HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

oy ben ona kurban olurum güzelliğine,tatlılığına sana da iyi geceler kuzummm...

slm kızlar bn mayıs topiğinden bu topiğe knlı bir transfer yapmak zorunda kaldım bugün beni de ekleyebilrisiniz 15 haziraan...

Son durum ne şimdi kızlar.

lady_eliph, bat güncel listemiz ne durmda?
müsait olduğunda atarmısın?

aslında cok sey yazmak ve paylasmak ıstıyorum ama o bıle ıcımden gelmıyor....sadece sunu soyleyebılırım anne olmayı gercekten cok ıstıyorum...aynı sızler gıbı...ama olmuyor ıste....

slm.ayy yorgunşluktan ölüyorum....bütün gün temizlki yaptım....büyük bi ihtimal aksamada halvet var.allahtan bu ay korundugum için kasmama gerek yok kendimii

aslında cok sey yazmak ve paylasmak ıstıyorum ama o bıle ıcımden gelmıyor....sadece sunu soyleyebılırım anne olmayı gercekten cok ıstıyorum...aynı sızler gıbı...ama olmuyor ıste....

olacak inşaalhh demekten başka bişi gelmiyo elimnden.hepimizin allah yardimcisi olsun.zor yoldayız

arkadaslar merhaba bugun regl günüm ama olmadım ve inşallahda olmam eger kı olursam harbıden cok uzulecegım cunku bu ay hamılelıgın butun belırtılerını yasadım ((

slm kızlar bn mayıs topiğinden bu topiğe knlı bir transfer yapmak zorunda kaldım bugün beni de ekleyebilrisiniz 15 haziraan...

Hoşgeldin arkadaşım,sen de listemizdesin artık umuyorum bu ay yzün güler, sevgiler

Benimde bugün kırmızılar geldi bat 19 Haziran benide ekleyin kizlar :)
Hoşgeldin Ebruli; seni de yazdım listeye inşallah bu ay senin içinde mutluluğun ayı olur rabbim yüzünü güldürür..

Son durum ne şimdi kızlar.

lady_eliph, bat güncel listemiz ne durmda?
müsait olduğunda atarmısın?

Tatlım son listemiz aşağıda. Mood arkadaşımızdan ses yok, acaba hamiş mi? Onun için mi sesi çıkmıyor?İnşallah hamileliğin sevincine dalıpta unutmuştur bizi,aksini düşünmek istemiyorum...

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
[/COLOR]
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
ebebebruli-------------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil--- Berna

Allah hepimize hayırlı bir ay,müjdeli bir ay nasip etsin canım dostlarım.
Umarım bu listedekilerin hepsinin yüzü güler

Mutlu Pazarlar

Benim de yumurtlamam devam ediyor sanırım.Çünkü akıntım ve yumurtalık sancılarım hala bitmedi.Bende çalışmaya devam ediyorum dolayısıyla.Bu aydan umutluyum yine de erken erken konuşup üzülesim yok yine
Adet olacakmışım gibi belimden aşağı doğru inen sancılanmam oluyo ara sıra ama bir an geliyo bu sancı geliyo 5 dk. sürüyo sürmüyo bir daha 3-4 saat uğramıyo.Bacaklarımın üst kısmı baldırlarım ağrıyo kesik kesik. Bir de çok gergin ve şiş karnım,gazım var galiba.
Adetime de daha tam 10 gün var.Ayy inşallah düzenim bozulmaz da erken falan olmam ya bütün hesap çöpe gider.

İnşallah bu ay güzel haberler alırız. Bu ay çok çalıştık,emeğimizin karşılığını istiyorruuzzzz

arkadaslar merhaba bugun regl günüm ama olmadım ve inşallahda olmam eger kı olursam harbıden cok uzulecegım cunku bu ay hamılelıgın butun belırtılerını yasadım ((

İnşallah arkadaşım, listemizde yoksun ama inşallah senden güzel bir haber alırız bizede haber et mutlaka sonucunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…