HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

evet hem çalışıp hem ev kadını olmak çok zor olsa gerek ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım ama bazen sadece evdeyken bile zaman yetmiyo, bide çalışsam ne olur kimbilir???

Ben de akşam için Bezelye ve pilav pişirdim yanınada bol salata yaparım.Yeter, hava çok sıcak bir şey yenmiyo bizim burda artık...

cok zor gercekten bı tek hafta sonları var onda da ya mısafır gelır ya bız gıderız zamanda su gıbı akıp gıdıyor sabah oluyor ıse gelıyoruz aksam oluyor eve hıc bısey zevk vermıyor artık bebıs olsa en azından onla ugrasırsın zaman su gıbı akıp gecsede ne zaman gulecek ne zaman emeklıyecek ne zaman yuruyecek anne mı dıyecek once babamı vs vs

İlknurum sen nasıl oldun, daha iyice misin? ssz Kendine gelebildin mi? İnşallah daha iyisindir..

İlknurum sen nasıl oldun, daha iyice misin? ssz Kendine gelebildin mi? İnşallah daha iyisindir..

Sağol canım benim daha iyiyim çok şükür ama iş yerinde zaman geçmiyor eve gidip yatmak uyumak istiyorum.Benimde ev pis gibi geliyor temizlik yapmam lazım bi hafta sonum var ama temizliğe ayırmak zorundayım hafta içi bişey yapamıyorum.Bende kocamla kavga ettim bu saat oldu aramadı ama gece ne olursa olsun barışacağım bebeğim için ne yapayım eskiden korunurken uzatırdım barışmazdım şimdi hemen bin bin türlü yalakalıkla barışmaya çalışıyorum bakalım benimde 16. günüm bugün.Gerçi günlere de inanmıyorum ya artık mille bizim bütün bildiklerimizden bi haber hemencik hamile kalıyorlar biz nerdeyse kadn doğumcu olcaz az daha hala yok bebiş benim bi komşum var ilk çocuğu anasınıfına gidiyor ikincinin 6 aylık kınasını geçen aylarda yaptı şimdi yine hamilemiş sütü koruyo zannetmiş tövbeee yaa biz hergün uğraşıyoz günü gününe hesap yapıyoz yok hesap kitap yaparak allahın işine karışıyor muşuz gibi geliyo bazen ya neyse allahım bu mübarek günde el açanların hepsinin sesini duysun inş.Benim biraz moral yerlerde bügünde içimi döktüm uzun uzun idare edinn kızlarrr..

Tahmin ediyorum kuşum, insan hastayken bazen evinde bile rahat edemiyor her yer iğne gibi batıyor hele bide iş yerinde hastalanmak rezalet bişey çok iyi bilirim.İnşallah bir an önce düzelirsin tatlım ya.
Bu ara bir şey var, Mars Venüse mi çarptı,Balıklar Kovalara mı girdi,Yaylar oklarından Çıkıp Aslanlara mı saplandı ne olduysa artık herkes kocasıyla kapışıyor
Benimki de aşkımlı bebekimli mesajlar yazıyo.Töbe euzubillah.Bu adam alzeihmer mı, yoksa bilerek mi yapıyo ben de bilemiyorum artık?
Ne yapıcaksın hepsi BİT'ler için zaten bir gelselerdi hayırlısıyla bizde istediğimiz gibi trip ataydık

İyi yapmışsın dök içini. Kendine dikkat et kuşum,bitki çayları iç bol bol ohh akşam seril serpil yat.Evi falan da boşver 1 haftadan küflenmez..Bu haftasonu iyice dinlen kendine gel, BİT'ine hayrın olsun

KızLaaarr.Ya duşa girip çıktım bişey farkettim.Duştayken akıntım geldi,yumurtlama dönemim ya zaten.Geçendede Tülay demiştiki,gelen akıntı kıvamlı ve uzuyo mu eline geldiğinde sümüksü mü demişti,bende onu denemek için parmağımla parça almaya çalıştım ama parmağımı ilerletemedim.Sanki orada bir şişlik kalın bir duvar var gibi.Korktuğumdan çokta zorlamadım ama anlayamadım ilk kez başıma geliyo..Belimin arka tarafından inen bir hafif sancımda var,sanki regl olacakmışım gibi kalça kemiğimden kasıklarıma doğru.Ben anlamadım çokta korktum? Ya akıl verin bi tecrübeli olan böyle bişey yaşayan oldu mu hiç? [/QUOTE]

[/QUOTE]

canım yumurta çatlamış olabilir bugun bende öleyim geceden beri ablamdan duymustum o aşılama yaptırmıstı doktoru beklerken hasta olacakmış gibi sancılar gelmiş karnı agrımıs kasıkları felan sonra içeri girmiş doktorun yanına doktor demişki yumurta daha yeni çatlamış demekki bunlar çatlama belirtisi sabahı bekleme sen dün çalılşmadım aksam çok çalışman lazım

benimde temizlik yapmam lazım mutfak dolaplarım silinecek offff ne yapcam bilemiyorum çalışıyorum tek başıma yetemiyorum temizliğe kadın tutalım diyorum eşim utanmıyacakmısın diyo... offff yaaa niye utanıyım

canım yumurta çatlamış olabilir bugun bende öleyim geceden beri ablamdan duymustum o aşılama yaptırmıstı doktoru beklerken hasta olacakmış gibi sancılar gelmiş karnı agrımıs kasıkları felan sonra içeri girmiş doktorun yanına doktor demişki yumurta daha yeni çatlamış demekki bunlar çatlama belirtisi sabahı bekleme sen dün çalılşmadım aksam çok çalışman lazım[/QUOTE]

Haklısın,olabilir ilkkez farkettim yemin ederim.Hiç dikkat etmemiştim ve denk geldi işte.Çok korktum başka bişey olabilir mi diye.Erken olsa Dr.a gidicektim.Bugün duruyım bakiyim,yarında aynısı varsa giderim hemen.

