- Konu Sahibi lady_eliph
-
İnşallahh öyledir.
Ama dün gece ne düşündüm biliyo musun, hani üzüldüm ya geçen ay hamile kalamadım diye; bak şimdiye belki 5-6 haftalık hamile olucaktım ve dün gece o kadar üzüldüm ağladımki; belkide bebeğime bişiy olucaktı.Gerçkten herşeyde bir hayır varmış İlk bu geldi aklıma..
Öyle canım benim ama ilk aklıma ne geldi dün gece biliyo musun?
geçen ay hamile kalamadım diye çok üzülmüştüm, ama kalmış olsaydım şimdiye 5-6 haftalık olucaktı ve dün gece o kadar üzüldüm ki, belkide dün gece o üzüntü sıkıntıyla bebeğime bişey olucaktı.İlk bu geldi aklım herşeyde bir hayır vardır derler ya...Doğru...
Evet herseyde vardir bi hayir takma canim benim bu kadar kafana o senin kadar Hic bi zaman dusunceli olamaz bende hamile kalmayi esim icin Daha Cok istiyorum 28 yasinda ben 22 kendisi uzuluyor Gec baba olacagi icin ama kavga edincede bi tavir yapiyor anlamiyorum ben
Bende Cok fedakalik yaptim baska ulkeye geldim ama degmezmis diyede dusunuyorum Cok kere
Ne kadar gencsin daha.Önünde uzun zaman var olur,merak etme.Zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor onların 28 yaşındaki hali bizim 20 yaşındaki halimiz resmen.Benimkide 30u vurdu.
Onunda stresi sıkıntısı var.Ben bebek istemiyoken benle hep kavgası buydu, ben 40 yaşında mı baba olucam diye bağırıp duruyodu bana.Allahı var benimkinin isteksizliği yok aksine ben dinlenelim kalite düşmesin dedikçe o ısrar ediyo yok bişi olmaz deneyelim diye.
Ama işte bazen bişiy oluyo hah diyorum yaptın yaptın şimdi yıktın geçirdin...
Ne kadar gencsin daha.Önünde uzun zaman var olur,merak etme.Zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor onların 28 yaşındaki hali bizim 20 yaşındaki halimiz resmen.Benimkide 30u vurdu.
Onunda stresi sıkıntısı var.Ben bebek istemiyoken benle hep kavgası buydu, ben 40 yaşında mı baba olucam diye bağırıp duruyodu bana.Allahı var benimkinin isteksizliği yok aksine ben dinlenelim kalite düşmesin dedikçe o ısrar ediyo yok bişi olmaz deneyelim diye.
Ama işte bazen bişiy oluyo hah diyorum yaptın yaptın şimdi yıktın geçirdin...
Biliyo musun Daha yeni yeni istemeye basladi cocuk sorumluluktan mi korkuyor ama bende calisiyorum
Evet yas meselesi oyle zor olgunlasiyorlar Gec baba olmaktanda korkuyolar anlamiyorum
Hersey yapip Hic bisey yokmus gibide devam etmek istiyor olmuyor ama insanin icinden gelmiyor
Benim kociş 35 ama hala olayın farkında değil sanırsam:26:
Bence sorumluluktan korkuyolar ama onlara Gore Cok bisey yok Bakan ilgilenen yine biz olacagiz calismaya devam edecekler
Biliyo musun Daha yeni yeni istemeye basladi cocuk sorumluluktan mi korkuyor ama bende calisiyorum
Evet yas meselesi oyle zor olgunlasiyorlar Gec baba olmaktanda korkuyolar anlamiyorum
Hersey yapip Hic bisey yokmus gibide devam etmek istiyor olmuyor ama insanin icinden gelmiyor
Yurtdışında olmanız onu korkutuyor olabilir. Bizde 2 sene İngilterede yaşadık.Ordayken herşey askıdaydı biliyo musun?Hiç bir şey için kendimize güvenemiyoduk hemde çok iyi paralar kazanıyo olmamıza rağmen.Hatta eşim hep diyoduki,bu memlekette çocuk büyütmem ben diyodu.Onunda etkisi vardır.Daha uzun süre orada mı olucaksınız?Dönme durumunuz yok mu?Büyük ihtimalle stress ve yaşm sartlarınında etkisi vardır hamileliğinin gecikmesinde...
Öyle ama anlayana tabiki...Valla çözemedim ben benimkinin durumunu tatlım.hem çok istiyor gibi görünüyor hemde dr lafını duyunda binbir bahane uyduruyor.
ınsallah dualarımız kabul olur bende cok ıstıyorum benden sonra evlenenler dogurdu bıle herkes sorup duruyor yokmu bısey dıye bende borclarımız cok daha erken dıye gecıstırıyorum ama ardı arkası kesılmıyor artık hazıranda hastalanmam ınsalah
Ikna edip gideceksiniz canim tek senin cocugun degil ya benim ki dr gitmek icin sorun cikarmadi bi kere gitmistik
Çok yol denedim ama olmuyor işte olmuyor..İkna edici mecbur bırakan başka şeyler bulmam lazım ama ne....:44:
Evet burasi zor bi ulke ama Hic bi zaman donmeyi de dusunmuyor ailesi hayati burda stress vs. Turkiyede oldugunu dusunuyor buraya seviyor ama ben sevmiyorum yanliz hissediyorum Cok karisik yazdim galiba
Vallahi zor bi Durum ya cocuk olmasi icin beraber konusmaya gideceginizi soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?