HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

elifim sil beni listeden ben değil bu haziran belki 2013 hazirana ancak düşünebilirim bebeği,
doktordan geliyorum, benim boş gebelik meğerse mol gebelikmiş,
her ay bhcg düşüp düşmediğine bakılacak, düşmezse de başka bir ismi lazım değil hastalığa çevirebilirmiş,
herkes muradına kavuşsun bu listedeki ve sorunsuz bir şekilde alsın bebeklerini kucaklarına,
sizler için dua ediyorum, sizler de bana edin,
sanırım bu topiclere girmem artık,
(daha da davos'a gelmem gibi oldu )
hepinizi

sacmala arkadasım yaa bak elıf arkadasımız az once meryem anayla ılgılı bı yazı paylastı yanı allahtan umıt kesılmez ol derse olur ımkansız dıye bırsey de yok cunku benım arkadasım oda 2 yıldır evlı onlarda cocuk ıstıyorlardı kac doktora gıttıler spermlerden dolayı ımkansız dıyorlardı bı ıhtımal amelıyat olursa o da cok dusuk ıhtımal demıslerdı cok uzulduler amelıyat oldu hatta tup bebek bıle dusunduler ama kocası amelıyat olmadan once bı tane zıpır gıdıp dollemıs ıste sımdı 3 bucuk ay sonra Allahın ıznıyle kucagına alacak yanı 5 doktor ımkansız dedı ama yüce rabbim yine imkansız bisey olmadığını gosterdı sen Allaha güven umıdını yıtırme yanıı

ınsalllaahhh . benım suan adetımın 5.gunu kasıklarımda yumurtalıklarımda agrı var erken yumurtlamam ınsallah takvıme gore bu ayın 30 unda yumurtluyormusum ne yapsam erkenden mı baslasam calısmalara acaba bılemedım sımdı

Kuzum aşkolsun yaaa. Silmiycem valla hiçte kusura bakma.Hani umutsuz olmayacaktık herşeye rağmen savaşacaktık.
Sen gene Dr.a gidiyosun öğreniyosun belki çoğumuz ne halt oldugumuzuda bilmiyoruz, popomuzun korkusundan gidemiyoruz.
Asla pes etmeyeceksin. Hem de asla bunu kabul etmiyorum.

Benim İngilteredeki bir arkadaşımın 7 sene çocuğu olmadı,kocasında varikoselden şüphelendiler ve teşhis koydular adama ameliyat için gün aldı. 7 yıl yaaa. 7 yıl bu yüzden çocukları olmadı.Adam ameliyat oldu hastaneden çıktı eve getirdiler,kadın fenalaştı.
Yoruldu falan dediler, hastaneye bi gittiler testler mestler, kız hamileymiş meğerse. Adamın ameliyat olduğu gün ya inanabiliyo musun Allahın hikmetine bakar mısın???? Meğer adam boşa ameliyat olmuş, yada Allah öyle denk gelsin istemişş!

Lütfen umudunu kırma, kendi kendine zindan etme hayatı.
Topik seni kötü etkiliyorsa da girme bir süre, ama lütfen umudunu kaybetme.Biz hep senin için dua edip senide anacağız,sende eminim çok kısa zamanda anne olucaksın bu dediğimi de unutma,bugünü kaydet!
en sonunda adam

Son düzenleme:
Allah Kabul etsin canim
Allah razi olsun senden

Ben içimden gelerek,gerçekten inanarak ve isteyerek yapıyorum, hakkım geçmiyor,hak geçecek bir şey yapmıyorum nefesim kira istemiyor ama öyle düşünüyrsanız da hakkım helal olsun,Allah sizlerden de razı olsun bazen yazdığınız bir kelime bile benim umudumu tazeleyip bana moral oluyor.

kızlar dün doktoora gittim bu ay ilaç kullanmıştım 2 yumurta vardı biri çatlamış biri kist yapmış. cyclo progynova verdi siz hiç kullandınız mı bu ilaçtan.

çarşamba da rahim filmi çekilecek çok merak ediyorum sonucu.

tatlım benim SAT 03 mayıs.
ben iki gün önce aşılama oldum. evdede çalışmalara devam...
30unda sonuç alcam.inşallah tutar bebişler...

Tatlım 30unda sonuç alacaksan senin BAT'ı nı da 1 Haziran olarak kaydediyorum,az çok o günlerde belli olur neyin ne olduğu...İnşallah hayırlı haberler verirsin bizlere :)

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
pelikan----------------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil
masal77---------------------------> BAT'ı belli değil

selam kizlar, nezamandir gelmiyodum bu ay doktor takibine basladim
galiba ovu gunlerimi yanlis hesapliyomusum bu ay cok erken basladi

selam kizlar, nezamandir gelmiyodum bu ay doktor takibine basladim
galiba ovu gunlerimi yanlis hesapliyomusum bu ay cok erken basladi

Ehhh hadi bakalımmm inş doğru zamanda doğru atışı yaparsınız bebeğimm o zamannn Güzel haberler ver bizeeeee

sohbet almış başını gidiyor okuyana kadar paydosum bitt..alanurnaz umudunu yitirme rabbim büyük yeterki ol desin..elif seni iyi gördüm bugun inşallah bugun aradaki sızıntıyı kapatırsın ovulasyon topiklerini dolandım içim rahatladı biraz tam koyu cıkmayabilirmiş 2.cizgi rahatladım bu sabahı degerlendirdim sanırım yarın sabahda degerlendirmeyi düşünüyorum geris Allaha kaldı neden bilmiyorum ama bomba gibiyim bugun herşey çok guzel:)

Ayy çok sevindim Serpilim. İnşallah bu ay tutturursun ya,çok umutluyum senden. Demekki testte çok koyu olmayabilirmiş bak aklımızda olsun yaparsak umutsuzluğa düşmeyelim.
Ben de iyi sayılırım ama birden düzelmiyo insan biliyosun işte,hele ben biraz farklıyım hemen üstünü çizip bişey olmamış gibi davranamıyorum.Ben de yarın sabahı değerlendirmeyi planlıyorum.Bir kerede sabah deneyeyim diyorum.Çok mu geç kalmış olurum snce? Takvime göre en yoğun günüm dündü???

Ben de temizliğe kalkıştım acaba hata mı ettim, dinlenmem mi gerekirki bu dönemde? Yoğun bir çalışma dönemi? Bir zararı olur mu ya kızlar? Ama duramıyorum hem ev pis gibi geliyo bide bişiyle uğraşmassam düşün düşün bu geceyide zehir edebilirim?

ayyyy benımde yarın baya bı mısafır var benımde temızlık yapmam lazım utu bırıktı aksama ne yemek yapacam zaten eve gıdene kadar saat 7 bucuk bıde yemek le ugras 8 bucuk dokuz ınsanda derman kalmıyor yahuuu:44:

bebıs saglıklıysa tutunur sen ne yaparsan yap dusmez dusuk yaptıgımda dr soylemıstı cunku hamıle oldugumu bılmeden yazlıga gıtmıstık bol bol havuza gırdım kaydıraktan kaydım hopladım zıpladım daha sonra 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım cok uzuldum 1 hafta sonrasında dusuk oldu zaten doktorda aynen saglıklı olursa tutunur ve dusmez ıster hopla ıster zıpla yanı ben doktorun yalancısıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…