Anlamadım; neden utanacakmışsın? Parasıyla değilmi? Ben ev kadınıyım ben bile her hafta kadın alıyorum bizim yapabiliceğimiz iş var yapamayacağımız iş var. Heralde çağırıcaksın,hangisine yetişiceksin? Utanma da sıkılma da, bas parayı temizlettir senin canın can değil mi? Allahım ya bu adamların hepsinin tahtası eksik...

Aynen canım bana da öyle diyor eşim utanmayacak mısın diyor neden utancam temizlikten mi asıl pisken utanıyorum diyorum bende.Ben sana yardım ederim diyor sonra hadi gel başlıyalım diyince amann boşverr bügün yapmayalım temiz diyorr bizde yetişemiyoruz ki her yere canım valla napalım olduğu kadarr

[/QUOTE]

bende çok parmağımı sokamıyorum korkuyorum ama bende bakıyorum akıntıya ama aynı dediğin gibi kıvamlı ve uzuyo bende yumurtlama belirtisi diye biliyorum ama üşütünce de öyle geliyo nasıl ayırcaz ki bunları o mu bu mu diye diye kafayı yicez bakalım ya bi gün hayırlısı :)))

bende çok parmağımı sokamıyorum korkuyorum ama bende bakıyorum akıntıya ama aynı dediğin gibi kıvamlı ve uzuyo bende yumurtlama belirtisi diye biliyorum ama üşütünce de öyle geliyo nasıl ayırcaz ki bunları o mu bu mu diye diye kafayı yicez bakalım ya bi gün hayırlısı :)))[/QUOTE]

Beni korkutan akıntı değil de, şu şişlik mi ne olduğunu anlayamadığım şey oldu İlknur yaaa...
Kalın bir duvar gibi bir şey var sanki,ilerlememi engelleyen.Anlamadım ilk defa farkına varıyorum böyle bişeyin.Yumurtlama dönemiyle mi ilgili başka bir şey mi korktum o yüzden.Çok huzursuz oldum..

Beni korkutan akıntı değil de, şu şişlik mi ne olduğunu anlayamadığım şey oldu İlknur yaaa...
Kalın bir duvar gibi bir şey var sanki,ilerlememi engelleyen.Anlamadım ilk defa farkına varıyorum böyle bişeyin.Yumurtlama dönemiyle mi ilgili başka bir şey mi korktum o yüzden.Çok huzursuz oldum..[/QUOTE]

Yok canım korkma hiç tedirgin oldun tabi ama daha önce böyle bişey denedin mi ilk defa denedin ve ne oluğunu bilmediğin bişey var.Benim bi fikrim yok ama ilk defa ellediysen belki de normal bişey ama sen ilk değdin.Hiç tasalanma doktora gidersin için rahat etsin diye gerçi olur olmadık herşeyde hemen doktora gidiyoruz içimiz rahat etsin diye ama doktorlukta bişey olduğunu sanmıyorum ben iyice araştır çok iyi yumurta takibi yapanlar belki deneyip orda ne var ne yok biliyolardır.

selam kızlarrrrrr
ne çok kaynatmışsınız yahuuuu ...vallahi ben çok yoğunum hafat sonu düğün düğün :97: bu akşam kına gecesi, yarın akşam düğün ,pazar mevlüt,pazar gecesi yine düğünnnn offff hepsine yetişeceğiz bu arada akşam koklaşacağız da çocuk yapacağız Allah hayırlı zamanı bilir diyorum ve susuyorum....

elifimmm takma kafana bunlar böyle yanar dönerler keyfine bakkkkk sennn moralini bozmaaa öpüyorum sizi şimdi gitmem lazımmm yoğunluk başlıyorrrrr

hepinizi öpüyorummmm,sevgiyle kucaklıyorum.....

off kızlar yaa ben bu ay klomen kistinden dolayı nadasa bırakıldım dedim ya ne zaman yumurtlıycam yumurtlamıycam mı bilmiyorum..bugün böyle adet sancısı gibi sancım oldu sonra geçti daha adetime 12 gün var...progestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor kiii? bi adet olsam tedaviye kaldığım yerden devam etsem o da iyi olacak...neyse allah bizi bebişsiz koymasın

Yani sanki kadın misafirliğe gelecek bizimki benden mucizeler bekliyor ama oldug kadar tabi

elimde tüp bebek ilaçları var ilgilenen olursa uygun fiyata vermek isitiyorum

Arkadaşım,
Bu sağlıkla ilgili bir konu, hem de çok ince hassas bir konu. Buradan kafaya göre ilaç satışı yapılması doğru mu sence? Haydi biz bilinçliyiz farkına varabiliyoruz,bir sürü çaresiz,umutsuz,cahil cüheyla insan var, Dr.takibinde olmadan; Dr.tavsiyesi yada denetimi olmadan böyle bir ilaç kullanımı hatta satışı insanların canını yakabilir farkında değil misin?
Lütfen bu şekilde ticari-pazarlama faaliyetlerini icra ederken biraz düşün, birinin canını yakabilir; geri dönüşü olmayan sonuçlara sebep olabilirisniz.Lütfen biraz bilinçli olun
...

Tatlı Rüyalar, Bol verimli geceler ve Mutlu Haftasonları kızçelerim.
Sizi seviyor kocaman öpüyorumm; Yüce Allahım herrr birimize birer ikişer şu aşağıdaki ballı lokmadan versinn innşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…