- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
ayyyy benımde yarın baya bı mısafır var benımde temızlık yapmam lazım utu bırıktı aksama ne yemek yapacam zaten eve gıdene kadar saat 7 bucuk bıde yemek le ugras 8 bucuk dokuz ınsanda derman kalmıyor yahuuu:44:
evet hem çalışıp hem ev kadını olmak çok zor olsa gerek ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım ama bazen sadece evdeyken bile zaman yetmiyo, bide çalışsam ne olur kimbilir???
Ben de akşam için Bezelye ve pilav pişirdim yanınada bol salata yaparım.Yeter, hava çok sıcak bir şey yenmiyo bizim burda artık...
İlknurum sen nasıl oldun, daha iyice misin? ssz Kendine gelebildin mi? İnşallah daha iyisindir..
Sağol canım benim daha iyiyim çok şükür ama iş yerinde zaman geçmiyor eve gidip yatmak uyumak istiyorum.Benimde ev pis gibi geliyor temizlik yapmam lazım bi hafta sonum var ama temizliğe ayırmak zorundayım hafta içi bişey yapamıyorum.Bende kocamla kavga ettim bu saat oldu aramadı ama gece ne olursa olsun barışacağım bebeğim için ne yapayım eskiden korunurken uzatırdım barışmazdım şimdi hemen bin bin türlü yalakalıkla barışmaya çalışıyorum bakalım benimde 16. günüm bugün.Gerçi günlere de inanmıyorum ya artık mille bizim bütün bildiklerimizden bi haber hemencik hamile kalıyorlar biz nerdeyse kadn doğumcu olcaz az daha hala yok bebiş benim bi komşum var ilk çocuğu anasınıfına gidiyor ikincinin 6 aylık kınasını geçen aylarda yaptı şimdi yine hamilemiş sütü koruyo zannetmiş tövbeee yaa biz hergün uğraşıyoz günü gününe hesap yapıyoz yok hesap kitap yaparak allahın işine karışıyor muşuz gibi geliyo bazen ya neyse allahım bu mübarek günde el açanların hepsinin sesini duysun inş.Benim biraz moral yerlerde bügünde içimi döktüm uzun uzun idare edinn kızlarrr..
[/QUOTE]KızLaaarr.Ya duşa girip çıktım bişey farkettim.Duştayken akıntım geldi,yumurtlama dönemim ya zaten.Geçendede Tülay demiştiki,gelen akıntı kıvamlı ve uzuyo mu eline geldiğinde sümüksü mü demişti,bende onu denemek için parmağımla parça almaya çalıştım ama parmağımı ilerletemedim.Sanki orada bir şişlik kalın bir duvar var gibi.Korktuğumdan çokta zorlamadım ama anlayamadım ilk kez başıma geliyo..Belimin arka tarafından inen bir hafif sancımda var,sanki regl olacakmışım gibi kalça kemiğimden kasıklarıma doğru.Ben anlamadım çokta korktum? Ya akıl verin bi tecrübeli olan böyle bişey yaşayan oldu mu hiç?
benimde temizlik yapmam lazım mutfak dolaplarım silinecek offff ne yapcam bilemiyorum çalışıyorum tek başıma yetemiyorum temizliğe kadın tutalım diyorum eşim utanmıyacakmısın diyo... offff yaaa niye utanıyım
İlknurum sen nasıl oldun, daha iyice misin? ssz Kendine gelebildin mi? İnşallah daha iyisindir..
benimde temizlik yapmam lazım mutfak dolaplarım silinecek offff ne yapcam bilemiyorum çalışıyorum tek başıma yetemiyorum temizliğe kadın tutalım diyorum eşim utanmıyacakmısın diyo... offff yaaa niye utanıyım
[/QUOTE]KızLaaarr.Ya duşa girip çıktım bişey farkettim.Duştayken akıntım geldi,yumurtlama dönemim ya zaten.Geçendede Tülay demiştiki,gelen akıntı kıvamlı ve uzuyo mu eline geldiğinde sümüksü mü demişti,bende onu denemek için parmağımla parça almaya çalıştım ama parmağımı ilerletemedim.Sanki orada bir şişlik kalın bir duvar var gibi.Korktuğumdan çokta zorlamadım ama anlayamadım ilk kez başıma geliyo..Belimin arka tarafından inen bir hafif sancımda var,sanki regl olacakmışım gibi kalça kemiğimden kasıklarıma doğru.Ben anlamadım çokta korktum? Ya akıl verin bi tecrübeli olan böyle bişey yaşayan oldu mu hiç?
Aynen canım bana da öyle diyor eşim utanmayacak mısın diyor neden utancam temizlikten mi asıl pisken utanıyorum diyorum bende.Ben sana yardım ederim diyor sonra hadi gel başlıyalım diyince amann boşverr bügün yapmayalım temiz diyorr bizde yetişemiyoruz ki her yere canım valla napalım olduğu kadarr
elimde tüp bebek ilaçları var ilgilenen olursa uygun fiyata vermek isitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?