düşünürken kendimi kavga ederken buluyorum.Ama adam rahat hem çocuk istiyor hemde gelip barışmıyor.Artık çocuk istemediğini bile düşünmeye başlıyorum.Hele hele bazen işten gelipte nasıl yorulduğunu anlatmaya başlayınca var ya sinirlerim tepeme çıkıyo sonrda playstation'nın başına geçmez mii ya ölür müsün öldürür müsün...biz kadınlar olarak çok fedakarlık yapıyoruz mesela ben 2.5 yıllık evliyim eşim bir senedir çocuk lafı yaptı yaptı ben şimdi tamam deyince adam yok meydanda leylekler getirmiyor bebekleri diyorum allah bilir zamanını onun diyor iyi güzel hoşda sen bişey yapmazsan nasıl olcak o iş.Yani bine bende dün gece kavga ettim ama bu akşam bebeğim için barışacağım yapacak bişey yok zararı bize çünkü.

canim elifim aynen senin bana dedigin gibii stres bizim en büyük düşmanımız.sakin olcazz....erkekelere fazla takılmaa onlarr yanar döner gibii.ayrıca ahmetete hakvermek lazım çünküüü kurulu bi düzenii degiştiriyoo.belkii eski işinde özgürdüü ama simdi aile boyunduruguna gircekk...oyüzden destekk ol.ama fazlada ezdirme kendini.seni kırdıgı zaman bişeylerin eksilecegini hissettir ona.....yumurtlama gününede takılmaa.dinle bak

hamile kaldıgım aralık ayında yaptıgım günleri telefonuma kaydediyodum....11.gün yaptık sadece sonra siddetli bi kavga yaşadıkk ben nasıl üzüldüm agladım bu ay kaçtı diye tam 7 gün yapmadık.8.günü barıstık ve halvet oldu.19.günüm yaniii.tabiii ben asla hamile kalmam dedim yumurtlama günlerim geçtii o rahatlıkla 22 ve 23.günlerde yaptım.....adetimi bekliyorum aa bi baktım gelmiyoo.....tam bir hafta sonra test yaptım ve gebeyim...ama kavganin cezasini bebegimiz kaynetmekle ödedik..çünküü kan pıhtılaşması var bende hemen igne olmam lazımmıs.ben bilemedim geç gittim doktora sonrada zatii öldü bebişş....neyse benimkinin sonu kötü bittii.demem o kiii nezaman hamile kalacagin bellii olmaz.ben hep 16.gün yapardım.ama 19.yumurtlamısım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…