- Konu Sahibi lady_eliph
-
Tatlı Rüyalar, Bol verimli geceler ve Mutlu Haftasonları kızçelerim.
Sizi seviyor kocaman öpüyorumm; Yüce Allahım herrr birimize birer ikişer şu aşağıdaki ballı lokmadan versinn innşallahhhhhhhh
Eki Görüntüle 422067
Tatlı Rüyalar, Bol verimli geceler ve Mutlu Haftasonları kızçelerim.
Sizi seviyor kocaman öpüyorumm; Yüce Allahım herrr birimize birer ikişer şu aşağıdaki ballı lokmadan versinn innşallahhhhhhhh
Eki Görüntüle 422067
slm kızlar bn mayıs topiğinden bu topiğe knlı bir transfer yapmak zorunda kaldım bugünbeni de ekleyebilrisiniz 15 haziraan...
aslında cok sey yazmak ve paylasmak ıstıyorum ama o bıle ıcımden gelmıyor....sadece sunu soyleyebılırım anne olmayı gercekten cok ıstıyorum...aynı sızler gıbı...ama olmuyor ıste....
Sendemi oldun CNm
evet yaa hem de cok sancılı bir biçimdeee
hayırlısıı...inşaalhh haziranda gebe kalıp temmuzda acıklarsın
inşallah canım sen de inşallah
hayılısı olsun canım olsun da 2 ay sonra da olsun dii mi:)inşaalhh.ben bu ay rahim filimii cektirdim.dok.koryunmama gerektigi söyledii.yoksa negüzelll deniycektim ama umutlar temuzda sanirim
evet yaa hem de cok sancılı bir biçimdeee
Ben ilk defa bu ay sancisiz oldum
slm kızlar bn mayıs topiğinden bu topiğe knlı bir transfer yapmak zorunda kaldım bugünbeni de ekleyebilrisiniz 15 haziraan...
Hoşgeldin Ebruli; seni de yazdım listeye inşallah bu ay senin içinde mutluluğun ayı olur rabbim yüzünü güldürür..Benimde bugün kırmızılar geldi bat 19 Haziran benide ekleyin kizlar :)
Son durum ne şimdi kızlar.
lady_eliph, bat güncel listemiz ne durmda?
müsait olduğunda atarmısın?
aslında cok sey yazmak ve paylasmak ıstıyorum ama o bıle ıcımden gelmıyor....sadece sunu soyleyebılırım anne olmayı gercekten cok ıstıyorum...aynı sızler gıbı...ama olmuyor ıste....
arkadaslar merhaba bugun regl günüm ama olmadım ve inşallahda olmam eger kı olursam harbıden cok uzulecegım cunku bu ay hamılelıgın butun belırtılerını yasadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?